60331
-
LaCz #13077 Olyan fasza, hogy felnézek ide 1-2 hónap után, erre fél oldal óta csak a BF3ról van szó, ok. :D -
#13076 pw,email,login minden klappol mivel az origin-re betudtam menni....,de az még nem is gáz,hogy nem endged be,de az már inkább,hogy naponta küldtem 1 emailt a supportnak és nem válaszolnak.....illetve az elsőre válaszoltak ,a válasz az volt,hogy max 24 órán belül lesz válasz!:D:D -
#13075 azért ezt ha megengeded COPY-zom és dec.23.án meglássuk:P:) -
#13074 nem a BF miatt szopok hanem az EA miatt......EA->Bioware->SWTOR -
Boncmester #13073 Azt már csak külön adalékként tenném hozzá, hogy az SWTOR-hoz tuti, hogy lesz külön support, mint ahogy a WAR-hoz is volt, és nem a sima EA support fogja intézni.
Azon meg nem gondolkodtál el, hogy esetleg rossz jelszóval próbálsz belépni? Nem az email-pw kombinációval kell belépni, mint a többi helyen, hanem username-pw kombóval, és a usernevemet én még kb 4-5 éve csináltam, azóta már más pl az origines, stb, hiába van összevonva az acc, ide mégis a régi username-el kell bemenni. Szóval mielőtt totálisan meg lennél győződve róla, hogy mindenki hülye, és csak te vagy helikopter, szerintem nézd végig a régi leveleid, amikor regeltél először az EA-ra, és azzal a névvel menj be. -
Boncmester #13072 Téged nem enged be, engem beenged. Szerintem az EA-nál tök jófejek dolgoznak, és azt szeretnék, ha elégedett lennél. Tekintve, hogy szídtad őket meg az SWTOR-t már pár hónapja, ezért szerintem direkt szívatnak téged, de kedvességből, hogy karácsonykor otthon ülhess, elégedetten hátradőlhess a fenyőillatban és csillagszórófényben, és azt mondhasd: "Igazam volt, de jó érzés!"
Mindenki másnak menni fog a support, ahogy most is, és az swtor is menni fog. Na meg a BF3 is tökéletesen, mint pl nekem és a haverjaimnak, eltekintve 1-2 apró bugtól :P -
#13071 mit nem értesz? -
#13070 Attól,hogy te éjjel nappal szopsz a bf3 miatt,nem tudom miből következik az,hogy swtor késni fog -
#13069 azt borítékolhatjuk,hogy ez elnem fog indulni /mármint a SWTOR/ karácsonykor az hótziher...... -
#13068 We are experiencing extremely high volume due to the unprecedented popularity of the Battlefield 3 Beta. Please review the articles below prior to contacting us, as the tracked issues of the day have been covered below. We will be updating these articles in real-time to pass on additional solutions to you as soon as they're identified. Thank you so much for your patience. -
#13067 visszadob....beírom a login-t pw-t és ugyanúgy visszadob! megáll az eszem komolyan! -
#13066 nah most megnézem melóhelyről... -
Boncmester #13065 http://support.ea.com/
Itt engem simán beenged. -
#13064 13062...... -
Boncmester #13063 EA support oldalon. -
#13062 úgy indul ,hogy ide be se lehet lépni:
https://customersupport.ea.com/loginapp/cp/login.do?skin=ea&locale=hu_HU&curl=http://eahu.custhelp.com/app/home&surl=http://eahu.custhelp.com/ci/pta/login -
#13061 hol cheteltetek? játékon belül? -
Boncmester #13060 Terhes vagy.
Amúgy passz, amikor nekem bajom volt, instant válaszoltak Battlefield Bad Company 2-vel kapcsolatban, és helyben oldotta a gyerek a problémát chaten keresztül. -
Boncmester #13059 Hát nyilván azért dec 22 és nem dec 27, de most őszintén, ha még 1-2 hónapot akarnák fejleszteni, akkor nyilván nem adnák ki. Johnyka is megmondta ezerszer már pár hónappal ezelőtt is, hogy egyben van a játék, kisebb dolgokat csiszolnak rajta. -
#13058 itt is megkérdezem milyen Isteni közbeavatkozás szükségeltetik,hogy az EA support válaszoljon? -
#13057 Lehet az a célközönség, de egy karácsony sokat nyom a latba. Szerinted miért dec. 22? Anyuci-apuci megveszi a kölyöknek. De ha én mondok bármit is az EA-ra miért támad le mindenki? Ott dolgoztok vagy nincs jobb dolgotok? -
Boncmester #13056 EA-nak ugyanaz a pénzügyi év. És ne mondd már nekem, hogy ha nem vesz meg valaki egy MMO-t karácsonykor, akkor már utána sem. Azért ez tipikusan olyan műfaj, aminek a fő célközönsége a 20-30 közti emberek, akik már melóznak, és tudják fizetni a havidíjat. -
#13055 EA-nak mindegy? Valaki hisz még ezekbe a dumákba? Teljesen más amit mondanak és valójában amik a tények. -
#13054 Ennek ellentmond minden eddigi információ. Pont az EA részéről volt egy megjegyzés a befektetők felé, hogy semmi gáz, ha 2012-ben jönne ki (amit ugye sok oldal azonnal 2012-es megjelenésnek vett) és a Bioware részéről nyilatkozta azt Stephen Reid azt, hogy képesek idén megjelentetni. -
Boncmester #13053 Ha kiadták a megjelenési dátumot, akkor tényleg ki is fogják adni. De szerintem ez így kb okés, mert eléggé kevés idővel a dátum előtt jelentették be, nem úgy, mint másnál, hogy már 1 évvel előtte kb lehet tudni, mikor jön, szóval valszeg azért mondták, hogy dec 22, mert már kb kész van. Contentet meg tehetnek bele bőven még, lesz pár hónapjuk rá, csak az a lényeg, hogy amit az elején kiadnak, az mind jó legyen. -
#13052 Azon a dátumon már nem változtatnak az általad említett karácsony miatt. Szerintem ha bion múlna simán csúsztatna 2012-re, de ea-ról tudjuk, hogy pénzéhes és ezért a karácsony csodálatos nekik... -
#13051 Ez igaz :)
Én nem vagyok nagy figyelője az MMO piacnak, de általában mennyire tartják be ezeket az időpontokat? Gondolom a BWnek nagyon megéri karácsony előtt kiadni, hogy a sok amcsi anyuka megvegye a kisfiának, de nagyon remélem, hogy ez nem megy majd a játék rovására. Én ki fogok tartani, ha van néhány bug, a legnagyobbakat majd úgyis kijavítják ez elején, de ha szar kritikákat kap, meg sokan abbahagyják a játékot hamar, abba belebukhat az egész (itt főleg a contentre gondolok)
Váá nagyon izgulok, hogy jól sikerüljön. -
Boncmester #13050 Na igen, engem sem érdekel már a béta. Október végétől 2 hónap BF3 (még ha a BF3 fórum fele fanyalog is, szerintem hülyék), utána meg full SW a két ünnep előtt-között folyamatosan :) -
#13049 El kell fogadni a tényt, hogy nem fogunk betazni. 2 és fél hónap és itt a full. Kenjék a hajukra a betat már... -
#13048 Na. Stephen Reid Twittere alapján ma behívtak Németországból és Franciaországból embereket a bétába. Annyit még hozzátett, hogy aki nem német vagy francia, tőle nem fogadja el a sírást, mert múlt héten behívtak másokat is az EUból.
Képzelem. Behívunk 10 embert EU-ból, hogy aztán elmondhassuk, hogy behívtuk őket.. -
#13047 tud valaki mondani olyan EA support telefonszámot amit fel is vesznek?ill. emailt amire válaszolnak? -
mgerihun #13046 hátőő passz, már töröltem őket, nálunk nem fenyegetés volt, csak szóltak, hogy illegális tartalom van fent az oldalunkon és linkeket megadva megkértek, hogy szedjük le őket. Ez persze nem történt meg, mivel béta képek nem a mi tárhelyünkön voltak, ahogyan videó sem, ezért nem foglalkoztunk velük. -
#13045 juteszembe: ti is kaptatok anno fenyegeto levelet, igaz?
be tudnad vagni a szoveget? kivancsi vagyok, hogy valtoztattak-e azota -
#13044 ehhez hozzatennek annyit, hogy megavideorol soha nem lesz torolve alteres video, mert megegyeztunk veluk
eleg jol keresnek megaek az alteres videokon levo reklamokkal, ugyhogy kerek perec megmondtak, hogy nem fognak foglalkozni a bioware leveleivel -
mgerihun #13043 Pass, legtöbb videót még streamen nézem és megvárom amíg valaki felpakolja más tárhelyre, utána rakom ki őket swtorhun.blogspot.com-ra, mert ugye stream hal le leghamarabb, van akit már élő adás közben levadásznak Bioware emberei, így azzal nem vesződök, de másik tárhelyen lévőt meg már nem ellenőrzöm
Alteren szokott lenni download link is, asszem megaupload-os, használd azt, szerintem jobban jársz. -
Aszuka #13042 nekem betölt rendesen -
#13041 alterswtor-os videók csak nekem töltenek be nagyon lassan? egy 5 perces videót fél óra mire betölt -
mgerihun #13040 Egy kis videó özön reggelire, külön kiemelném a Void Star premiert
swtorhun.blogspot.com -
sanyiiiii #13039 ÁÁÁ most eszembe juttattad Krein részeges felolvasóestjeit :D -
#13038 Szia.
Ha csak az in game tárgyak miatt vennél CE-t, lehet jobban járnál egy Digital Deluxe kiadással, jóval olcsóbb (ha jó a digitális is.)
Mind a kettőben inkább kényelmi/kinézeti extrák vannak. Ami a leghasznosabb , az a STAP, ezzel kapsz egy ingyen mountot.
A CE és a Digital Deluxe között a fő különbség, az a saját vendor (az egér ugye annyira nem lényeg.) Ha továbbra is csak az in game tárgyak a lényegesek, döntsd el, megéri -e neked árban a nagy különbség az árusért.