60334
  • Tababo
    igen. ne parázz
  • 1Darton1
    Picket nem rakta ki a szarkazmus táblát. Kéretik érteni a poént.
    Akinek meg valóban derogál magyarok közt lenni, az mit keres egy magyar fórumon?
  • maniac001
    Nekem is 18.5 GB de csak próbaképpen elindítottam és ezt írja ki:

only a single instance of this application can run

valakinél jelentkezett ez?
  • darth devil
    Amúgy a lengyelek, törökök, oroszok, sokkal rosszabbak mint a magyar noobok, csak őket nem érted, azért nem zavarnak. :D
  • BoneDragon
    Lakatos Nintendo, vagy Kolompár Optimusz?
  • Omlás
    Alap :]
  • Betonfal83
    Mé a Kolompár meg a Lakatos nem magyar név?Amugy én is 1 noob és tahó vk.
  • Svenhassel
    Az arabok meg terroristák. Ezt kihagytad :D
  • Ozzyehh
    Így van.. mindenhol vannak idióták..
  • darth devil
    Igen egyszerű ez ellen védekezni, normális magyar guild kell, és még véletlenül sem szabad magyar nevet választani. :D
  • A4tech
    mintha más nép kulturálatlan fiai nem ugyanabból a sötét mínuszIQ mocsárból keverednének ki, max más nyelven küld el ugyanoda. és igen, minden mexikói bevándorló, a kanadaiak meg jávorrénszarvason lovagolnak
  • Svenhassel
    Ööö ezek szerint az itt jelenlévők is (többek közt te is) mind noob és tahó?
  • Betonfal83
    Fordítgatok eddig is elboldogultam a játékokkal.
  • Ozzyehh
    Ha nem tudsz angolul akkor nem igazán fogod érteni a játékot.. attól meg, hogy magyarok közt vagy pláne :D
  • Betonfal83
    Mivel nem tudok angolul nekem marad a sok noob, vagy tahó de majd aprítom,darabolom őket!
  • Betonfal83
    Én is kezdek zabos lenni!
  • Omlás
    Sajnos a tapasztalat tényleg ezt igazolja így én is kerüli fogom a "magyar" szervereket.
  • csurit
    Fullon szedem a 18gigás torrentet :) köszi a helpet.
  • Ozzyehh
    Ezek a fránya előítéletek :D
  • Since
    Yrtam a supportnak, remélem foglalkoznak is a témával :-) Kitöltöttem az öt security kérdést válasszal együtt, kb. 3x változtattam jelszót de mnidig ugyanazt írja ki. remélem péntekig megoldják mert mérges leszek :-)
  • picket
    Élesben semmiképp ne menj olyan szerverre, ahol sok a magyar, hiszen mind vagy noob, vagy tahó, rosszabb esetben mindkettő. A magyar szerver kerülendő!
  • gerey
    Most végzett a telepítéssel, és 18.5GB.
  • A4tech
    kérem mindenki írja be, mekkora a sávszélessége és milyen megrázó +1-2 giga a terrás HDDk korszakában
  • Omlás
    Elhiszem én, hogy elfoglaltak meg minden de azért írhatnának valami választ :] kezdek türelmetlen lenni
  • Ozzyehh
    Akkor valamit nagyon de nagyon elnéztek... 20,5 gigát ír a launcher telepítője, ha meg fel rakod 18,5giga
  • csurit
    Ezt nem értem a klántársaim akik letöltötték most írják hogy 27giga a kliens.
  • gerey
    Nekem is az rémlik, de még nyáron, gondolom azért azt ők is sokallták. :D
  • BoneDragon
    Amúgy régebben nem 40gigás volt a kliens? Vagy csak én emlékszem rosszul? :)
  • Ozzyehh
    ezt nem igazán értem.. 2 megabites a netem és maxal jön... sőt 250 helyett 270 el szedek...
  • Jeffjohnson
    27 giga? nekem a könyvtár 19 és már nem tölt semmit
  • csurit
    Én is elkezdtem tölteni és az a problémám hogy 15megás a netem és kemény 63kb/s szedi. Találtam torrentet de én úgy értesültem hogy a kliens 27giga és a törrent link az csak 18.5giga.
  • Torzonborz
    keresőbe beír : torrent s voilá .... de tényleg nagyon nehéz
  • maniac001
    Nekem egyenlőre csak annyi volt a gondom hogy a launcher letöltésénél beírtam a mail címet, jelszót és kiítra hogy incorrect, de feldobott egy titkos kérdést. arra válaszoltam és már tölti. remélem nem lesz gond vele.
  • Boncmester
    Azért azóta lett vagy 200 új bejegyzés :)

&Csurit: igen, fölkerült, Omlást keresd asszem.
  • j0nNyKa
    erdeklodnek, hogy visszaolvastal-e
  • j0nNyKa
    akinek nem megy a belepes, mert baszakodik az uj security rendszer:

1) ne aggodj, a kliens eseteben meg rosszabb a helyzet [troll szmajli]
    2) irj a supportnak, ALLITOLAG foglalkoznak veled, es megoldjak a problemat (soon)
  • csurit
    Üdv.

Érdeklődnék, hogy esetleg nem került-e fel torrnetre a kliens?
  • Braikingboss
  • Betonfal83
    Még még még ilyen videjót!
  • Braikingboss