60343
  • Braikingboss
    Elég vicces a folyamat.
    1. Küldtek mindenkinek egy e-mailt hogy majd küldenek egy e-mailt amiben meg leszünk hívva a béta hétvégére
    2. Megjött az e-mail hogy szedhetem a klienst igazoljam vissza a tesztet
    3. Ez után ma megint kapok egy e-mailt hogy majd kapok e-mailt mikortól gamelhetek pontosan ja és biztosan igazoljam vissza a tesztet
    4. Kapni fogunk egy e-mailt amiben szerepel az idő

Hát looooool biztosra mennek :D
  • Bhalage
    behivtak a bétatesztre, behivtak a bétatesztre,behivtak a bétatesztre

BEHIVTAK A FUCKING BETATESZTRE JEEEE
  • Ozzyehh
    Azért a mentségükre szóljon, hogy nem nagyon csináltak még mmo-t nem? jó oké.. az Ea jártas ebben, de a bioware nem nagyon..
  • Since
    Nekem is küldtek, please respond now megjegyzéssel : "Respond now! Tester start dates are determined by order of acceptance"
    Érdekes, már lennt van a launcher, az egy másik dolog hogy nem enged be a launcher. WTF van ilyenkor? :-)
  • BoneDragon
    Nagyon félnek attól, hogy elfelejtik őket az emberek és nem mennek tesztelni... :)
  • XenHai
    Nekem is jött! Egyébként csak szerintem vicces a dolog?
  • Ozzyehh
    :D Én is kaptam
  • darth devil
    Nagyjából.
  • BoneDragon
    Küldtek egy levelet, hogy küldeni fognak még egyet amibe leírják mikortól játszok? WTF?
  • darth devil
    Egész jópofák az intró videók.
  • Omlás
    Én konkrétan azzal szívok, hogy le van mentve a biztonsági kérdés válasz listám. És nem fogadja el az oldal 1000%, hogy az a helyes válasz de az oldal szerint nem... nincs benne ékezet nincs benne nagy betű se speciális karakter semmi extra.... ergo ez system error dec 15-ig van idejük a supportosoknak javítani különben morcos leszek
  • BoneDragon
    Na most megint minek küldtek levelet?
  • Since
    Weboldalra betudok lépni, tester fórumot is tudom nézegetni de a launcher nem működik :-) Valami nem stimmel :-)
  • Ozzyehh
  • Tyrpak
    Talán dupla válasz másnak is jobban látható lesz. :)
  • Tyrpak
    Nem a preordertől függ, hanem hogy most a teszt behívást az swtor.com/tester-en mikor fogadod el.
  • Ozzyehh
    A pre-ordernek semmi köze a bétához.. attól függ, hogy mikor fogadtad el az invet a bétára és eszerint kapsz "időpontot", hogy melyik hullámba dobnak be a darálóba..
  • mnorbi
    Megint én képviselem a fórum gyengébb felfogó képességgel rendelkezők részét magamat is beleértve. Szóval ha preordereltem akkor mindenhogy péntektől játszhatok? Vagy ha preordereltem és basztam még elfogadni, akkor
    Szívtam és szombat vagy vas? il leve, ha kódot szereztem egy másik oldalról, de nem preordereltem akkor fix vasárnap?
  • Agamemnon
    Azért a biztonsági kérdéseket nem most kellene ám kitölteni, már szerintem vagy egy hónapja felkértek minket erre. (Nephin-ék is írtak róla egy cikket, hogy segítsék a magyar közönséget)
  • Tyrpak
    A péntek 17 órás kezdés miatt gratulálnom kell a bioware-nak, arra számítottam, hogy éjfél lesz. Sikerült kellemes meglepetést okozniuk.

A vasárnap pár órás tesztet sajnos lehetett előre tudni, csak azt tudom rá mondani, hogy aki tudja, fogadja el minél gyorsabban az RSVP-t, hogy bekerüljön 1. vagy 2. hullámba.
  • Ozzyehh
    Nem engedi, hogy el saveld ékezettel... először úgy írtam be és vissza dobott, hogy nem lehet
  • Caliph
    amúgy elég csak 3 biztonsági kérdésre megadni a válasz,lehetőleg ékezetek nélkül
  • Ozzyehh
    Mondjuk, ha belegondolsz jó ez a biztonsági kérdés dolog, mert bármikor rákérdezhet és ha valaki ellopja az accodat akkor nem igazán fog tudni vele mit kezdeni.Csak lejjebb írta valaki, hogy random kérdéseket dob fel neki, olyanokat amiket meg sem adott.. azért ez is érdekes :D nekem eddig csak olyat dobott fel amit megadtam...
  • Tyrpak
    Tudom, hogy volt már, de tegnap én is abba futottam bele, hogy a biztonsági kérdést csupa kis betűvel, ékezet nélkül fogadja csak el.
    Elvileg nem enged beírni ékezetest, de ha mégis sikerült úgy megadnod, akkor support ticket...
  • Boncmester
    Biztonsági kérdést gondolom at authentikátor fogja kiütni
  • Boncmester
    Nálam is minden simán ment. Bár kiírta vmikor éjjel, hogy nem tud patchelni, de gondolom csak simán szakadt a net, mert reggelre lent volt.
  • Ozzyehh
    Na akkor nálad se volt semmi.. érdekes.., :D
  • Braikingboss
    Hát én leszedtem a launchert, beléptem és leszedtem a kliens:D Annyi hogy néha kérdezi a biztonsági kérdést.
  • Ozzyehh
    :D és Braiking neked volt am bármiféle gubanc? vagy neked is lejött pöpecen?
  • Braikingboss
    Hát én a hivatalos oldalon és a launcherben is be ki tudok lépkedni jelenleg is.
  • a.carkey
    Majd később. Dolgozni kell. :)
  • a.carkey
    Ki is nyírták a logint. :) Már elérhetetlen.
  • Since
    Kipróbáltam ezeket a lépéseket hidd el, de ahogy elnéztem a hivatalos fórumot másoknál is ez a probléma :-)
    Remélem megoldódik péntekig, support ticketet már feladtam.
  • Omlás
    Jah
  • a.carkey
    Más beszopta. Van ez így.
  • Ozzyehh
    Azt nem vagyok képes felfogni..., hogy nálam miért ment minden simán??
    Emberek

1. Leszeditek a Launchert
    2. Telepít/elindít
    3. Beakarsz lépni nem enged mert nem adtad meg az 5 választ
    4. Rányomsz a linkre amit ad és egyből odadob, a security részhez
    5. Kitöltöd Save login újra a launcherbe, lehet hogy nem enged be akkor Gépresi vagy csak a launchert indítsd újra.
    6. Töltöd, ha errort kapsz akkor gépresi, vagy pause/resume
    7. Örülsz magadnak

nálam így ment csak én nem kaptam errort és semmi nem crashelt be, pedig 2 megabites a netem.. nem tudom, hogy mi a tökömért csinálja ezeket csomó embernél..

bocsánat nem okoskodni szerettem volna csak leírtam, hogy nálam mivolt és nem értem az egészet... hogy miért ment itt simán minden másoknál meg "halál az egész"
  • a.carkey
    Beírtad már a preorder kódod? Nekem ahogy beírtam, azonnal továbbengedett, de az első security kérdés után összevissza maszatolta a launcher felületet és szart se láttam, hogy most mit és hová kéne írnom. Aztán kivágott, jött a szokásos only a single instance of this application can run, reset, majd ue újból. Várom a választ a ticketre ...
  • a.carkey
    Ezen már túl vagyok.
  • Since
    Szia, nekem is pont ez a problémám.

Amit idáig csináltam :
    -ipconfig /flishdns majd launcher újrateelpítése
    -3x változtattam meg a jelszvamat
    -2x változtattam meg a security kérdést / választ
    -feladtam egy ticketet supoortnak tegnap 18 óra körül, még semmi válasz nem jött

Ha netalántán megoldódik nálad a probléma kérlek jelezd nekem priviben kíváncsi vagyok rá.
  • a.carkey
    Ah, lockolta ez a szar az accom.

Azért nem tudtam belépni, mert a preorder kódom még nem írtam be. Beírtam, azonnal feljöttek a kérdés. Az első után azonban szétesett az egész, és szart se láttam, hogy most mit is kéne és hol beírnom. Fene ebbe a szarba. Az, hogy az SWG indulásánál ott álltunk másfél (?) napig és nem tudtunk belépni, még elfogadom, gyerekcipőben volt az egész, de 8 évvel utána azért ezt így túlbonyolítani, pöcsöm security meg egyéb baromságokat beépíteni, csak mert a majmoknak bejutatottak a belsőségeibe, hát csesszék meg!