60332
  • TDC Geronimo
    Vegigfutottam a test fórumot és mindenki panaszkodik az fpsre :/ 10-15 fpseket írnak 560gtx kartyatulajok stb... Hát kiváncsi leszek, de valamit jól elkúrhattak akkor.
  • Nephin
    Értsd ez alatt: simán fut a kliens. :)
  • Nephin
    Micsodát? Rajtad kívül mindenki vígan játszik, akivel beszéltem...
  • Rane19
    Mi az hogy nem szereti már ne is haragudj szeptemberbe tudták hogy sz... azóta nem lett volna idejük kijavitani????????????
  • TDC Geronimo
    Ja gondoltam hogy ati. Hallottam azokat nem szereti. Meg jó hogy nvidiam van :)
  • Rane19
    És már szeptemberbe ..... http://www.gamefaqs.com/boards/951199-star-wars-the-old-republic/60489281/673392346
  • Rane19
    Jajj de tudtam nem szabad előrendelni xDDDD
  • Rane19
    4850 1gb dual core 3,2 huzva 4 giga ram ....
  • mcgrape
    A BF3-demoja meg, azért erősen magas beálítosk mellet futot simán. Hm, de lehet hogy driver gond van itt :). utána nézek.
  • Fpocok
    Szar a géped. Vegyél másikat.

(sry, viccelek :S)
  • Rane19
    Úristen 2 hónapal megjelnés elött na elmenek a sunyiba.....
  • mcgrape
    Hát nem tudom i5-ös 3 gigás két magos porcim van, 4 giga ddr3-as ram, meg egy 5770-es, nehogy mán 20 fps alat fusson :S. kicsit durva nah
  • Fpocok
    Na srácok. Milyen a beta?
  • Rane19
    Ötlet ?:D
  • Rane19
    Ez nevetséges Client initialization failed! ez mi??????
  • lolSL
    van megoldás ha azzal botrányosan fut? üres teremben 100fps de akkor is furcsa már a körbeforgás is, ha van még pár player játszhatatlan lowfps kb
  • j0nNyKa
    ez kell neked! :D
  • Nephin
    Vegyél vissza a grafikából, nekem is ATI van és egész jól fut, néha pislog egyet a kép csak. AA nincs még bent.
  • TDC Geronimo
    ATI kártya?
  • mcgrape
    Hát érdekes, a video bejátszásokat szinte be játsza, és elég AA be se lehet kapcsolni, és elég gyéren fut :D. egyenlőre hm.
    Nem pont erre számnítottam.
  • Rane19
    Akkor megyek megint aludni xDDDD
  • j0nNyKa
    ezt ismét sikerült profin megoldaniuk :DDD

folytatása:

**UPDATE 3:20PM Austin time (CDT) - We are aware that players who were on Bastila Shan when the server went down are now unable to access other servers. We are looking into this situation now, and do not have an ETA for when it will be resolved, but it may be several hours. We ask that you DO NOT modify your game files in any way in an attempt to get around this. Please watch this thread for updates and information. Thank you very much for your patience.**

*UPDATE 3:00PM Austin time (CDT), 9:00PM London, 10:00PM Paris/Berlin - Due to unforeseen circumstances, we will be taking this server back down until further notice. We appreciate your understanding!*
  • j0nNyKa
    Greetings testers!

In order to gather more feedback on high-level content, we’re opening a new server (Bastila Shan) today, 10/7. Testers who log into this server will find their account populated with 2 or more random level 40+ characters. If you don’t have a character when the server opens, don’t worry! Please note that we will be continuing to grant characters throughout the weekend, and we ask that you do not create any new characters on this server, as it may prevent your high-level characters from being granted.

*We encourage you to please spend time with these characters and help us test our high-level content more thoroughly!*

Note that this server is unsupported. You may experience some technical issues that we are unable to resolve. We ask that you report any serious bugs you encounter that are content related – meaning anything to do with missions, environments, Flashpoints, etc. However, please do not report bugs directly associated with the character, abilities, or equipment.

Thank you for helping us ensure the success the game’s high-level content. We’re looking forward to your participation and feedback!
  • mcgrape
    Igen, ki meik szerverre megy ? :D én PVP-re :) asszem az első re , majd beírom a karakterem nevét, valszeg köztársasági oldalon, remélhetőleg majd talizom néhány szerencsé magyarral :)
  • TDC Geronimo
    Már megy állítólag én meg itt rohadok melóba :(
  • Nephin
    Még nem.
  • Rane19
    Ha belehet lépni pls írja ki valaki xD
  • BoneDragon
    Aztán orrvérzésig nyomjátok a hétvégén!
  • [HUN]Crassus
    :) no problemo ,de értékelem a bizalmat!:P
  • Fenrir
    Neked még oda is adnám ha az enyém lenne a hozzáférés. Sajnos viszont én is csak kölcsönbe kaptam.
  • [HUN]Crassus
    akkor add ig add kölcsön én nyomom hajnalig ma:P
  • Nephin
    Akkor tényleg mindegy. :)
  • Fenrir
    Végül is teljesen mindegy, én csak holnap este tudok vele játszani legközelebb.
  • Nephin
    Éjfél, ott a launcherben a berlini/párizsi időzóna szerinti időpont.
  • Fpocok
    A bőség zavara :D
  • mcgrape
    Hm. Kezdetben olyan tiszta volt, hogy majd egy jó kis Jedi sentinel leszek, ami meg is maradt és ujfent kedvet kaptam hozzá.
    De közben felzárkozott a Jedi Shadow, a csempész, és a fejvadász is.
    Nehéz döntés, hát még most erre a hétvégére kitalálni, :D
    Hm, majd elválik, bár egyszer egy bölcs azt mondta.
    " Nem a játékos választja a Karaktert, a Karakter választja a játékost " XD
  • Rane19
    Akkor mek aludni xDD
  • Fenrir
    Hajnali 2, mi GMT+2-ben vagyunk.
  • TDC Geronimo
    éjféltől. Melóba ki kell magam pihenni, mert mire reggel hazaérek már be akarok vetődni gép elé :D Remélem menni fog már
  • Rane19
    Még 1 kérdés nálunk is helyi idő szeirnt 5 kor indul ? :D