60334
  • Tyrpak
    "If you get stuck, type /stuck. Note that you will suffer death penalties for using this command." - Azért ez brutál. Rongálódik a cuccom azért, mert beszorultam a geometriába?

"You become rested by spending time or logging off in a cantina." - Ez viszont tetszik, régi SWG-s cantina táncolás jut róla eszembe. :)
  • j0nNyKa
    game tips (loading screen)

nyilván be kell jelentkezni alterswtor fórumra hogy látszódjon
  • Ozzyehh
    Hehe :D
  • Torzonborz
    EWok ! :P
  • Boncmester
    Evok > Panda
    :D
  • cain
    szar ez a játék!
  • Braikingboss
    Csak a normál Német és Francia tesztelők vannak EU szerveren. A hétvégi béta még US szerveren ment utoljára.
  • BoneDragon
    Panda nem lesz? Akkor ezzel sem fogok játszani...
  • Omlás
  • cain
    nem tudom, mennyire lesz más, mint a wow, lévén sohasem játszottam wow-val. pandák mindenesetre nem lesznek benne.
  • Ozzyehh
    Swtor.hu-n írták egy cikkben, hogy az euszerverek tesztelése már elkezdődött.. én úgy emlékszem.
  • Agamemnon
    Aham :) Talán a következő béta hétvégén már az EU szervereket is tesztelik (vagy a legutóbbi is már azon futott?)
  • Jeffjohnson
    Elolvastam az Swtor.hu-n a beta élményeket és megint kedvet kaptam a játékhoz. Utóbbi időben kicsit elment tőle a kedvem mert azt gondoltam nem sokban lesz más mint a wow nem hoz semmilyen merőben új élményt nem mer kockázatot vállalni egy ötletes komoly pvp vel csak a bevált sémákat követi de ez a cikk meggyőzött :). Egy dolog van még amitől félek, hogy az EU-s szerverek katasztrofálisan szarok lesznek az első hónapban...

Headstart ugyanúgy vonatkozik majd az EU-ra is ugye?
  • j0nNyKa
    játékban szereplő fajok listája leírással, nem (csak) a játszható, hanem úgy globálisan az összes

bolygók, leírással
  • j0nNyKa
    legújabb title lista

nyilván csak az nyissa meg, akit nem zavar a spoiler

kedvencem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "NAME", Scourge of the Underworld
  • Fenrir
    :D

• Ozzyehh
    Olyan vihar előtti csend érzésem van..
  • Boncmester
    LOL :D
  • Tyrpak
    Kétbetűsöket még szokni kell, de majd a játékban elmúlik:

JK = just kidding
    BH = németül a melltartó
    SS, SA...
  • j0nNyKa
    na jo ezzel kivaltottad magad... :p
  • Tomy Lee
    Javítottam magam#14490
  • j0nNyKa
    jedi sentinel - sent(inel)
    jedi guardian - jg, vagy guardian
    jedi sage - sage
    jedi shadow - shadow

tobbieknel altalaban ha a 2 betus egyertelmu, azt hasznaljak inkabb (pl ss, sa), mashol meg inkabb a 4 betuzes divat, pl merc, mara, jugg, megint mashol kiirjak vegig (powertech, sniper)

lenyeg, hogy elegge valtozo, de nagyreszt ertheto

szokas meg a basic classokra is hivatkozni, pl. class questeknel, ott szinte mindig 2betuznek: jk, jc, rt(vagy troop), smugg, sw, si, bh, ia
  • Boncmester
    Passzolom a kérdést. Nem nagyon láttam rövidítést, ami szemet szúrt volna, hogy különösen rossz lenne, de talán ki is írták fullosan az AC nevét. Gondolom majd kialakul.
  • Tyrpak
    Viccen kívül: béta teszterektől érdeklődnék, hogy bent a játékban minek szokták rövidíteni az AC-ket? A chaten hogyan írják?

Pl. BH, SI, IA, SW stimmel, de pl. a Juggernaut az jugger, vagy jugg? (ami már majdnem jug). Sin, sorc, mara volt már máshol is, de az operative az op? :)

Republic oldalon még ennyire se tudom elképzelni, hogy guardian, sentinel, gunslinger szerű, angolul se rövid dolgokat hogyan rövidítenek.
  • Boncmester
    Sérti a fülemet ez a hitetlen beszéd :P

Különben pedig egy Sithnek mindegy, milyen fajta Jedi, a lényeg, hogy kardélre hányhassa, és kész :D
  • BoneDragon
    Persze persze, ebből már nem jössz ki jól. :)
  • Boncmester
    Fúbazz, télleg, vegyítettem az előtte levő kérdéssel, ez a birodalmi rész úgy megzavart :D

Tarkónlövöm magam.
  • Ozzyehh
  • j0nNyKa
    /facepalm

a shadow is melee kaszt :p

a srac kerdese jogos lehetne, ha ertelmesen tette volna fel

mindenesetre a valasz jo, eltero kasztok, teljesen eltero jatekstilus, end of story
  • Boncmester
    /facepalm

A Consular és a Knight annyiban hasonlítanak egymásra, hogy erőt használnak és fénykardjuk van. Valamint KÖZTÁRSASÁGIAK.
    Amúgy az egyik ranged, a másik melee, szóval nem hasonlít a játékstílus.
  • Tomy Lee
    Republic sry..
  • Ozzyehh
    Bocsesz elírtam vél, köszi :)
  • Tomy Lee
    Én Consular-Shadow tervezek Main karakternek és egy Sentinel alt.Kérdésem az lenne,hogy ez a 2 class hasonlít egymásra?Vagy meg se közelíti pl.a ranged shadow-ot játékstílusban a Sentinel?
    Lényeg,hogy 2 teljesen eltérő class-t szeretnék Birodalmiaknál
  • Boncmester
    1.: Sage, nem savage
    2.: A Telecinetics talentje dps, a Seer pedig heal, tehát igem, ki lehet húzni dpsre
  • Ozzyehh
    Jonny jedi savage-t kilehet majd húzni dps-re? vagy csak heal
  • j0nNyKa
    így van, most csak 5öt von(t) le
    így van, originről le fogod tudni húzni, sőt, igazából ez esetben csak onnan
  • csokicsiga #14484
    Ha a STAR WARS(TM): The Old Republic(TM) Digital Deluxe Edition
    a http://store.origin.com rendelem meg,ha jól néztem 75 euró, abba bennevan a digital deluxe,meg Pre-Order.
    A kérdés, akkor most csak a Pre-Order árát vonja le,és amikor megjelenik a game,akkor a maradék 70 eurót,vagy egyben az egészet,vagy ha csak a Pre-Order,akkor értesit,mikor vonja a többit?
    Onnan akkor leis tom tölteni,vagy ad egy linket majd?
    Még innen nem vásároltam igy.
  • Ozzyehh
    Bakker :/
  • Tababo
    már volt
  • Ozzyehh
    Itt egy hihetetlenül csodás alkotás! Feltétlenül nézzétek meg :D:D én be*rtam