60898
  • Chris
    És ez még semmi, bújnak itt ilyen mocskos hybik is... :D
  • Chris
    Ezekben nincs is vita, mindenki a saját szórakozásáért játszik, különböző ritmusban. De nem ez a lényege a tárgyalt dolognak, hanem, hogy a ritmustól függetlenül akadni fog-e a pvp alapja, a warzone, mikor kerülnek javításra a hibák, amik egyeseknél 1 hét alatt szembejöttek, nálad meg esetleg 2-3 hét alatt fognak, stb.
  • EnxTheOne
    Ugy tudom hogy mind a 8 kasztnak külön történet szál van, és érdekelne hogy kb mennyi idö alatt van meg egy. Pl. Tababo, DoctorStryker és noob társai a videokat-párbeszédeket skipelik, és igy kb 15-20 óra alatt meg van a kaszt küldetésel, de "normálisan" meg mondjuk 60 óra. :D:D
  • j0nNyKa
    csatlakozom a többiekhez:
  • Thoracotomia
    100 óra kb
  • Hyder
    néddamár, egy Jock is felszínre került :P
  • TDC Geronimo
    47 és feles csak :)
  • DoctorStryker
  • Fenrir
    Melyik sztori?
  • Jockey
    mar 50es vagy? kocka..:p
    az a minion a kis csuhas nagyon aranyos..:p, nekme is kell egy olyan..
  • Laroa
    1
  • Tababo
  • TDC Geronimo
    Hát ez valóban az volt :p
  • EnxTheOne
    SZiasztok, lenne egy láma kérdésem:
    egy kasztal kb hány óra alatt van meg a sztori?
  • z3d
    +1
  • Omlás
    Kb mindent leírtál amit én is leírtam volna!
  • Strahd_
  • TDC Geronimo
    Ezerszer különb állapotban van, jóval több tartalommal jelenleg az swtor, mint anno a wow.
  • PiszkosFred
    Isten ments, hogy rossz peldanak hozzam fel a wowot. Closed beta ota jatszok vele, 7 eve fizetem a havidijat, es fogom is, amig le nem lovik a servereket. Hiaba jatszottam elotte sok multival, mmoval, vagy multikhoz keszult PW-kkel, a wow volt az, amely beszippantott es megfogott. Nalam egy idiota rangsor van, elso a TES, masodik minden utana.

En az a fajta "fejostehen" vagyok, aki siman kifizeti a kovetkezo evekben a wow es az swtor havidijat, mert szorakoztat, elvezem, kikapcsol. Hogy szar az fps? Nalam nem, igy nem erdekel. Hogy nincs balance pvpben? Mindig is potyafrag voltam, rajtam nem segit ez sem, szinten nem erdekel. Hogy hamar fel lehet huzni a szakmakat? Hat, en meg pont alig haladok vele, csodalkozom is a Johnny fele 3x400-as skilleken. Es meg sorolhatnak.

A magam fajta nyugdijas tempoban halado, minden aprosagra odafigyelo, es a parbeszedeket vegigolvaso, a bolygo minden zeg-zugat bejaro egyszeri juzernek egyelore tokeletes minden. A wowban is, es itt is.

Masok hozzak fel folyton, hogy "bezzeg a wowban van lfg", "bezzeg a wowban van summonstone" stb. Allitom, ugyanazert a havidijert en jobban elvezem a jatekot a magam csendessegeben (es ismeroseimmel egyutt jatszva), mint a sirok tobbsege. Hja, hogy emiatt igenytelen lennek, mert nem torekszem azokra a kivanalmakra, amelyeknek "kotelezoen - haha" meg kellene felelnie minden 2012-es mmo-nak? Am legyen, en elegedett vagyok azzal, amit a penzert kaptam, es csak ez erdekel :)
  • Hyder
    :)
    Hydee és Hydeejunior vagy Feriggno ként keress
  • DragonKnight
    Nem értem mi a baj az első patch tartalmával....
    Kezdjük ott hogy exploit biztos nem lesz benne a patch note-ban, pedig az első patch-ek általában ezeket javítják.
    A másik dolog meg az hogy a biztos nem full gázzal csinálták ezt, hiszen ott is holiday van gondolom a launch utáni szabadság és pihenés időszak is erre az időre esik.
    Én komolyabb javításokat január vége előtt nem várnék...
    Persze valamikor jan 20.-a környékén lesz valami konc amit a rage quittal fenyegetőző moboknak oda lehet dobni, de az világosan látszik hogy ez a játék (hála az istennek) nem a powerlevel noliferek kegyeit keresi, akik 1 hét alatt az összes kasztot felhúzzák 50-re és sírnak hogy nincs endgame.
    Véleményem szerint ez az első olyan mmo ahol a "szintezés" pont olyan fontos, hanem fontosabb mint az endgame. Persze ezt most lehet flamelni de ez akkor is így van.
    Én még csak 23 vagyok, nem voltam egy pvp csatában sem, de MINDEN questet megcsinálok, és így Balmorra-ban most fejeztem be a bonus küldetés sorozatot és máris kinőttem a következő bolygót is, pedig még itt nem voltam a heroic-okban sem. Tehát tartalom van dögivel. Azok akik pedig azért fognak kilépni január végén mert nincs endgame, szerintem nem fognak hiányozni, ez a játék nem nekik való.
  • Chris
    Na menj a francba, te is itt? Adlak azonnal hozzá a friendslisthez. :D
  • Liio
    az tényleg elég sima ügy, azért paráztam, mert semmi céginfó nincs megadva róluk a honlapon, és keresve sem találtam bővebb infót róluk, de az ár korrekt, elgondolkodtató... :)
  • MaRee
    Úgy lenne jó, ha mindezen játékok jó tulajdonságai lennének egyben egybe gyűjtve végre :) Tehát szép grafika, daoc / war szintű pvp, swg-s craft, eve szintű gazdaság meg stb, wow szintű endgame tartalom, swtor-os story, skyrim-szintű élő világ, stb. Plusz valami újítást is rakhatnának már végre egyszer egy mmo-ba, pl a two worlds II magic rendszere nagyon tetszett( aki nem ismerné, saját magadnak kell a varázslatokat különböző tulajdonságok alapján összeállítani, így nem a sima "megyek a trainerhez és felveszem a fireball-t" stílusú volt a mágus gameplay), meg hasonlókra gondolok. Persze ez valószinüleg soha nem fog megvalósulni. :)

A játék mindenesetre engem lenyűgöz, remélem az ingyen hónap leteltével sem fog unalomba fulladni, bár én főleg pvp beállítottságú játékos vagyok(daocon meg war-on nőttem fel:D), úgyhogy remélem azt is jól megoldják majd.
  • Laroa
    Akkor ennyit erről :)
  • stefanov
    nekem nem javul azzal sem
  • 1Darton1
    Köszönöm a tippet, ha működik, akkor egy fél agyvérzést megspórolsz nekem.
  • Gear
    Hajnali 1 kor regisztráltam a "bolt" honlapján, 1óra 45perc múlva belogoltam a játékba. Szal minden rendben volt.
  • Hyder
    off
    Jesszusom, mennyit gondolok DAoC-ra...azt a feelinget semmi nem adja vissza :)
  • Laroa
    Ops frame-re azt írták, hogy wz kezdetekor méretezd át 1-2%-al. akkor állítólag végig jó lesz.
  • DieHard
    12 mega most kuszott fel.
  • Liio
    nem volt velük semmi gondod? nekem nem tűnnek túl megbízhatónak, ezért nem rendeltem még meg tőlük. :S
  • Tababo
    tegnap nálam sem volt.
    mondjuk nagytakarítást végeztem a gépen
  • Chris
    Ez elég off téma, de egy megjegyzés erre meg PiszkosFred véleményére:

Kb. 2000-2001 óta csak online játékokat vagyok képes játszani, ezért nem igazán mondható, hogy a wow-on szocializálódtam volna. Számomra etalon a mai napig a Dark Age of Camelot pvp-je vagyis inkább rvr-je, az SWG craft rendszere, az EvE gazdasága/szocializációja, stb. A wow mégcsak meg sem közelíti egyik területen sem ezeket a szinteket, de csinált egy stabil kidolgozott elfogadható középszintet az évek során ezekből minden téren, újított pve területen (más kérdés, hogy szerintem kicsit le is silányította az mmo műfajt cooperative pve-re) és ennek az eredménye már történelem, a sikere mindmáig elvitathatatlan. Lehet unalmas már annyi év után, de ezért nem elegáns állandóan, mint "rossz példát" előrángatni.
  • Witcher
    Én 39.90- dodóért vettem 20%-os karácsonyi akcióval! Beregisztráltam de rossz volt a kód, aztán engesztelésképpen küldtek egy digital deluxe edition kódot amit elsőre elfogadott! Tehát 9500 magyar forintot kóstált a deluxe változat LoL....
  • 1Darton1
    PvP-ben kicsit statikus, kicsit törékeny, de rengeteg ability-je van, ami miatt nagyon élvezhető. Ha szerzek még expertise-t, akkor valószínűleg a negatívumok is javulni fognak.
    Viszont a nem működő ops frame és a castlag miatt nagyon fel tudom húzni magam néha. És sajnos castlag nem csak warzone-ban van.
  • Laroa
    Hogy fájhat mikor ez lesz failed
  • Tatyla
    a shoulder slam működik ha meleeben vagy és kicsi a hp-d,vagyis nekem akkor lett aktív
  • Gear
    A mocskok, én még 12450,- ért vettem 3 napja ugyanitt. :)
    Mondjuk nem bántam meg, tetszik.
  • Omlás
    Én csak egy CF-Cap-et várok aztán csókolom :D meg egy kicsit gazdaságosabb memória kezelést.