60887
-
The final wave of emails have been sent. We will be sending another wave tomorrow starting at 8am CST.
11 hours ago via TweetDeck -
DragonKnight #25447 SWTOR The Old Republic
by Rockjaw
The final wave of emails have been sent. We will be sending another wave tomorrow starting at 8am CST.
Vagyis nálunk 15 óra. -
Szerintem 13 kor lesz az első hullám ma is, és 2 óránként újabb +- bónusz hullám -
DragonKnight #25445 8+7= 15 ja -
DragonKnight #25444 Nekem így néz ki :P
Servers with my characters
No Servers Available -
Mai első hullám hánykor? 15 óra? -
Tyrpak #25442 OMG! Lap tetejére külön rakja azt a szervert, amin karakterem van.
Tetszik! -
Tyrpak #25441 Ahto City specifikus:
Szerintem nagyon-nagyon jól megcsinálták a hullámonként beengedést. Egyszerre 10-20 új ember rongyolt végig a kezdő pályán, nem ölték egymás elől a mobokat, de azért láttál embert. 1 db instán volt mindenki, nem értük el a limitet.
Tegnap éjfél után csak és kizárólag huttballt láttam, és ott is tömegével SI sorc (50% felett), BH merc (33% körül). Melee elvétve.
Healben a szokásos aránytalanság, hogy egyik oldalon az összes heal, másikon semmi, persze te a semmi oldalon :) -
DragonKnight #25440 Hey all - while we have no definitive update on this yet (that'll come tomorrow, I hope, after our investigation concludes) I did want to point out one important thing.
There have been some suggestions of characters running around on servers in the 30-40 range today. We have the metrics here, and the highest level character as of 30 minutes ago is considerably lower level than that.
Again, we take this seriously, and we're looking to see if this is an exploit that we need to rectify - but don't let rumor and speculation run too rampant. -
Engem az nem zavar ha valaki rohan, csak utána ne rinyáljon :] -
DragonKnight #25438 No végre megjavult a server status oldal is, be kellene tenni a bannerbe.
http://www.swtor.com/server-status -
Tyrpak #25437 A játék semmit sem változott szerintem a legutolsó (nem a nagy, hanem az az utáni) hétvége óta.
Minden küldit végignyomva kezdő bolygón, heroicot is megcsinálva lvl 11 vagy.
Pvp-ből eddig 1 db teljes meccsem volt, azon vesztésért 8k xp, szóval az sem változott. Ami viszont éjfél után nagyon sok volt, az a 2 perc után abbamaradó huttball. Ezek 3k xp-ket hoztak. -
DragonKnight #25436 Az biztos hogy semmi exploit mellett meg lesz 50 hétvégén tehát a hivatalos launch idejére már lesznek 50-es rinyálók bőséggel hogy ide nekik a contentet meg hogy milyen szar már az end content.
Én megváltoztatnám a játék policyt, a dobozzal nem adnék 30 napot hanem adnék 1 50-es karit, mihelyt eléri az account az első 50-est azonnal elő kellene fizetni, és onnantól már menne a 30 napos ciklus.
Meglátnátok egyből elfogyna a sok 50-es szájtépő, és nekem a doboz betartana 2-3 hónapig :D
-
Arra mérget lehet venni, hogy lesz rinya, hogy túl hamar megvan az lvl50... -
Azé remélhetőleg emelik majd a szintlimitet, mert ha túl könnyen el lehet érni az 50-et, azért az nem jó dolog. -
Na, nekem ma hozza elvileg a futár a CDG-ből. Melóba hozza, szal. bármikor itt lehet. Igaz, még csak a dobozt nyalogathatom majd 20-ig, dehát evvan... :D -
durva:) én lvl 16 és félen:P feküdtem le tegnap éjfél után hehe -
FAQ-ba tegyétek ki mik azok a DATACRON-ok,mert megéri szedegetni őket!!! -
Jó reggelt skacok, hát... volt 3-4 órám tegnap játszani, haverral lvl 10 Guardian dingelve :D azt kell, hogy mondjam kurva jó és nem vagyok elfogult, mondjuk a Tython annyira nem tetszik, de utána eszméletlen ahogy Corusant meg van csinálva, csak tátottam a számat, majd ha haver haza ér ma akkor nyomjuk tovább addig marad a trooper :DDD
egy szó mint száz nem csalódtam, és megérte várni, ja és hol a francba találok lila kristályt? :D tenksz ha valaki esetleg tudja -
rholas #25429 Itt is van külön PVP meg PVE gear mint a wowban?
-
ennél a játéknál aztán igazán fontos hogy minél hamarabb amx lvl-re érjen grat az ilyen nyomiknak, aztán 1 hét múlva követelőzik hogy unatkozik stb. -
meddig jutottál, milyen a tapasztalat változott valamit beta óta? Hogy viselkednek general chaten? -
7 órát kell hozzáadni tehát 15:00-kor lesz -
andri74 #25425 Ez a 8am cst mikor van nalunk? nem hajnali 1 kor?? mert ha igen akkor a bw hazudik megint mivel 29. reggel nem hiv be.... -
Akkor 29 csak megkapom ma első wave-be a behívót :D -
50-es és dingelt, de a topicját azonnal törölték. -
Állítólag van már 40+-os kari is, exploittal. Ban incoming... -
Nice one! :)
Remélem holnap/ma már én is közelebb kerülök hozzá. -
12 óra folyamatos játék 

-
másfél óra alatt 1 hozzászólás? Mi van veletek? -
Imádom amikor két pofára zabálod az ilyen szépen megfogalmazott semmiket. :D -
The second thing to realize is scale. We invited more people to play Star Wars: The Old Republic today than many other MMO launches manage in their entire head-start process. As I mentioned earlier today, when we opened pre-orders we had a huge spike in numbers - far more than most MMOs capture at launch. That was the initial rush. After that, our pre-orders settled down.
Tökéletesen csinálja bioware. Mintaértékű a headstart eddig és szerintem ez a minőság meg is marad launchig és tovább. -
Na jó tényleg csak simán troll. Erre alszom egyet. :D -
E! Trollt nem etetünk, értem?
-
NikeCortez #25414 2011-07-08 -
Most segítőkész kedvemben vagyok. -
failtrollra minek reagáltok? :p -
Semmi baj nincs a eu szerverekkel, el vagy tájolva. Mikor rendelted elő? Napra pontosan? Ráadásul jogod sincs vergődni, mert 5 nap early accest írtak biztosra, a +2 nap csak "ajándék". -
NikeCortez #25410 :) Akkora a sebességük, hogy N/A..totál bemérhetetlen xD -
Nem offline-k az EU szerverek, csak valamiért N/A szerepel mellettük, EU helyett:P