Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én úgy tudom hogy Activision-Blizzard és Electronic Arts-Bioware...
Tehát milyen 1 cég?

SZilaJMaGGoT
A wow blizzard, a tor bioware, szal nem 1 cég... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Ezzel én is egyetértek.Igaz,hogy 1 cég viszont 2 különbözõ online játékról van téma.
Van egy siker játékuk és simán megtehetik,hogy újabb stílussal remekeljenek.
A WoW más és Fantasy..

★ 汤姆 李

A kultúra,Dosztojevszkij,atomfizikusok,MMO témához😊

Több Indiai és az Egyesült Államok-ban található egyetemek közösen kezdtek el fejleszteni egy MMORPG-t.Az ötletet az adta,hogy milliók játszanak MMO-kal világszerte.

Az információ áramlás korát éljük és az iskolai ismereteinket akár egy MMO is segítheti ha az a tananyaggal vagy általános mûveltséggel kapcsolatos.Ebbõl indultak ki vagyis nem két végletként kezelték a mûveltséget és az MMO-t😊

Ebben az MMO-ban pl irodalmi mûvek szereplõivel találkozhattunk és a mûvel kapcsolatos feladatokat oldhattuk volna meg.Kb mint egy mûveltségi kvíz játék csak MMO-ban.Azonban nem valósult meg pedig ötletes.Én kérek elnézést az off témáért<#worship>

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

Nekem közben összeállt a kép egy régi interjú és a most bejelentett Nar Shaddaa bolygóval kapcsolatban.Egy régebbi interjúban azt nyilatkozta egy csóka,hogy a feketepiacon is beszerezhetjük karink felszerelését de ez sok creditbe kerül.

Ma pedig a bolygó ismertetésénél azt írják hogy a feketekereskedelem fellegvára és fejlett technológiákat szerezhetünk be a feketepiacon amit a bûnszervezetek uralnak.Így egyértelmû,hogy valóban lesz fekete piac és kereskedelem.

Apropó kereskedelem,a pénznem mindkét faction számára azonos lesz egész pontosan credit lesz a fizetõeszköz mindenki számára.

Két jelentõs bûnözõ factiont is megemlítenek akik nem tartoznak Republic vagy Empire factionhoz sem.Az egyik a Hutt Cartel másik az Exchange
szindikátus.Ezek szemben állnak egymással,kisebb gengszter háború😊 Ebbõl meg arra következtetek,hogy lesz egy csomó faction gondolom többi bolygón is.

Ezen a bolygón úgy sejtem elég nagy mozgás lesz és nem csak a kereskedelem miatt.Azt írják,hogy sok körözött szökevény,bûnözõ bujkál itt aki galaxis más részein elkövetek valamit.Vagy rabságba vetett eltûntnek nyilvánított személyeket tartanak fogva.

Eltom képzeli,hogy ideküldenek egy Jedit,hogy kutasson fel egy veszélyes bûnözõt.Vagy a huttán megbíznak egy BountyHuntert Huttok,hogy likvidáljon Exchange szindikátusból valakit. Politika is jelen van,mert Jedik meg Sithek is megakarják nyerni,befolyásolni karteleket,szindikátusokat saját ügyüknek.
Szerintem ez lesz az a bolygó ahol tuti tömeg lesz mindkét játszható factionból.<#duma>

Huhú már látom hogy ez lesz az egyik kedvenc helyem Coruscant mellett 😊 Imádom az ilyen nagy városbolygókat!

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

TDC Geronimo
Hát várni várhatod ja 😄 Egyelõre még EUba el se kezdõdött a beta és USbe is csak nagyon kis létszámmal megy.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Miért kell az endgame-rõl hír? Hát minden MMO-ban fejlesztik az endgame-t meg a többi részét is.Itt is folyamatos fejlesztést ígérnek:
havonta patch,félévente nagyobb update és 1-2 évente kiegészítõ.

A jelenlegi MMO piacra nehéz betörni,mert sokkal telítettebb mint annó ha most megjelenne a WoW-2 még annak sem lenne akkora sikere és tömegbázisa mint a WoW-1-nek.

Mai update nagyon jó😊Ez az új bolygó vagy hold vagy mijez tiszta Tokiyo meg Yakuza feeling.Smugglerek,agentek,kalóz és bûnözõ beállítottságú játékosok szerintem imádni fogják.Hutt Cartel rulez. Jedik kerüljék el ezt a bûntanyát😊<#vigyor>

SpeedXHUN
Igen megvagyok vele.
Akkor várjam az e mailt?
CSak nem tudom hogy megy ez😞

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

MrStokes
Az elejen tenyleg jo volt, ageszen addig mignem egyszer csak a celkozonseg hirtelen a lootkurvak gyulekezete nem lett.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TDC Geronimo
my accountba bemész és van egy olyan hogy "Yes, I would like to be considered for testing" Oda teszel egy kis pöttyöt és kész is 😊 átscanneli rendszeredet, de ahogy látom neked már megcsinálta.

jat bazmekk en szemely szerint utallom nar shaddat az osszes jatekbol remelem ebben megkedvelem :d vagy nem sokat megyek majd oda 😄

anti hero

SpeedXHUN
Tesztre hogyan kell regisztrálni nem tudod? mert a honalpon már nagyon rég regisztráltam és azt irja h sikeresen jelentkeztem(updateltem a profilomat,konfigomat)
de nem kapok semmi információt h mit kéne tennem.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

BoneDragon
Én jobban örülnék ha ezt a wow dolgot befejeznétek, ez nem az a hely...

TDC Geronimo
új bolygó a mai frissítésbe meg képregény megint :y van egy rövid videó is a bolygóról.

De. 2-3 millió elõfizetõ már sikeres lenne de ezt szerintem csak akkor érik el ha azt csináljak amit leírtam, azaz wow mintára a pve-t. :-) Nyilván nem 12 milla a cél hanem, hogy méltó ellenfele legyen.

Namost a wow pve másolást nem közvetlenül értem nyilván. Mivel tudjuk, hogy classok ugye tank/heal/dps, tudjuk, hogy ugyanúgy szintezés lesz benne, a skillrendszer is hasonló, a talentezés is meglesz csak kicsit más módon. A küldetésrendszer is hasonló lesz csak minden ugye voice. A történet rész nagy újdonság és a BIOWARE sajátja. A kérdés az endgame... na itt kellene az ismételhetõ instás, raides, lootolgatós rendszert valamilyen módon még másolni szerintem. Mivel teljesen más egy sci-fi mint egy fantasy ezért nem félek attól, hogy ugyanaz az érzés lenne mint wowban. :-) Ja és ez csak a PvE rész ugye... nyilván ha emellé egy rendes PvP betesznek a Mythic segítségével akkor nagyot fog ez ütni. Nem beszélve a craft rendszerrõl is ami wowban ugye katasztrofális itt viszont nagyon kíváncsi vagyok hogyan oldják majd meg.

Tudod jól, hogy én szinte az összes MMO-t kipróbáltam, többel toltam hosszabb ideig is. Ebbõl a megfontoltságból mondom, hogy a wow adta a legnagyobb játékélményt. Nem azt mondom, hogy ez a "tökéletes" MMO, mert azt én is keresem folyamatosan (remélem SWTOR már inkább az lesz) de egyelõre a többi MMO PvE(!) terén a közelébe sem ér (voltak ígéretesek de aztán a végére elhaltak). Továbbra is mondom, hogy nem a mostani farmolós wowra gondolok itt hanem a releasekre.

Fenrir
Kösz, ez egy kicsit fájt 😛

A halál csupán a kezdet...

SZilaJMaGGoT
Jogos! 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

TDC Geronimo
kb

Torzonborz
"Mint írtam ha sikeresek akarnak lenni akkor ezt az utat kellene követniük."

mér' ha "csak" 2-3 millió stabil elõfizetõjük lesz akkor már nem lesznek sikeresek ?
soha nem értettem miért is kéne bármelyik mmonak megdöntenie a wow rekordját .
jobb lesz attól bármi is ?

egyébként meg az ami bejött az embereknek a wowban nem biztos hogy máshol is bejön nekik ( legalább is ugyanabban a formában ).
hiszen ha vmit ott már kaptak akkor - szerintem - nem azért mennek át másik mmoba hogy ugyanazt lássák ott is , hanem vmi egyedit / újat.

nna lehet fikázni 😄

ps : no offense , és nem forgatom ki a szavaid. csak úgy elmélkedek 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

te miota lettel ekkora wow profeta.
sztem jokor voltak jo idoben es vegeztek egy jo munkat, ezt soha tobbet nem fogja megismetelni senki.

anti hero

Felhívnám a figyelmedet, hogy a wow játékos tábora 11 millió. Ez azt jelenti, hogy igenis ez az egyszerû farmolós raidelõs péniszgyûrûs megoldás jön be a legtöbb embernek eddig, ami óriási pénzt jelent. Mint írtam ha sikeresek akarnak lenni akkor ezt az utat kellene követniük. A másik dolog. Ne a mostani wow-ot vegyétek alapul 2 nagy kieg és több száz patch és változtatás után, amikor már pár nap alatt max szintre lehet jutni meg csak el se kell mozdulnod egy kis instázásért vagy BG-ért vagy az 50. farmolós raid contentet, hanem a kezdeti idõszakot. Az bizony a mai napig verhetetlen, egyetlen MMO sem nyújtott még akkora élményt... Na ha SWTOR ebbe még belegyúr egy egyénre szabott történti szálat (ami a BIOWARE kezei alatt tuti siker lesz) + adott egy starwars lore akkor bizony, méltó ellenfele lehet a wownak a cataclysm release ellenére is. Egy ekkora projektnél pedig elképzelhetetlen számomra, hogy ne ez legyen nekik a céljuk.

én sem :d

anti hero

Aha, akkor csak Dosztojevszkij féle atomfizika mmog létezik és wow. Nem tudtam én kérek elnézést.<#nemtudom>

Fenrir
Én nem, belinkelhetnéd 😊

Me0w
Ha kultura kell, olvass Dosztojevszkijt. Ez egy mmo, nem celja a vilag moralis ertekrendszerenek vizsgalata, es nem atomfizikusok fogjak jatszani.

Together we'll fly someday...

Én nem akarom hogy endgame vagy akár pve részen, de úgy az egész ne legyen wow koppintás. Találjanak ki valami újat, lehetõség van és szerintem ezzel nem én vagyok így 1edül.

Ha ez is arról fog szólni hogy "5234x kell megölnöm ugyanazt a szar boss-t hogy végre megkapjam a lila péniszgyûrûmet...majd elbüszkélkedhessek vele hogy milyen fasza gyerek vagyok" akkor köszi de nem kérek belõle.

"ANYU NÉZD OTT VAN A LÍÍCCSS KING MINDJÁRT FELKELÜNK ÉS MEGÖLJÜK!!! ANYU NÉZD...ANYU NE ENGEM VEGYÉL HANEM A LÍÍCCS KINGET AHOGY MEGÖLJÜK!!! AZT A NEMJÓJÁT ANYU NÉZD LILA NYÍLPUSKA HULOTT, A LÍCCS KING FEGYVERE AZ ENYÉM LETT!!!

Gondolom vágjátok a videót<#wilting>

<#idiota>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

TDC Geronimo
Jó rég volt mikor utoljára játszottál vele. Azóta rengeteg minden változott (pozitív irányba).

nem röhögtem, egyetértõen mosolyogtam.

amugy mizu

anti hero

Ne röhögj, a who az egyik legjobb mmo volt, amivel valaha játszottam, de sajnos csak 1. szinttõl maxlevel mínusz 1 szintig.

: )

anti hero

Ha így idézed akkor ferdítesz kicsit... Ez pontosan így hangzott el: "ha sikeres akar lenni akkor a wow mintát kellene követnie pve terén"

Megmondták, hogy SWTOR abban fog különbözni a többi MMO-tól, hogy erõs történeti szálak lesznek benne egyénre szabva lsd. Dragon Age. A klasszikus tank, heal, dps class elosztás már eldöntött azaz itt is ez lesz. Az endgame részen kell a wow koppintás, azaz ismételhetõ party/raid insták vagy outdoor bossok és nyilván ezek nehézségnek megfelelõ droppokkal. Ez az ami sok embert folyamatosan itt tudna tartani aki PvE-t szereti.

Bhalage: PvP részen az, hogy daoc vagy warhammer tökmindegy szerintem. A lényeg, hogy folyamatos háború legyen oda-vissza foglalásokkal, esetenként nagy csapatokkal és az elfoglalt területeknek legyen valami értelme ami kihat az egész frakcióra, de mégis guild szinten is látható legyen ki a király (egy adott guild felügyeli az elfoglalt részt mint pl. daocban) ez szerintem szinten itt tudna tartani hosszabb távon sok PvP-t szeretõ játékost.

És mégvalami. A grafikai megoldás SWTOR-ban is sok vitát képez, hiszen 2011-ben ez kicsit kevés lesz majd, de mégis tudják, hogy a wow sikerének az egyik eleme is ez volt. Azaz alacsonyabb gépigény mellett is folyamatos animációk, mind a playereknél mind a moboknál (nyilván kisebb bugok még vannak a mai napig is, de összességében a legjobb még mindig. Talán az AION volt aki ebben megközelítette a sokkal szebb grafika ellenére is, de késõbb nagyobb létszám esetén instabillá vált a motor). Azaz ebben is a leendõ sikeresség irányába indultak el.

Fenrir
Amúgy nem vészmadárkodni akarok, csak éppen az SWG után már várok egy olyan SW mmo-ra ahol huzamosabb ideig is úgy tudnék játszani, hogy ne azon agyaljak, hogy befizessek-e még 1 hónapot.

Fenrir
Sajnos ezt mondták a Warhammer Online-ra is, pedig nem sok olyan kitalált világ van ami ennyire a végletekig ki lenne dolgozva. Ráadásul a WHO készítõi egyszer már bizonyítottak egy másik MMO-ban, mégis megbuktak ezzel mert a játék összességében valahogy nem sikerült. Vannak benne pedig zseniális ötletek, jól átgondolt rvr, de valahogy nem jött össze nekik.

BoneDragon
Ha már azt mondogatják hogy wow verõ, akkor az már rég bukás. Kb minden mmo-ról azt mondják ami kijön mégis sehol sincsenek... Nem szabad emlegetni ezt a wow verõ dolgot. Aki meg rég óta wowozik biztos nem fogja abbahagyni az új expanzió miatt. Sõt szerintem akik abbahagyták azok vissza is térnek 1-2 hónapra.

nem lesz WOW-vero, mert a WOW is kijon egy expanzioval nomeg a WOW-fanok annyira ragaszkodnak a mindennapi loot adagjukhoz, hogy nem fognak valtani. nem feltetlenul baj.

anti hero

eltorpulnek azok a huzasok.
mass effect es dragon age folytatasokat varja mindenki mint a messiast, a star warsnak meg annyi rajongoja van ahogy elottem mondottak, hogy dunat lehetne veluk rekeszteni

anti hero

Minden lehetséges! Nem szentírás, amit írtam, csak az én szubjektív véleményem. Amiket írtatok a WOW-ról, még akár WOW verõ is lehet ez a játék...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fenrir
Mondjuk mostanában volt pár olyan húzása a BW-nek ami miatt eshet a népszerûsége az európai játékosok körében.

BoneDragon
Szerintem a bioware nem tudja elrontani ezt a játékot...

Elképzelhetõnek tartom azt a 10 milliót: A Bioware neve és híre, a sztori tartalommal rendelkezõ pve és maga a Star Wars világ sok-sok embert fog szerintem megmozgatni. Köztük számos olyat, aki eddig messzirõl kerülte az MMO-kat (Köztük nekem is és számos másik ismerõsömnek is felkeltette ez a játék az érdeklõdését. Közülünk még senki sem MMO-zott)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

egyreszt a "jatekainkbol" sztem nem kizaolag a swtorra ertendo masreszt ha az swtorra lenne ertendo, akkor abbol miert ne adhatnanak el 10milliot? az hogy eladjak a jatekot meg nem jelenti azt, hogy allando fizetobazis lesz.

az mmo piac tele van, nem konnyu betorni. az ujaknak sztem barmennyire is jo, cska egy kis szelet juthat.

amugy meg nekunk sztem tokmindegy hogy mennyien veszik meg.

anti hero

TDC Geronimo
"El kell adnunk tízmillió példányt a játékainkból. Ez konkrétan az új célunk. Olyan játékokat készítünk, melyek a Top 10-be kerülnek, a termékeink nagyon sikeresek. Tudomásom szerint a Mass Effect 2 a nyolcadik legnépszerûbb játék lett az idén Észak-Amerikában." - Gamepod.hu

Nem kéne azért elszállni, mert a végén hatalmas pofára esés lesz belõle... Nem mondom, hogy az általuk kiadott játékok minõsége miatt nem érdemelnének meg ekkora eladott példányszámot, de nem látom esélyét annak, hogy akár ennek a felét is elérjék az swtorral.

na meselj mire gondoltal PVE teren

anti hero

TDC Geronimo
Péntek van ma megint lesz vmi frissítés. Bár semmi komolyra nem számítok gamescomig.

Torzonborz
akkor beleszólok én is
"a wow mintát kellene követnie pve terén"
ööö én nem wow 2.0át szeretnék hanem vmi újat...

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

"a wow mintát kellene követnie pve terén és daoct a pvp terén"

-kijavitottam neked. sajnos a warhammer pvp egy kalap fos a daochoz kepest 😊 alapjaiban ok, de teljes egeszeben keves

anti hero