60334
-
donchi #17189 hali, ez volt nalam is. uninstall, majd elorol minden. nalam mukodott. -
#17188 Köszi tolmácsolom neki -
Boncmester #17187 Indítsa újra a gépet... -
#17186 An error occured updating ilyenkor mi az istent csináljon a haverom emberek? help assets 4 nél 17%
-
1Darton1 #17185 Az ilyeneket csak akkor tudod elkerülni, ha bezárod magad egy barlangba. -
Boncmester #17184 Valld be, hogy a jelszavad és a felhasználóneved is ugyanez :D -
Junger #17183 Tudod, a szemetet összehordja a szél.. :) -
Boncmester #17182 De a Kolompár és a Lakatos ugyanazok :D -
#17181 Pedig a szarkazmus tábla a világökörség része, szégyelld magad hogy nem ismered! Amúgy meg nem kell olyan savanyúnak lenni, vagy magadra vetted a szerverkerülőknek szánt beszólásomat? -
Junger #17180 Csupán félek, hogy fél év után is mindenki azt kérdezgeti majd, hogy mi az az AC.. meg az asdasdadassd féle emberektől.
További szép estét! -
#17179 Aztán föltenni a windows8-at aztán leszedni , xp-t felrakni aztán vissza a win7 et és utána jöhet a letöltés -
Tyrpak #17178 Hivatalos oldal, béta faq szerint: talán.
Még ők sem tudják.
Lehet hogy csak patchelni kell.
Lehet, hogy format c: után újra kell telepítened a géped, és csak utána letölteni a játékot.
Még nem tudni. -
#17177 Azt mondták, hogy valszeg jó lesz, de nem biztos. -
maniac001 #17176 Ez a launcher jóó lesz headstartra vagy csak bétára? -
#17175 Cseréljünk majd infót melyik szerverre mész :D -
t0xikus #17174 nem kell siratni. már rajta vagyok a májtranszplantációs listán:) -
#17173 Ááá előcsaltad a könnyeket a szememből -
#17172 -
#17171 talán g2 play , 30 nap benne van. -
t0xikus #17170 12hónap+13.havi nyugdíj -
#17169 Ja nem komolyan gondoltam ha már ennyire belelendültetek a szarkazmusba és egyéb témába valamit kellet írni -
kovalik #17168 vki tudja, hol a legolcsóbb ? Az árban van vmennyi hónap előfizetés ? -
t0xikus #17167 én majdnem nyitottam egy cc ticketet,mert nem jutott eszembe a kedvenc tevékenységre a válaszom. 5. vagy 6. próbálkozásra beírtam, hogy sör, és beengedett:D -
#17166 Wááá :D -
#17165 nezd, open beta elott egy csono user nem tud bejelentkezni se a website-ra, se a jatekba
szerinted mennyi levelet kapnak most percenkent?
ha nem valaszolnak csutortokig (szerintem nem fognak), adok egy accot a hetvegere, ok? -
#17164 -
#17163 j0nNyKa: Mennyire fáziskéséses a support ? Péntekig vajon meghegesztik az accomat vagy most sajnos nincs rá idejük mert közel a megjelenés ? -
#17162 -
#17161 Haverodnak nem volt igaza, panda a legjobb! -
#17160 tenyleg baszki, nem tartottunk humoros es aranyos kepek topic napot mar vagy 1 hete (mar hianyzott [szarkazmus tabla vagy miaf.])
viszont flame nap sem volt vagy egy hete, ugyhooooooooogy... oooo
ooo... a wow szar, mert a haverom azt mondta! -
-
#17158 Az olyan mint az ASCII tábla? -
#17157 Qúrva nagy ! -
#17156 Úgy látom ehhez tényleg kellett volna szarkazmus tábla. -
#17155 -
#17154 -
#17153 -
#17152 jah medve terápia beszéld csak ki magadból :) -
#17151 heheheheheheh
nekem megy mehet gomb nélkül is -
#17150 Nem szarkazmus. Akinek az az első gondolata szerverválasztásnál, hogy "jajj a magyarok", az bizony menjen másik szerverre. Úgyis talál egy idiótát, tahót, nindzsát, akármit amit megálmodott magának, mert leszünk elegen, és akkor elmondhatja, hogy "ugye-ugye, én előre megmondtam".
Egyébként ne a saját épülésére menjen másik szerverre, hanem nekünk nem kell az arrogáns, én-jobb-vagyok-mint-ti, kulturálatlan, bomlasztó és buta hozzáállásából, szóval magunknak akartam egy szívességet tenni. Az, hogy "belőlem csak egy van, a többiekből meg sok" filozófiával megállapítja, hogy ő nem átlag magyar közismert tünet. Üzenet a majmok bolygójára: ti is átlagosak vagytok! Tudsz angolul? Szerintem az itt fórumozók fele tud, ezzel átlagos vagy!
Kéne egy "csak magyarok ne jöjjenek ide" szerver, oda gyűlhetne ez az önutáló, önsajnáló (másokat lesajnáló?) bagázs
Én az ungarische szerveren leszek, oda ne gyertek, mert legalább egy tahó magyar biztosan lesz ott!
Ez olyan jól esik, írhatok még ilyeneket? :D