60334
-
#14480 Hát kb -
mgerihun #14479 Miért, ez már majdnem Emerald Dream, nem? -
#14478 Elnézést kérek, hogy szóbahozom, de én 2005-ben kezdtem el a wow-ot
és úgy a Litchking-ig toltam, akkorse valami aktívan, barátnő tanulás stb :D de egészen más volt akkor... meghallottam, hogy panda, az első szó ami eszembe jutott: a szánalom volt, szerintem ott pánik van, hogy az swtor tényleg megfogja szorongatni őket:) -
mgerihun #14477 Ha nem bírsz magaddal, akkor gyere wow fanboi-okkal vitázni pandás topikba
swtorhun.blogspot.com
-
#14476 Reméljük így lesz :) sajnos már nem igazán bírok magammal.. bár férfiasan tartom magam:)) -
mgerihun #14475 Elvileg van ráhagyás, kezdésnél első pár napban akik regelték magukat, mehetnek, itt nem percekről/órákról beszélünk, lezavarják 3-4hullámban kb az egészet, max sorban állás lesz még logginnál.
Preorderelted és van headstartod, akkor azt nem úgy kell elképzelni, hogy 23.00kor lekapcsolja szerver accodat dec 19.-én, hanem lesz ráhagyva talán 1-2 nap is, hogy beszerezd eredetit és beírd az új kódot. Az is lehet, hogy dobozos kiszerelést már korábban átveheted, DA2-nél is napokkal start előtt megvehetted a game-t csak bépített timer nem engedte addig elindítani.
Ezen igazán kár parázni. Attól, hogy Blizzardnak szar rendszere van beszerzésre, attól más cégnél nincs ilyen gond. Én arra tippelek, hogy dec 15 környékén már belehet battyogni dobozért. -
#14474 Mondjuk engem attól ráz a hideg. hogy majd ott állhatok a cd galaxis előtt egy Kínáig érő sorban..... hogy megvegyem a full-t, mert gondolom csak úgy vehetem át ha megmutatom a számlát:( -
#14473 Azért remélem, hogy az a 3 nap, amíg hozzám elért a kód(nem digitálisat rendeltem) nem fog több nap későbbi indulást jelenteni a head-startnál... :D Felesleges találgatni, lesz ami lesz.. Az a lényeg, hogy 20-a előtt mindenki nyomulhat.. :) -
nagypite #14472 Nem hülyék csak itt verik ki a faszukat -
Nephin #14471 Nana... :P -
celgene32 #14470 Szerintem nem csak a butakat kene kititltani, hanem a zold szemueket is!
Sokkal elvezehtobb lenne a jatek. -
#14469 az a gaz manapsag, hogy 60-at irsz, mert mar az is BOVEN kifilterezne egy csomo usert.. :/
nem azt mondom, hogy 100 alatt ne forumozzon senki, de... hat illene megutni, egyelore az oktatasi rendszerunk ebben senkit nem akadalyoz meg (megis sokan valahol a fele kornyeken lehetnek - erthetetlen)
de ugyanigy magabol az mmorpgbol is ki kellene pakolni a hulyeket, csak akkor nem lenne valami nagy bevetele az ea/bioware parosnak (lathattuk most annal a masik produktumnal, hogy konkretan a buta emberekbol elnek meg...) -
Boncmester #14468 Komolyan az kéne, hogy az sg.hu-n ki kelljen tölteni egy IQ tesztet, és akinek 60 alatt van, az ne is láthassa ezt a topicot. Maradnánk mondjuk max 15-20-an, de az elég lenne :) -
#14467 -
#14466 -
#14465 [troll]
es akkor most a CE store az egy lift? es akkor most ha en partyban vagyok egy CE taggal, akkor mehetek CE store-ba? es akkor most ha en vegigjatszottam minden bioware rpgt, kapok belepot a CE store-ba? pontosan hany item van ott, mi a nevuk, ikonjuk, leirasuk, aruk? de most akkor a CE jatekos erosebb lesz nalam? ha nem CE-t rendeltem, akkor en latom a liftet?
[/troll] -
#14464 A headstartnál nem számít hogy CE, vagy standard vagy DD-t rendeltél elő, hanem, ahogy mások is mondták, hogy mikor regeltedbe.. és nem napokra kell gondolni, hanem percek vagy órák.. -
Boncmester #14463 Mi értelme lenne, ha máshol is elérhető lenne? -
#14462 ok -
Nephin #14461 Nem, nem érhető el máshol... *sigh* -
#14460 De akkor ami elérhető a ce storeban, az elérhető más árusnál is ,csak mászkálni kell érte? -
Nephin #14459 Úgy működik, hogy a központi hubon van egy lift (Republic oldal), amibe csak akkor szállhatsz be, ha CE-d van. Egyébként nem jutsz hozzá sehogy sem azokhoz a dolgokhoz, amik a boltban vannak.
Lesz csúszás, csak nézd meg, hányan rendeltek elő. -
Boncmester #14458 Most jött ki pénteken, hogy mi lesz. Aki nem vesz CE-t, annak nem lesz CE store, mert az a lényege a CE store-nak, hogy az kapja meg, aki vesz CE-t. Különben nem CE store lenne a neve, hanem "mindenki által elérhető store".
Egy sima árus egyébként, akinél egyedi kinézetet vehetsz a companionodnak, stb. Gondolom semmi ingame statot nem tudsz növelni, csak külsőségeket változtathatsz. -
#14457 ez tipikusan az a dolog, amit egyszer valaki kitalalt, es azota sokan "ugy emlekeznek"
hivatalos forrasbol soha semmi ilyesmi nem jott, ok utoljara azt mondtak, amit Nephin leirt lentebb -
#14456 Ezt mondjuk pontosíthatná majd bw,de majd valamelyik pénteken biztos megadják rá a választ,hogy ki mikor kezd,lesz-e egyáltalán csúszás vagy az is csak kamu volt a minél nagyobb előrendelés miatt. Guild phase 3. is lassan jöhetne. Engem igazából az érdekel , CE Store. Ez hogy működik és aki nem vesz ce-t az hogy jut ezekhez hozzá. -
#14455 Na ezt látod nem tudtam.. Én valami olyasmire emlékeztem, hogy aki CE-t rendeld, az korábban kezdhet majd mint a normal. Én asszem 3 nappal a bejelentés után regisztráltam, remélem nem csúszok le nagyon a head-statról.. :) -
#14454 Köcce!
-
Boncmester #14453 Most komolyan, azért legalább a játék hivatalos honlapjára nézzünk már föl kb 10 percre, mielőtt alapvető kérdéseket teszünk föl.
http://www.swtor.com -
Nephin #14452 Ugyanolyan minden, mint más MMO-kban (a GW1 nem MMO).
- találkozol játékosokkal, még a sztoriquestes 'insta' erőterén átnézve is látod őket
- van bizonyos fokú LFG rendszer + ott a chat partyt keresni
- lesz szinteltérés a felszerelésben és minden classnál különbözőek
- lesznek klánok, igen, sőt, már vannak is :) -
Boncmester #14451 Elvileg ugyanakkor kezdhet a CE és a nem CE is :) -
#14450 Pár kérdés,ami érdekelne:
Az érdekelne,aki kiprobálta a bétát, együtt vagy a többi játékossal, nem ugy mint gw1-be ugye?
Tehát találkozol lépten nyomon a külvilágban,questelés közben játékosokkal?
A bossolás hogy fog zajlani, partytagok keresése,vagy lesz rá rendszer,mint például valami keresö motor,hogy beixelem,hogy mi akarok lenni,és keres a progi tagokat?
A fegyverek,ruhák, hogy lesznek, lessz szintjük,különbözöek lesznek, például a jediknél?
A guild/clan, egyéb ilyen szervezödés lehetséges ?
Köszike,aki tud tájékoztatni.
-
Nephin #14449 CE.
@t0Mi: nem attól függ, hány nappal korábban kezdhetsz, hogy milyen verziód van, csak attól, mikor regisztráltad a kódodat. -
#14448 Én már azt várom, hogy mikor jelentik be a pontos napokat, hogy a CE pre order illetve a sima pre order mennyivel kezdhet kamarabb. Akkor legalább annyit levonhatnék a megjelenésig hátralévő napok számából! Ez is valami.. :D -
#14447 te mit rendeltel? -
Nephin #14446 Arra figyelj, hogy a preorder árát csak a megegyező verziós véglegesbe számítják be. -
Tomy Lee #14445 Akkor a korábban kezdés miatt esetleg jó lehet előrendelni,köszi a választ.
A végleges verziórol még gondolkozok,eddig mindig megbántam ha nem CE vagy valami mást vettem de ToR-nál lesz magas árbeli különbség is -
Nephin #14444 Bétahétvége sincs benne. :) -
Nephin #14443 Igen, a preorder ennyivel jár. A többi esetleges plusz a végleges verziótól függ. -
Tomy Lee #14442 57 nap,lassan elő kell már rendelnem ToR-t:-)
Ha béta hétvégék nem érdekelnek akkor pre-order(azon kívül,hogy elöbb kezdhetek játszani és y.kristály) milyen extrákat tartalmaz?Vagy felsoroltam mindet? -
ShaiHulud #14441 panda lepkevadasz