Isten ments, hogy rossz peldanak hozzam fel a wowot. Closed beta ota jatszok vele, 7 eve fizetem a havidijat, es fogom is, amig le nem lovik a servereket. Hiaba jatszottam elotte sok multival, mmoval, vagy multikhoz keszult PW-kkel, a wow volt az, amely beszippantott es megfogott. Nalam egy idiota rangsor van, elso a TES, masodik minden utana.
En az a fajta "fejostehen" vagyok, aki siman kifizeti a kovetkezo evekben a wow es az swtor havidijat, mert szorakoztat, elvezem, kikapcsol. Hogy szar az fps? Nalam nem, igy nem erdekel. Hogy nincs balance pvpben? Mindig is potyafrag voltam, rajtam nem segit ez sem, szinten nem erdekel. Hogy hamar fel lehet huzni a szakmakat? Hat, en meg pont alig haladok vele, csodalkozom is a Johnny fele 3x400-as skilleken. Es meg sorolhatnak.
A magam fajta nyugdijas tempoban halado, minden aprosagra odafigyelo, es a parbeszedeket vegigolvaso, a bolygo minden zeg-zugat bejaro egyszeri juzernek egyelore tokeletes minden. A wowban is, es itt is.
Masok hozzak fel folyton, hogy "bezzeg a wowban van lfg", "bezzeg a wowban van summonstone" stb. Allitom, ugyanazert a havidijert en jobban elvezem a jatekot a magam csendessegeben (es ismeroseimmel egyutt jatszva), mint a sirok tobbsege. Hja, hogy emiatt igenytelen lennek, mert nem torekszem azokra a kivanalmakra, amelyeknek "kotelezoen - haha" meg kellene felelnie minden 2012-es mmo-nak? Am legyen, en elegedett vagyok azzal, amit a penzert kaptam, es csak ez erdekel :)