60334
-
#17229 Huh.. jó reggelt :D azért srácok büszke vagyok az én kis netemre mert 2 megaBIT-el egy errort nem kaptam sehol :D -
#17228 Én sehol nem láttam leírva, h kinek meddig fog tartani a béta hétvége. Simán elképzelhető, hogy akik később léphetnek be, azoknak annyival hosszabb lesz. Ha meg nem akkor mi van? 20 nap és indul az early game, nem bírjátok már ki? Örüljünk, h egyáltalán csinálnak open betanak álcázott stressz tesztet. -
eXequtoR #17227 http://hu.twitch.tv/irljasmine
tessék. Jázminka táncol és twitterezik. Többi streamen pvpznek. True testerek ! -
DaRks7aR #17226 Jah és nagyon de nagyon fognak hiányozni nekik a sanyikák ugyanis akármennyire is meglepő a nagy előfizetői táborral rendelkező MMO-knál a sanyikák teszik ki az előfizetők sokkal nagyobb százalékát. -
DaRks7aR #17225 "illetve, van róla bármiféle sejtésed, hogy mi lenne, ha ~1-2 millió játékos egyszerre rábökne a play gombra?"
Van. Ugyanis dolgoztam az egyik MMO-n amire rászabadult 1-2 millió játékos release-nél. ;-)
És természetesen tisztában vagyok vele, hogy az EA és a Bioware célja a servereik stress test-elése és a staggered early access kipróbálása. Ugyanakkor csinálhatnák sokkal okosabban is mivel semmibe nemkerülne nekik ha annak megfelelően lőnék be a hozzáférési időket, hogy kit mikor engednek be a serverekre. Ennek semmilyen technikai akadálya nem lehet.
"Szerintem a hétvégi testelők 99%a már rég megvette a gamet és nem ezen múlik majd a döntése."
Nah ez az amit erősen kétlek. Utolsó EA business call alkalmával a Pre-Order-ek száma 865,669 volt. (1 hete)
Tegyük fel 1 hét alatt nőtt ez a szám egy kicsit. (max. 1 millió)
Viszont közben a gaming oldalakon keresztül kiosztottak körülbelül 2-2.5 millió kulcsot. Akik elvitték ezeket a kulcsokat azok NEM vették még meg a játékot. Akik elvitték ezeket a kulcsokat valószínűleg pont azok lesznek akik legkésőbb fogadják el a RSVP-t és akik majd a legkevesebb időt kapják tesztelésre. Valószínűleg a legrosszabb körülmények között. Mint játékfejlesztő úgy gondolom, hogy ezzel a döntéssel az EA és a Bioware maga alatt vágja a fát ugyanis pont ezen játékosok esetében lenne a legfontosabb a pozitív első benyomás a játékról. -
#17224 egy havidíjas játéknál ne legyen kifogás hogy nincs pénzük gépre meg netre a játék alá -
#17223 Annak is örülni kell, hogy lesz ilyen open test, mert korábban arról volt szó, hogy nem lesz. Akit meg annyira érdekelt az úgyis elfogadta a test meghívást hamar, mert gondolom nézte a híreket. Bár az a fél nap tényleg kicsit kevésnek tűnik, de arra elég lehet, hogy legalább belenézzen a játékba megjelenés előtt. Szerintem a hétvégi testelők 99%a már rég megvette a gamet és nem ezen múlik majd a döntése. -
eXequtoR #17222 Végülis, ha már fél éve előrendeltem megértem, hogy rosszabb esetbe csak 1 napot lehet nézelődni. Ez idő alatt rengeteg hasznos videot alkottak a játékosok. Például, hogy lehet klikkelgetni az alap skillt a töménytelen kezdő zónás ill karakter kreálós és táncolós fosba. Remélem a HC/nightmare módokat nem az ilyen kaliberű ( bétások 70%-a ) egyénekre lövik be. -
#17221 azt gondolom érzékeled, hogy a béta teszt nem arról szól, hogy te játszhass, hanem hogy ők képet kapjanak a hibákról (illetve perpill a terhelésről)
ha azért veszítik el sanyikát, mert csak pár órát open bétázhatott, szerintem nekik nem fog hiányozni sanyika.
.. illetve, van róla bármiféle sejtésed, hogy mi lenne, ha ~1-2 millió játékos egyszerre rábökne a play gombra? -
DaRks7aR #17220 "You are welcome to create characters on these new servers, but please note that they will only be available for the duration of the weekend test, which ends on 11/27 at 11:59PM CST (11/28 5:59 London, 6:59 Paris/Berlin)."
Ez azt jelenti, hogy aki a vasárnapi turnusba kerül az vasárnap 17:00-től hétfő 06:59-ig játszhat.
Ez elég nagy köcsögség az EA részéről és simán eltudom képzelni, hogy majd potenciális vásárlókat és előfizetőket vesztenek miatta.
Legalábbis ha abból indulok ki, hogy szanaszét Hype-olták ezt a hétvégét és teljes hétvégés tesztként reklámozták. Aztán majd sokan lesznek akik csak mondjuk 7 órát tudnak max. játszani mert a vasárnapi csoportba kerülnek és hétfőn dolgoznak... Arról nem is beszélve, hogy mivel pont akkor vasárnap este lesz az egész rendszerük a leginkább leterhelve eltudom képzelni, hogy queue-k lesznek és a serverek is lagolni fognak.
De ha már így oldották meg a dolgot akkoris igazán adhatnának mindenkinek ugyanannyi időt... -
#17219 mondjuk pont azért béta a béta hogy az ilyen bakik itt jöjjenek elő -
#17218 ha a beta invite elfogadásától meghal az egész oldaluk mit várnak megjelenéskor? -
#17217 A rendes karbantartás nem most lett volna, de mivel leálltak a game serverek így minden betas elárasztotta a game testing fórumot. Gondolom ezért haldoklik. -
#17216 Annyira elegem van abból, hogy este 9 után egyszerűen nem lehet használni a hivatalos weboldalt, mert a folyamatos karbantartások az oldalt is érintik. -
#17215 De jobban belegondolva inkább kedd -
#17214 Szerintem itteni idő szerint vagy hétfő vagy kedd reggelig fog tartani. -
#17213 Vajon meddig fog tartani, a vasárnapiak csak 1 napot kapnak, vagy mindenki ugyanannyi időt, csak eltolva? -
#17212 Hello everyone! We are excited to have you joining us for Beta Testing Weekend! We can’t wait to get you all into the test. If you just received your invitation today, you can visit www.swtor.com/tester to download the launcher and begin patching the game.
To simulate a launch environment, testers who have accepted new invites to weekend testing will gain testing access in staggered intervals based on when their invites were accepted. The first group of testers will be able to log on beginning on Friday morning (11/25) at 10:00AM CST (16:00 London, 17:00 Paris/Berlin). Then, Saturday and Sunday at 10:00 AM CST (16:00 London, 17:00 Paris/Berlin) the second and final waves of testers will gain access. Please watch your email for details about when your phase of testing begins. This will come in a separate email from your invite. -
#17211 Na kész, fel van telepítve. Valami jelenlegi teszter küldhetne egy accot péntekig. NAGYON megköszönném, ami nálam sokat jelent! -
#17210 Jah a weboldal is "MAINTENANCE" majd lesz nemsokára by "soon" -
#17209 Ja láttam meg fórumon is megtaláltam már. High lvl szerverrel mi a bánat van már. Azt láttam, hogy megint elhalasztották, de azóta megint semmi hír róla -.- -
#17208 ha megnézed, amikor eljutsz a play gombhoz, az exit gombtól balra felvillan a "this enviroment is not avilable at this moment" hibaüzenet, majd el is tünik (thx, tökéletes launcher), szóval ja, nem megy a szerver most -
#17207 Nem megy most a szerver vagy miért szürke a play gomb :( -
#17206 Majd talán ha lesz addon támogatás, de ennek én is jobban örülnék. -
#17205 Te inkább vegyél már fel msn/xfire/originen! :D -
#17204 jó, leesett (hozzáteszem hogy izom tbbt fanatic vagyok, de erre nem emlékeztem, my bad) -
#17203 én meg számokat akarok a hp/resource bar-okon! :) -
#17202 Filmsorozatból van. A dolog lényege, hogy két nerd él egy lakásban, szemben velük meg egy jó csaj. Az egyik nerd annyira nerd, hogy a szociális szkilljei konvergálnak a nullához, míg a másik mild nerd. Mivel a magas srác nem ismeri fel a szarkazmust, ezért kerül szóba a tábla, itt
Szóval szociális skillekkel nem rendelkező nerd barátaim itt a szarkazmus tábla:
-
#17201 Azt vágom, de jött egy pár olyan idegesítő bug új kliensel, mint amikor a hang bebugzódik pl huttballon stb, amiket nem ártana javítani azelőtt, hogy a nagyközönség el lepi a szervereket :)
Ja és mondtam már, hogy UI sildert akarok?!
Esély erre, hogy benne lesz releasere egyenlő a nullával :( -
#17200 jedinek nem lehet, csak jedi shadownak. au. -
1Darton1 #17199 A béta hétvége és a release között van bőven idő patchelgetni.
-
maniac001 #17198 Ennél a world boss harcnál egy jedi shadow-nak lila fénykarja volt. Lehet venni / szerezni lila kristályt jedinek is? mert iszonyat jól néz ki. -
donchi #17197 bakker. nem jo a link. tehat, az elerhetoseg:
STAR WARS: The Old Republic > Game Test > Game Testing Forums - English > Customer Service
Launcher error - Error when installing Main Assets 4 -
#17196 nem vettem magamra, isten ments :)
a szarkazmus táblát valóban nem ismerem, elmentem elszégyellni magam, addig mutasd, milyen az -
donchi #17195 a hivatalos forumon sincs megoldas. kb ez mukodik az embereknek.
akinek hasonlo gondja van, nezze meg ezt az oldalt.
tipp -
#17194 Nem -
#17193 A hp bar-on bekapcsolható hogy számként is írja? -
#17192 ja az a boss azóta nem dob semmit, hogy bekerült a játékba :D
az AA-t jó, hogy mondod, mert voidstar-nál engem is kirakott, elképzelhető, hogy amiatt -
#17191 Hammer station utolsó bossa. Jonny nektek se dobot semmit, mikor letoltátok? Insta végén meg nem tudtam leadni holonál a questet, mert mikor beadta volna cinematicsot egyből visszadobott :( Lehet erőltetett AA miatt van ez is, mert pl void star warzone is betöltésnél random becrashelteti a klienst, míg AA nélkül nem csinálta. Patch vajon jön a beta hétvége előtt vagy már csak day 1 várható egy nagyobb?
-
#17190 o.Onemár