60334
-
Tababo #14440 -
SkyLand #14439 Valaki tudna itt nekem egy kis segítséget adni egy kezdő WOW osnak ?^^
Pl:Mit érdemes fejleszteni melyik a legjobb class stb...
Ui: Imádom ezt a WOW fórumot !^^ -
#14438 nem, én tudom hogy miért érdemes élni, mi lesz a legjobb, a barna
csak még nem vagyok kész rá
pedig tudom hogy amikor beszúrom majd először sajnálni fogok minden percet amit nélküle töltöttem el eddig. -
Boncmester #14437 Úgy vettem észre, neked semmi se tetszik. Nem akarsz keresni egy kötelet és a szép magas fát, a többit meg megpróbálni kitalálni, mit lehet vele kezdeni? -
#14436 Remek, akkor most mehetsz vissza a barlangodba és borulj térdre a dicső és mindenható Wow előtt. -
#14435 de nem is értem mit kell a wowot leszólni a legnagyobb klónjának a topicjában
amikor elindítottam a betát és megláttam hogy ork meg undead kinézetű karaktereket lehet választani, meg volt vmi 1:1 draenei testtel, hát elég hangosan röhögtem -
#14434 Lemaradtam valamiről? Komolyan wowról kell itt olvasgatni? -
#14433 nekem bc óta nem tetszik a wow az elbaszott arenák és a resi óta, de megértem a döntéseiket. -
#14432 Pont ezért tetszik ennek a lolsl gyereknek. -
Boncmester #14431 Pont leszarom, felőlem úgy játszol, ahogy akarsz. Én úgy érzem, ez tényleg nagy butítás, kevesebbet kell gondolkodnod, kevesebb a variáció. -
Boncmester #14430 Szerintem kicsit más dolog, hogy itt beszélünk 1-2 napot a wow új kiegjéről, ami tényleg eléggé gagyinak ígérkezik, ahogy olvasom a neten, még a wowosok szerint is, az meg másik dolog, hogy bemegyünk az ő topicjukba, és elkezdünk flémelni, hogy a WOOOOWW SZAAAAARRRR!!!! :) -
#14429 izgalmasabb volt régen egy pontot tenni 5x egymás után ugyarra az 1.23% statot növelő fostalentre? most csak hasznos dolgok választhatók, mindegyikkel kicsit más játékstílussal játszol majd. ez már nem a karakter erősítéséről szól, hanem a játékélmény kedvedre formálásáról. -
Boncmester #14428 Hát de ennyi lesz a választási lehetőség?
Jó, hogy nem annyi a talent, hogy 1 állítási lehetőség: Heal/tank/dps és onnantól kezdve maga specelgeti a karidat :) -
#14427 Látom wow már eljutott oda,hogy gondolkoznod se kell mire talentelj, 3ból csak eltalálod melyik kell -
#14426 Ez lesz az új talentfa ennyi!
-
Boncmester #14425 Itt mit kéne látni? -
#14424 wow bashing topic, ebbol ne alakitsuk mar ki azt
vagy akkor nem kene hisztizni amikor a wowosok itt verik magukat, mert vagy 2 napja ugyanazt csinaljuk, amit olyankor ok :\
en naivan szeretnem azt hinni, hogy swtor community > wow community -
#14423 Bocs az OFF-ért de ez a hihetetlen új talent rendszer engem elkáprásztatott
-
#14422 Tenksz -
#14421 annyi a gond, hogy buktad a pre-order arat, ami elvileg 5 euro volt
termeszetesen semmi mas gond nincs -
#14420 tokmind1, ertsed amit irok: azon a website-on egyertelmuen a titan-ra utalo content van, raadasul az eredeti blizzard logoval, es kopirajt szoveggel. ez torvenysertes, ha nem ok csinaltak, ennyi -
#14419 Lenne egy kérdésem, öcsém nem tudta hogy én már preordereltem( boltban vettem) ezért preorderelte a digital deluxot- abból lehet gond ha a DDset nem fizetem ki amikor megjelenik a játék? most ez lehet hülye kérdés csak gondotlam megkérdezem (mindketten beírtuk már a key-t és ugyan azon a gépen 2 külön accra) -
Attila1234 #14418 Minek védetne le a Blizzard egy munkanevet? Nem az lesz a játék címe, hogy Titan. Miért érdekelné őket, hogy ki és mit jegyeztet be ezen a néven? -
#14417 hajrá hajrá! jó kis gém az is (szerintem jobb is mint az 1) -
#14416 Emberek, nekiestem a Kotor 2-nek, valahogy ez kimaradt, gondoltam bepótolom gyorsba :)) -
#14415 swtor.com -on barmelyiket rendeled, jo, originrol huzhatod minden esetben -
#14414 store.origin.com elörendelte már valaki a gamet?
Vagy,hol érdemes? -
#14413 De jó volt látni PvPni egy magas szintű SW-t. most megint sw felé húzok :D -
Tababo #14412 már volt linkelve párszor.
Salacious B. Crumb a becses neve. Kowakian gyíkmajom vagy bujaféreg. -
#14411 hja, vegulis mind1 is, hogy mi a helyzet
de ha esetleg tenyleg a blizz ul a domainen, akkor erdekes lehet, hogy a copyright szovegben miert pont 2013 van
na de en lezartam a temat, maradjunk a tornal -
#14410 passz az mindenesetre tény hogy más hostingnál van mint a blizz. -
cain #14409 everquestekben is voltak pandák
youtube -
#14408 Legnagyobb troll karakter lehetne -
#14407 majd a 4. swtor kieg ezek kore fog epulni :DD -
#14406 szerinted valaki bevallalja, hogy az adatait megadva lelopja a blizz logot meg a copyright szoveget? es december ota nem tettek ellene semmit? -
#14405 Hát játszható fajnak nem is de petnek még bent lehet -
#14404 9:35-nél, őt szeretném játszható fajnak.
-
#14403 vagy csak a blizz szarkazmusa hogy wow killernek titulálják az swtort(aminek sztem meglehet az esélye):D -
#14402 Zsír akkor majd belerakják játszható fajnak a SWTOR kiegbe. Lehet kiket simizni itt is :D -
#14401 ez szerintem kamu
ha megnézed pl blizzard.com vagy battle.net teljesen máshová és más ip tartományba van bejegyezve mint ez :
67.222.32.0 - 67.222.63.255
1958 South 950 East
Provo, UT
US
Network Operations
[email protected]
+1-801-765-9400