60332
-
#13438 The bounty hunter's gonna win. Trust me. -
#13437 wáhá amikor mind trickel próbálkozik a jedi:D -
#13436 Mai updatek
jedi knight vs bounty hunter
Companion characters update 2 -
#13435 kitiltanak a bétából. javaslom h vedd fel videóra amit akarsz aztán ha lejárt a bétád oszd meg,akkor már nincs tétje:D -
Rane19 #13434 Milyen büntetés járna ha még is megpróbálok streamelni ? :D -
Rane19 #13433 D3 beta kódért én is szívesen cserélném :D -
#13432 ma estétől aktív swtor beta accot adok d3 beta accért -
#13431 hétvége, mától kedd reggelig -
Rane19 #13430 Squadron 3.. -
#13429 béta fórumod neve Game Testing, vagy valami Squadron 3xx ? -
Rane19 #13428 Amúgy honan lehet tudni hogy rendes betát kaptam vagy csak ami hétvégére szól ? :D 4 dikén kaptam az invet xD -
#13427 nice
bent vagyunk a szendvics közepén.. :) -
#13426 *mennyi (@#%^ angol bill :P ) -
#13425 Huuu, menni mindenrol maradtam le :) -
#13424 swtor bétára is jelenkezni kell csak nem mindenki került be. sztem itt is simán lenne annyi ember aki kipróbálná,főleg ingyen. -
#13423 Jó de a BF3 bétára nem kell jelentkezni azt bárki tolhatja. SWTOR-ra szerintem nincs 12 milla teszt jelentkező. -
#13422 úgy legyen. de szerintem kevés az a 1.5milla ember:D
bf3 betat 12 milla ember tolja...:D -
by Boncmester
-
#13420 Twitteren mondta aszem egyszer Stephen Reid hogy szeretnék megjelenés előtt mindenkinek megadni a lehetőséget a kipróbálásra aki jelentkezett tesztre, főként a béta hétvégékkel. Ezt én erősen kétlem hogy a kb 1.5 misi ember ha nem több ki tudja majd próbálni :D de azért reménykedem. -
#13419 Nana... :p -
#13418 vicceltem te dinka :)
bár.. tényleg ne sajnáljuk már a másiktól a bétát, én annak is ugyanúgy örülnék, ha te kapnál, meg annak is örülök, hogy egyáltalán bárki kapott -
Rane19 #13417 Hidd el 3 év várakozás után az a pvp videó elégé kiábrándító voltxD
Sw témába meg elégé jártas vagyok.... Szóval pssszt!!!! -
#13416 Nem sajnálom én senkitől, de látom mostanában mindenkibe szeretsz belekötni. :) -
#13415 Nálatok egyik komment: "3 éve várom xDDDD Megmondom őszintén 1 pvp videó után nem érdekelt….azóta az oldalt se néztem :D
De ha már küldtek bétát megnézem….."
Ezekre már nem tudok mit mondani. :) -
#13414 Most attól hogy te aktívan.. nem tudom mit csinálsz az swtor topicban, ő meg nem, ne sajnáld már csórótól a béta accot -
Nephin #13413 Ugye? :D -
#13412 Kezdők szerencséje? Vagy nem tom... :D -
#13411 Nem hülyeség. Mi úgyis megvesszük, ettől meg lehet, hogy olyan is, aki alapból nem venné meg, és csak kedvet kap. -
#13410 Vissza olvasva elég vicces, hogy azok kapnak kulcsot, akik azt se tudják mi fán terem a tor... -
#13409 :P bepróbálnám én is TSW-t de inkább TOR invet küldjön már a drága BW :D -
#13408 kaptam béta kulcsot de ááá csak nem swtor
Congratulations!
You have been selected to participate in the closed beta phase of Funcom's upcoming MMO, The Secret World. You will automatically be included in all future beta events for The Secret World. -
#13407 háááát, szerintem nem voltak -
#13406 AZ OTP nálam 5 eurót vont le és nem zárolt semmit se. -
McKalton #13405 köszi az infókat -
Boncmester #13404 Én is akarok alient rendelni! :) -
cain #13403 nincs róla infó, hogy a dobozos CE megjelenés után újra hozzáférhető lesz. ezért ha nagyon ilyet szeretnél, írasd fel magadat a három preorderes boltnál, hogy előrendelt, de át nem vett CE példányt te hasznosítanál, illetve ha találsz (akár itt is) egy fürdőskurvát, aki menincseubétaomfgösszedőlavilág és tsai alapon ragecancelelte az előrendelését az ő példányát átveszed.
azzal számolnod kell, hogy a megjelenés után kb. 2 hétig mindhárom bolt fenntartja az előrendelt példányokat, tehát addig csak akkor tudsz ilyet venni, ha a tulajával ezt megbeszéled.
esetleg megpróbálsz körülnézni amazonon, és más, magyarországra is szállító alien rendelős oldalon, hátha... -
Boncmester #13402 Ők mind pvp szervert jelöltek be :)
Amúgy meg tiszta sor, hogy nem tudtátok ezeket a jelöléseket, azért szóltam. De ha akarjátok, akkor megcsinálom majd a frissített képet :) -
mgerihun #13401 ezek közt van aki pve szerverre megy, így hiába jelölt, azt nem írtuk fel, illetve azóta érkeztek jelölések, értelemszerűen az sincs rajta -
Boncmester #13400 Elméletileg lehetséges, hogy hoznak még 1-2 darabot pluszban az előrendeléseken felül, de nehéz lesz őket levadászni, az tuti. -
#13399 Hát szerintem 22.-én nem, esetleg utána, ha valaki nem megy el a preorder ellenére.