Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
#2727(MarkBlade):Igen ez inkább <#eljen>#eljen>,ha ez a droid nem egy vallatós típus akkor viszont nem értem,hogy trailerben miért küld rá egy fegyvertelenre egy ilyen felderítõ+dps droidot,persze lehet,hogy nem is vallatni akarta <#gonosz2>#gonosz2>,bár abban több fantázia lenne.
------------------------------------------------------------------------
#2724(roblee):Ez már csak kaszt balance kérdés.
- a JK,SW nagy armorral rendelkezik és MDPS-t oszt.A smuggler,agent kis armor és RDPS.Mindenre lesz válaszlehetõség,mert a nagy armoral szemben a smuggler,agent még DPS ágon is képes lesz valamennyi healingre.A JK,SW MDPS-t meg tudják ellensúlyozni a CC képességeikkel.
-a trooper,BH-t sem kell félteni közelharcban,mert ezek a kasztok meg AOE-t tolnak(gránát,lángszóró...).Közelharcban troopernak ott van még a puskatussal ütés és eltudja lökni magától az ellenfelet távolabbra. BH-hoz ha közel mennek beizzítja hátrakétát és fölszáll,ráadásul levegõbõl is képes DPS-t tolni.
-visszafelé is megvizsgálhatjuk ezt a kérdést MDPS Vs RDPS,mert ha egy közelharcos nem tesz eleget az armor+resist tulajdonságaira akkor messzirõl marha gyorsan szétfogják lõni õket és csak reménykedhet,hogy kap healt.
-a healelni tudóknak meg kis armorjuk lesz és ha megszórják õket nem sokág bírják,ezért muszáj lesz nekik a healre koncentrálni vagy lopakodásba átmenni.
-jut eszembe lopakodás,nem csak a smuggler vagy agent tud majd lopakodni heal ágon.Ez inkább egy védekezés lesz számukra ha nagyon célpontba kerülnek.Nem õket tartom a rogue kasztoknak.
-A Jedi Consular/Jedi Shadow ágon illetve a Sith Inquisitor/Sith Assassin ágon lesznek a tipikus lopakodom és DPS tolok kasztok.
Mindkettõ ezen az ágon dupla pengés fénykard,lopakodás és MDPS.Ez nem a heal águk lesz vagyis itt no heal vagy csak minimális(?).
alosztályok
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Leia Hercegnõt akarták szóra bírni.Gondolom ennek a vallató droidnak story questben lesz jelentõsége,ha ez mégsem az akkor én kérek elnézést de külsõleg totál olyan mint a filmben a vallató droid."
Nézd meg a filmet mégegyszer. Mert bár hasonlít rá de totál nem így néz ki. IT-O Interrogator
-Havidíjról még senki sem tud infót ha tippelni kellene akkor kb. annyi lesz mint a mostani mmo-k 15$ körül.
-1 accountra szerintem csinálhatsz majd jó sok karit de biztos lesz 1 felsõ határ.
-Trial biztos lesz de ahogy más mmoknál itt sem valószínû ,hogy a megjelenést követõen lesz inkább olyan formában ,hogy aki megveszi kap 1 boddy keyt amit odaadhat másnak aki tud majd kb. 7-10 napot trialozni vele ill. az open beta-t szokták még egyfajta demonak használni ahol bárki játszhat a játékkal.
Mivel abszolút kezdõ vagyok az MMO-ban, nem tudom, hogy hogy mennek ezek a dolgok. Úgy értem a wow-ban is biztos van ranged class, pl: íjász, ezek hogy védik meg magukat egy karddal rájuk támadó harcossal szemben.
Azt nem tudja vki megsaccolni, h mennyi lehet majd a havidíja a játéknak?
Hány karit csinálhatunk 1 accounttal?
Lesz-e 15 vagy 30 napos trial változata a játéknak? Csak lesz rá esélye az embernek,h kipróbálja? Nem így szokott ez lenni az mmo-knál?
Köszi!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
-nem értem miért a birodalmi fõvárosbolygón a Dromund Kaas-on mutatják be,én eddig úgy tudtam,hogy a Huttán fog kezdeni.
-a vidiben 0:40-nél un.Energy Blade-t használ.Ezzel kapcsolatban lesz pl a Shiv nevû képessége ami egy lopakodós-hátba szúrós(stab)skill.A Hope Cinematic Trailerben a trooper közelharcban Vibro Knife-val támadja a Sithet.Szerintem lesznek itt minden kasztnak közelharci skilljei is.Ebben a világban a közelharc nem merül ki a fénykardban.Lesznek itt energia pengék,vibro kések,puskatusok(utóbbi xD+lol)
-a vidiben 0:43-nál láthatjuk a rang jelzéseit vagyis most már biztos lesznek elérhetõ rangok amin kapaszkodhatunk fölfelé.Ráadásul ezek a rangjelzések,rangok a ruházatán is látszani fog.A kari jobb válla alatt,szembõl láthatjuk ezeket a piros,kék,sárga,fehér rang jelzéseket.Ezt már az 1977-es SW episode 4-ben is láthatjuk többek között Tarkin kormányzón Grand Moff Tarkin
- 0:50-nél van egy droid,nekem itt szintén az 1977-es SW Episode 4 egyik jelenete ugrott be a kínzáshoz,vallatáshoz használt droid amivel
Leia Hercegnõt akarták szóra bírni.Gondolom ennek a vallató droidnak story questben lesz jelentõsége,ha ez mégsem az akkor én kérek elnézést de külsõleg totál olyan mint a filmben a vallató droid.
-A healer(Operative)ügynökrõl kaptunk két képet is,egyiken láthatjuk, hogy a gyógyításban fontos szerepet kap a szonda(probe)amit ráküld a
gyógyítani kívánt személyre és a szonda mindenféle fény nyalábokkal szórja meg,így healeli.
Amíg az erõhasználó healerek összevissza hadonásznak a kezükkel heal közben addig az agent komoly technikai eszközöket vet be,pl kolto injekció,szonda,stb.(mobil mûtõasztalt is akarok!)Az a vicc,hogy az ûrhajójának az átvilágított rajzán lehet látni,hogy van orvosi szoba is.
A Sniper(DPS) ágának meg ha már sniper akkor úgy lenne értelme,hogy messzebbrõl tudjon lõni mint a többi kaszt vagy jobb legyen a találati aránya...<#duma>#duma>
★ 汤姆 李
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Totál James Bondos a figurája és ennek megfelelõen egy high-tech prototípus ûrhajót kapott,ami úgy néz ki mint valami lopakodó.
Az elsõ kompanionja stílusosan egy sexy rattataki kis csaj.A bemutatkozó vidiben meg jól lesmárol egy másik csajt😊
A szakosodás "operative" ágán végre megemlítik,hogy jártas a haladó orvosi tudományokban.
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
anti hero
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
<#eplus2>#eplus2>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
anti hero
Mondjuk egybe se fogok bejutni tuti:/
★ 汤姆 李
Listában szerepel egy két érdekes címszóval toborzó klán,jót röhögtem egyik másikon(és errõl nem csak a Heineken tehet amit betoltam arcomba)
- csak PvP guild (ezek se szelektívek,mindegy semmi cicó csak keményen)
- kizárólag raid guild(nem irígylem õket)😊
- csak Fanból játszó guild (ha ezt sikerül betartaniuk akkor tuti,hogy nem idegösszeomlásban fognak elhalálozni)
- nagyon szociális guild (erre azért kíváncsi lennék)
- olyat is olvastam,hogy 16éves kor alatt nem fogadnak el jelentkezõket a klánukba (pedig nincs is annál jobb mikor elveszed a 7éves gyerek 8 creditjét és egyébként is 7éves a legszebb kor,ennek a guildnek egy elõnye van hogy a pedofília itt kivan csukva ami manapság nem egy utolsó szempont)
-Van egy olyan guild is a listában akik 10 éves(!)MMO tapasztalatuk van és hasonló arcokat keresnek.(már szinte látom pedig nem vagyok egy Voss a next gen-next gen-next gen MMO-t ahol majd 40éves tapasztalattal rendelkezõket keresnek)
-szigorú honor rendszer(de utáltam)alapú guild is szerepel a listán(szerintem túl komolyan veszik az életet)
-light meg relaxed focus guildek sem lehetnek semmik😊Ezek aztán adnak a tutinak,nincs is ennél jobb,lazuljunk,nah piát az arcba
Ebben az interjúban lehet errõl olvasni,alulról 7-8 bekezdésben.Azt,hogy a játék minden területén és tartalmában kommunikálhatnak egymással az ellenkezõ frakciók az passz,de tervezik,hogy valamilyen formában lesz rá lehetõség.
Gondolom ezzel kapcsolatban nem csak nekem ugrott be az,hogy a szemben álló frakcióból majd mindenkit elhajtunk mindenféle irányokba 😄😊<#mf1>#mf1>
------------------------------------------------------------------------
Torzonborz #2695:Hogy én errõl mit gondolok az most nem szempont.Next Gen.MMO-nak van beharangozva a közeljövõben megjelenõ MMO-k közül többek között a ToR MMO is.
Mindegyik MMO-t fejlesztõ cég mással magyarázza,hogy miért is lesz next gen.MMO saját üdvöskéjük.
A ToR fejlesztõi több szempontból is Next Gen-nek kiáltották ki játékukat.Egyrészt itt már un. stilizált realisztikus grafikai környezetet hoztak létre:a közelebb és távolabb elhelyezkedõ tárgyaknak más a fókusza,mélysége.Pl egy asztal mögött elhelyezkedõ vagy csak tõlünk távolodó karinak változik az élessége is és arányaiban,méreteiben is válltozik a karakter amit már 1-2 lépésrõl is érzékelhetünk.És mindezt HD-ban is élvezhetjük amire eddigi MMO-nál még nem volt példa.Ebben a vidiben demonstrálják mindezt.
Másik amiért még next Gen.MMO,hogy karinknak itt már jelleme(darkside/lightside)lesz,döntéseket hozhat amik(jelen állás szerint)visszafordíthatatlanok.Döntéseink a gameplayre is hatással lesznek,mert más skillekhez juthatunk hozzá magasabb dark vagy lightside jellemmel.Az AC-t választó döntésünkrõl már nem is beszélve.
Azért köszi az infót
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ööö tudunk arról vmi infot hogy a 2 oldal el lesz e különítve vagy sem ?
Kb. egy éve,hogy elfogadtak ToR zárt tesztre jelentkezéseket és már az elsõ hetekben a jelentkezõk száma meglépte az egymilliót.
Akkor nyilatkozta az EA,hogy a ToR a valaha volt legnagyobb projektjük és a csillagászati fejlesztési költségek miatt egymillió elõfizetõre lenne szükségük de két millióra számítanak.
Szerintem a megjelenés elsõ napjaiban eléggé megrohanják majd a szervereket,aztán már csak rajtuk áll,hogy mennyire tudják megtartani a tömegeket.
Mindenesetre jó lenne már egy kövi generációs MMO aminek hosszú távon is van jövõje és folyamatosan nagy játékos tömegbázissal rendelkezik.
A közeljövõben úgy kb 2 éven belül lesz több esélyes is ami eddig nagyon ígéretesnek tûnik.
Biztos,hogy elõbb-utóbb lesz ilyen,kíváncsi vagyok,hogy melyik lesz a befutó a kövi a Next.Gen. MMO-k közül,melyik foglalja el a közeljövõben a trónt
Megkezdõdött a Toborzás a klán oldalán és van egy pár érdekesség is!
Várunk minden jelentkezõt minden korosztályt és minden Frakciót!
Mindegy hogy melyik oldalon állsz nálunk szívesen látunk!!!!
cim:
http://users.atw.hu/swtorclan/news.php
SI gyakorló kardal kezd amint láthatjuk ebben a vidiben,fénykardal
kapcsolatban lesz valami küldije amiben elkészítheti saját fénykardját.
No problemo,legalább e-heti frissítésben megtudtam,hogy Diab Duin nevû NPC-nek "életembe nem hallottam még róla" van két gyereke.Hát hurrá,most hova evezzek?
A világért sem akarom sürgetni õket de tolhatnának arcunkba valami gameplay-el kapcsolatos tartalmat.
EU béta? Az is jó gondolat de lassan már a gamárra kéne gerjedni és nem a bétájára.