60331
-
Bandeeka #13037 Sziasztok!
Ha csak a játékon belüli plusz tárgyak miatt vennék collectort majd megéri amiatt azt megvenni vagy annyival nem fognak azok a dolgok többet tudni? Elkezdtem nézegetni a játékot és nekem tetszik csak nem tudom megéri e a collectort emiatt megvenni.
Köszönöm -
Boncmester #13036 Ezt a kérdést föltehetnéd a gyakorikerdesek.hu-n is, ott ugyanannyira tud mindenki 100%-os infókat, mint itt.
Szóval válaszolok is:
TERHES VAGY! :D -
#13035 Az még nem. Akik most kaptak meghívókat, azok az amerikai szerverekre mehetnek. -
#13034 No kérem. Tud valaki 100%-os infót arról, hogy elindult e az Európai (és nem európaiaknak szóló amerika) béta teszt? Én igazából ebben reménykedem, hogy oda már magyarokat is hívni fognak.. -
#13033 Azt hittem küldték a béta meghívót, de csak bio spamol megint... -
#13032 Példás büntetés -
#13031 MEMMORPG
Már megvan, hogy mivel fogok játszani, ha megunom az SWTOR-t:) -
#13030 Azt mondták, hogy majd a megjelenés után folytatják őket, meg a Collertor's Edition-höz is jár majd. -
#13029 7 db még üresen van így gondolom idővel kiadják azokat is. -
#13028 Egy kérdés. Régen voltak ilyen jó kis timeline-os sztorik. Ezekkel teljesen leálltak? -
bajsz #13027 Tud valaki valamit erről a hétvégi test dologról?
Írtak nekem valamit,hogy várjam a meghívót mert esedékes ,de semmi több infót nem tudok róla ! -
#13026 ja a mozgás tényleg kifinomultabb lett... -
#13025 hmm első ránézésre javítottak kicsit a karakter kinézeten , mozgáson. like -
Aszuka #13024 Totalbiscuit - Level 14 Jedi Sentinel PVP - Huttball -
#13023 teszt hétvégékről még nem jött ki a mai hír mi? -
#13022 Hello everyone,
Since EU testing invitations will be going out, we're going to close this thread and have you read up on Chris' thread regarding EU testing. Also, feel free to join in the ongoing discussion there too: http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=514947
-
Nephin #13021 Itt írj rájuk szerintem, ezt biztosan nézik. -
#13020 Van itt valaki aki a Resonance klánba már felvételt nyert? Mert már próbáltam regisztrálni a fórumra kb már a 4. napja még az aktiváló mail-t nem kaptam meg, és így nem tudom postolni a jelentkezésemet. Ha valaki szólna annak aki erre felügyel azt megköszönném. -
Legalább kölcsönös -
#13018 :D -
Bhalage #13017 szamomra pl tokeletesen eleg annyi, hogy nem latlak -
#13016 Nem rossz!
Már csak egy kis infó kéne az EU-s szerverekről és a bétáról (amit elvileg már ígértek), aztán ki leszek elégítve mára :D -
Aszuka #13015 Explore the Galaxy!Pénteki Update -
#13014 :D -
Boncmester #13013 Én tegnap este simán toltam a BF3 bétát. Lehet, hogy az első pár órában megfeküdt a rendszer a sok letöltéstől, de én este 7kor már simán le tudtam tölteni, és éjjel meg simán tudtam játszani. Mellesleg iszonyat szép lett az a játék :) -
#13012 Látom egy új farmolható dolog tűnt fel a látómeződben. A kérdés már csak az, hogy a zöldekkel, vagy a pirosakkal akarsz-e több reput Nekem valaki visszamenőleg megklikkelte a behajtani tilost, úgyhogy én már inkább a pirosat farmolom. Ad valami acsit azon kívül, hogy sokak álmát valóra váltva nem jelennek meg a hozzászólásaim? -
#13011 -33 ról -20 ra javult az átlagom ezen a pontozós faxságon!:) -
#13010 hírlevél küldésnél nem számít, hogy be van-e kapcsolva a hírlevél küldés. :) -
#13009 még nem tudom, ha hazamegyek meglesem:D:D majd megkapod a kulcsomat tesztelheted:P -
#13008 Jó a játék? -
#13007 nah megjött az én BÉTA invite-om is...... -
#13006 Nekem van accom, pre-orderes ráadásul, még sem kaptam még soha e-mailt.. Ki volt kapcsolva az swtor hírlevél, az számít? Vagy mitől lehet? -
#13005 Pont ez jutott eszembe nekem is :D -
#13004 -
#13003 *bioware-ék, és olvass vissza -
#13002 Lucasékat most kedvem lenne jól fejberugni. Most néztem meg a levelesládámat ezek a baromok meg kiküldtek egy levelet, hogy mint tester mi a véleményem a játékról és ugyan töltsek már ki egy kérdőívet. Egy kibaszott invitationt nem kaptam. Elmennek a büdös picsába..... -
cain #13001 köszi -
#13000 Jah lehet meg kéne inni a napi kv-t ideje felébredni -
#12999 karakter választóba amikor bejut a 2. user, akkor rakja ki az elsőt. -
cain #12998 egyből belépéskor?