60334
-
Tyrpak #14520 "If you get stuck, type /stuck. Note that you will suffer death penalties for using this command." - Azért ez brutál. Rongálódik a cuccom azért, mert beszorultam a geometriába?
"You become rested by spending time or logging off in a cantina." - Ez viszont tetszik, régi SWG-s cantina táncolás jut róla eszembe. :) -
#14519 game tips (loading screen)
nyilván be kell jelentkezni alterswtor fórumra hogy látszódjon -
#14518 Hehe :D -
#14517 EWok ! :P -
Boncmester #14516 Evok > Panda
:D -
cain #14515 szar ez a játék! -
#14514 Csak a normál Német és Francia tesztelők vannak EU szerveren. A hétvégi béta még US szerveren ment utoljára. -
#14513 Panda nem lesz? Akkor ezzel sem fogok játszani... -
#14512 -
cain #14511 nem tudom, mennyire lesz más, mint a wow, lévén sohasem játszottam wow-val. pandák mindenesetre nem lesznek benne. -
#14510 Swtor.hu-n írták egy cikkben, hogy az euszerverek tesztelése már elkezdődött.. én úgy emlékszem. -
#14509 Aham :) Talán a következő béta hétvégén már az EU szervereket is tesztelik (vagy a legutóbbi is már azon futott?) -
#14508 Elolvastam az Swtor.hu-n a beta élményeket és megint kedvet kaptam a játékhoz. Utóbbi időben kicsit elment tőle a kedvem mert azt gondoltam nem sokban lesz más mint a wow nem hoz semmilyen merőben új élményt nem mer kockázatot vállalni egy ötletes komoly pvp vel csak a bevált sémákat követi de ez a cikk meggyőzött :). Egy dolog van még amitől félek, hogy az EU-s szerverek katasztrofálisan szarok lesznek az első hónapban...
Headstart ugyanúgy vonatkozik majd az EU-ra is ugye? -
#14507 játékban szereplő fajok listája leírással, nem (csak) a játszható, hanem úgy globálisan az összes
bolygók, leírással -
#14506 legújabb title lista
nyilván csak az nyissa meg, akit nem zavar a spoiler
kedvencem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"NAME", Scourge of the Underworld -
#14505 :D
-
#14504 Olyan vihar előtti csend érzésem van.. -
Boncmester #14503 LOL :D -
Tyrpak #14502 Kétbetűsöket még szokni kell, de majd a játékban elmúlik:
JK = just kidding
BH = németül a melltartó
SS, SA... -
#14501 na jo ezzel kivaltottad magad... :p -
Tomy Lee #14500 Javítottam magam#14490 -
#14499 jedi sentinel - sent(inel)
jedi guardian - jg, vagy guardian
jedi sage - sage
jedi shadow - shadow
tobbieknel altalaban ha a 2 betus egyertelmu, azt hasznaljak inkabb (pl ss, sa), mashol meg inkabb a 4 betuzes divat, pl merc, mara, jugg, megint mashol kiirjak vegig (powertech, sniper)
lenyeg, hogy elegge valtozo, de nagyreszt ertheto
szokas meg a basic classokra is hivatkozni, pl. class questeknel, ott szinte mindig 2betuznek: jk, jc, rt(vagy troop), smugg, sw, si, bh, ia -
Boncmester #14498 Passzolom a kérdést. Nem nagyon láttam rövidítést, ami szemet szúrt volna, hogy különösen rossz lenne, de talán ki is írták fullosan az AC nevét. Gondolom majd kialakul. -
Tyrpak #14497 Viccen kívül: béta teszterektől érdeklődnék, hogy bent a játékban minek szokták rövidíteni az AC-ket? A chaten hogyan írják?
Pl. BH, SI, IA, SW stimmel, de pl. a Juggernaut az jugger, vagy jugg? (ami már majdnem jug). Sin, sorc, mara volt már máshol is, de az operative az op? :)
Republic oldalon még ennyire se tudom elképzelni, hogy guardian, sentinel, gunslinger szerű, angolul se rövid dolgokat hogyan rövidítenek. -
Boncmester #14496 Sérti a fülemet ez a hitetlen beszéd :P
Különben pedig egy Sithnek mindegy, milyen fajta Jedi, a lényeg, hogy kardélre hányhassa, és kész :D -
#14495 Persze persze, ebből már nem jössz ki jól. :) -
Boncmester #14494 Fúbazz, télleg, vegyítettem az előtte levő kérdéssel, ez a birodalmi rész úgy megzavart :D
Tarkónlövöm magam. -
#14493 -
#14492 /facepalm
a shadow is melee kaszt :p
a srac kerdese jogos lehetne, ha ertelmesen tette volna fel
mindenesetre a valasz jo, eltero kasztok, teljesen eltero jatekstilus, end of story -
Boncmester #14491 /facepalm
A Consular és a Knight annyiban hasonlítanak egymásra, hogy erőt használnak és fénykardjuk van. Valamint KÖZTÁRSASÁGIAK.
Amúgy az egyik ranged, a másik melee, szóval nem hasonlít a játékstílus. -
Tomy Lee #14490 Republic sry.. -
#14489 Bocsesz elírtam vél, köszi :) -
Tomy Lee #14488 Én Consular-Shadow tervezek Main karakternek és egy Sentinel alt.Kérdésem az lenne,hogy ez a 2 class hasonlít egymásra?Vagy meg se közelíti pl.a ranged shadow-ot játékstílusban a Sentinel?
Lényeg,hogy 2 teljesen eltérő class-t szeretnék Birodalmiaknál -
Boncmester #14487 1.: Sage, nem savage
2.: A Telecinetics talentje dps, a Seer pedig heal, tehát igem, ki lehet húzni dpsre -
#14486 Jonny jedi savage-t kilehet majd húzni dps-re? vagy csak heal -
#14485 így van, most csak 5öt von(t) le
így van, originről le fogod tudni húzni, sőt, igazából ez esetben csak onnan -
#14484 Ha a STAR WARS(TM): The Old Republic(TM) Digital Deluxe Edition
a http://store.origin.com rendelem meg,ha jól néztem 75 euró, abba bennevan a digital deluxe,meg Pre-Order.
A kérdés, akkor most csak a Pre-Order árát vonja le,és amikor megjelenik a game,akkor a maradék 70 eurót,vagy egyben az egészet,vagy ha csak a Pre-Order,akkor értesit,mikor vonja a többit?
Onnan akkor leis tom tölteni,vagy ad egy linket majd?
Még innen nem vásároltam igy. -
#14483 Bakker :/ -
Tababo #14482 már volt -
#14481 Itt egy hihetetlenül csodás alkotás! Feltétlenül nézzétek meg :D:D én be*rtam