DragonKnight#28874
Nem értem mi a baj az első patch tartalmával....
Kezdjük ott hogy exploit biztos nem lesz benne a patch note-ban, pedig az első patch-ek általában ezeket javítják.
A másik dolog meg az hogy a biztos nem full gázzal csinálták ezt, hiszen ott is holiday van gondolom a launch utáni szabadság és pihenés időszak is erre az időre esik.
Én komolyabb javításokat január vége előtt nem várnék...
Persze valamikor jan 20.-a környékén lesz valami konc amit a rage quittal fenyegetőző moboknak oda lehet dobni, de az világosan látszik hogy ez a játék (hála az istennek) nem a powerlevel noliferek kegyeit keresi, akik 1 hét alatt az összes kasztot felhúzzák 50-re és sírnak hogy nincs endgame.
Véleményem szerint ez az első olyan mmo ahol a "szintezés" pont olyan fontos, hanem fontosabb mint az endgame. Persze ezt most lehet flamelni de ez akkor is így van.
Én még csak 23 vagyok, nem voltam egy pvp csatában sem, de MINDEN questet megcsinálok, és így Balmorra-ban most fejeztem be a bonus küldetés sorozatot és máris kinőttem a következő bolygót is, pedig még itt nem voltam a heroic-okban sem. Tehát tartalom van dögivel. Azok akik pedig azért fognak kilépni január végén mert nincs endgame, szerintem nem fognak hiányozni, ez a játék nem nekik való.