60898
  • Tyrpak
    A plusz statok (defense, shield rating, crit stb) miatt kevesebb van az alap statokból (főstatod és endurance) az ugyanolyan szintű tárgyon. Szóval az azonos szintű sorc, ha nincs crit és társai a cuccán, vagy épp az assassin tanknak szánt endurance-os tárgyakat hordja, akkor több hp-ja lesz.

Lehetnek egész kirívó eltérések is, Athissba bementem úgy lvl 25-ön marauderrel, hogy immortalnak volt 3.6k hp-ja, nekem 5k. (és erre azt mondta, hogy én tankolok)
  • Tyrpak
    Ezek a játékosok el se tudják képzelni, hogy milyen SW/JK-val játszani.
    Pl az Assassin tank lvl 16-tól aoe taunt, plusz a knockback, és kapja 30-on a 2. aoe tauntot. BH kapásból 3 db aoe-vel kezd (jó, egyik 1 perces cd).

Ehhez képest az 5 méteres range-ű Smash egy rossz vicc.

Egyszerűen a sajátjukból kiindulva azt hiszik, neked is van, csak nem használod...
  • mgerihun
    Nem rossz ötlet
  • DragonKnight
    Az ilyneket a healer szépen hagyja megdögleni, majd utána lebassza hogy mi a rákért ilyen idétlen hogy mindig megdöglik. Utána mehet az /ignore
  • DragonKnight
    Nem kell meglepődni.... Tegnap egész este Nar-ban voltam és csináltam a küldiket, igaz hogy túlfejlett óvodásként mentem oda mert 25 voltam mikor kezdtem, de hát annyi meló volt Balmorra-ban hogy szépen megnőttem.
    De a lényeg az hogy egyetlen élő Lightside játékost se találtam a contested zónákban pedig kerestem....
    Pedig már azt hittem hogy MMO-ban vagyok, de végül mindig oda jutok hogy ez a Kotor 3. (ami csak előnyére válik)
  • Spheriot
    Én tegnap kezdtem el PVP-zni nekem is 3 epic lett a vége...
  • mgerihun
    Nálunk egy magyar leugatta Galthazart warzone után, hogy majdnem full epik gearben miért utolsó dps-ben, természetesen szép magyar stílussal. A probléma ugye annyi volt csupán, hogy Galthazar Healer... Közölte is az emberkével, amiből a srác annyit fogott fel, hogy köv WZ-n is összekerültek, ahol megint ráírt, de most azt, hogy "remélem most több dps-t fogsz tolni"

Sajnos neve nem maradt meg neki, pedig megtisztelő első helyet megkapta volna ignore listámon. Mindenesetre üzenem neki, hogy és remélem nem kerülünk össze vele semmilyen pugba
  • Sir Quno Jedi
    Ja és lev 32 visszamentem bonus series-re Nar Shadaa-ra (Alderanról) és olyan élményem volt! Éppen szívok a Sith aprentice-ekkel a birodlami börtönben, amikor is láttam egy VALÓDI, értsd. ÉLŐ PC sith-et vaze!!! Anekin-nek hívták és először fel sem tűnt, hogy sith, csak ahogy tolta a force lightningot, meg ilyenek, akkor nézem, hogy jééé a kardja sem kék/zöld (de nem is sárga :D), hmmmm... Jaaa, hogy sith a drágám! :D Mentem vele egy ideig, hogy megfigyeljem, mert ismerd meg az ellenséged! Tanulságos volt.

Első élő sith-em a játékban, vaze!
  • Sir Quno Jedi
    Emlékeztek, hogy írtam, hogy level25-ön a mandalorian rage-ben a 30-asok lebasztak, hogy mé'nem tolok AOE-t, me' milyen patetikusan tankolok meg hasonlók. Na végülis most 30-on megkaptam az AOE taunt skillt, szal. mosmá tudnék tolni olyat (sőt 32-n a cyclone slash-t is, szal. van két AOE támadásom a force sweep-pel együtt, plusz ugye az AOE tauntom). Én már csak aaazt nem értem, hogy ha nem ismerik a karakterklasszomat pontosan, hogy adott szinten mim lehet EGYÁLTALÁN, akkor f@szé ugatnak be, meg geciznek az emberrel a fattyúk. Hihetetlen.

Asszem maradok a szingli tartalomnál egyelőre.
  • mgerihun
    Igen, vannak szép boss képességek. Directive 7 endbossa meg jó gyakorlat Eternity Vault első bossára. Amúgy meg HC flashpoint bossok nagy részénél már lehet skippelni taktikot ha van egy bizonyos szintű gear. Pl BT Darkos bossa, ugye a droid, kis robbanó probe-okkal elég szivatós volt friss 50-esen, de most kb full nuke klános runon és teszünk magasról a probeokra jön kb 3-4, amit healer lazán lekezel.
  • Strahd_
    Koszonom az infot, de a kerdesem nem arra vonatkozott volna hogy melyik talent ag a tank , hanem hogy a 2 kulonbozo tank tipusbol melyik milyen osszehasonlitasban. eddig 3 fajta leirast lattam a tankok osszehasonlitsaban es mind mast ir.
  • Omlás
    "Tanknál nem csak a HP a lényeg!" :]
  • Warden
    Valószínű hogy a normál flashpointok ill operativek nem a wow os hc guildeknek lett kitalálva.Amennyiben jártál a szintezés során az aktuális flashpointokban tudod hogy folyamatosan "nehezednek".Úgy 40 ig tank sem kell hozzájuk.Az első flash point ahová tank kell az a red reaper legalábbis birodalmi oldalon.Jópár arcal találkoztam a szintezés során az aktuális heroik 4-es questek során akiknek nincs semmi mmo tapasztalata és ezeket a questeket is nehezen tudják megoldani.( a voss on a templomban az istenért nem lehetett elmagyarázni a tanknak hogy álljon ki a kiba.. aoe ből és ne forditsa felénk a gaz ellent, a healernek meg hogy szedje le a tankról azonnal a dotot)Az első úgymond vízválasztó flashpoint a D7 lesz.No itt ha nem bugosodik be az endboss akkor is annyiféle dolog éri a playereket hogy lesz majd sírás rívás.47 en mentünk oda az igazi szintje 49-es de megizzadtunk rendesen, ráadásul a végén pereceltünk vagy ötöt be is bugolt ahogy illik az endboss, és a p4 után nem jött elő.Van mit a fejlesztőknek csiszolni, de az viszont kijelenthető hogy ötletesek ezek a fightek az alapkoncepció nagyon jó, mostmár "csak" finomhangolni kell.
  • [HUN]Crassus
    hülyeséget kérdezek,de miért a táskát kell favorizálni? mikor 50-en ott a lila pvp gear??
  • [HUN]Crassus
    Ügyesek vagytok gratula!!!!
  • [HUN]Crassus
    köszönjük ennyi! ez a korrekt hozzá állás!
  • mgerihun
    Bonetrasher volt komolyabb kihívás, de durván 1,5-2óra wipe összesen a 2 nap alatt rajta meghozta az eredményét és nem, nem lehet megcsinálni friss 50-esen. Bossoknak van Enrage timere, amit friss 50essel nem tudsz teljesíteni. Soa-t pl szar dps-el nem lehet megölni Mind Trapek és phase 4 miatt.

PvP Gearelődés is olyan, hogy Valor 30-on vagyok (gladiátor)és eddig 2 db sett esett ki kb 50 táskából, ez mind mák kérdése. Nekem nem esik, van akinek 3 sett item is van valor 10esen.

Amúgy javasolt Eternity végigvitele Bonetrasher előtt, mert oda jobban kell a gear.

HC bossok meg azonosak, csak több hp-juk van és nagyobbat sebeznek. Kb 1 órát tryoltuk első bosst HC-ban és 25%-ra tudtuk verni. Kell a gear hozzá nagyon, szimplán tolnak olyan képességeket amit nem lehet túlélni máshogy. IA Marksmanként pl 16K hp-m van felbuffolva, ezzel kb épphogy túl tudom élni a boss lövéseit, amit random targetre pakol :)
  • 1Darton1
    Engem meglepett, hogy ennyivel könnyebb, mint a hard mode fp-k.
    De lehet, hogy ez természetes, csak én gondoltam rosszul.
  • LaCz
    Igazából annak a guildnek lett meg aki először összeszedett 8 50est. Valahol talán írták, hogy a normál OPk úgy vannak tervezve hogy friss 50esekkel akár pugba is lemenjen, HCn meg Nightmare-en elvileg teljesen más takitkák kellenek majd. Hogy ebből mi igaz az majd kiderül.
  • LaCz
    "úgysem jár semmi (talán csak valor pont?)"
    Semmi nem jár érte.

"valor szintekkel együtt egyelőre semmire nem jó"
    Valor rank kell a T3-as PvP sethez és a T2eshez való tokenekhez, mountokhoz.

"rá másfél órára meg már 3 db lila champion pvp cuccom volt"
    Mák... Nekem eddig 16 Champion Bagböl esett egy T2es karkötő és ennyi.
  • Chris
    Belepillantottam ebbe és látom, hogy azért tettek fel lényeges kérdéseket is.
    Konkrétan ahogy a székely vicc is mondja: remélem Ilum komoly, mert viccnek durva lenne... Nem értem mit remélnek ettől, a napi/heti kvesztek a pontok foglalására szólnak, egészen egyszerűen semmi nem ösztönzi azt, hogy kialakuljon vmilyen pvp, csak azt, hogy a pontok kézről kézre járjanak. Játékos leöléséért úgysem jár semmi (talán csak valor pont?), a bolygó birtoklása meg totál lényegtelen, mert csak valor bónuszt ad, ami meg a valor szintekkel együtt egyelőre semmire nem jó. Ráadásként csináltak egy dícséretesen nagy pvp zónát belőle, aminek 90% teljesen felesleges, mert töküres és semmi funkciója... ja, de egy van, hogy a kézről-kézre járó pontokat foglalgatóknak még csak esélyük se legyen összefutni egymással.

Amúgy vkinek van ötlete, hogy a mercenary commendationokat egyáltalán miért rakták be a játékba? Mert outlaw's denen kívül úgy láttam sehol nem lehet hozzájutni, ergo arra jó, hogy át kelljen rá váltani a wz commendationokat? Akkor miért nem csak ez az egyfajta van és adják szimplán ugyanazt a cuccot több ilyenért?

Másik amit értetlenül nézek, az a gearelődés. Ma késő délután "hála" a lebetegedésnek meglett a lvl 50, rá másfél órára meg már 3 db lila champion pvp cuccom volt (ami ráadásul elsőre lutri, mert basztak ráírni az egyes setekre a set bonusokat). Mindez kiesett azt hiszem 5 db táskából... Ezt így most hogy, át van ez rendesen gondolva?
  • Cnut
    Többször említve volt.
  • m1garand
    Jó lett volna ha megírod. Sok embernek szereztél volna kellemesebb karácsonyt.
  • Ferro_TwL
    Ez a normal mód, azt mondta/írta a Bio, hogy friss 50-eknek van belőve, a hard/nightmare lesz az igazi kihívás.
    De akkor is szép munka, grat.
  • 1Darton1
    A class quest az oké, de mi az a "meg minden"?
  • TDC Geronimo
    Már korábban is mondták, hogy friss 50es aki megcsinálta class qt meg minden már mehet le oda. Jobb cuccba egyértelműen könnyebb.
  • [NST]Cifu
    Kicsit visszaolvasva a saját véleményem amúgy a témában:

-Nem a Wow-al kezdődött az MMORPG világ. A WoW is gyakorlatilag mindent összelopkodott más játékokból (Lineage 1-2, Everquest 1-2, stb.). Szóval teljesen felesleges a személyes véleményem szerint amiatt vergődni, hogy mennyire hasonlít egy MMORPG (tökmindegy melyik) a WoW-ra.
    -A moderációval kapcsolatos dolgokról nem a topicban, hanem a moderátori topicban kell pattogni. Azért van, hogy ne a topicot terhelje a téma.
    -Azt hogy a moderátorok kit és hogyan büntetnek meg, ha egyáltalán megbüntetnek, azt majd a moderátorok döntik el, szóval az ő nevükben más ne akarjon beszélni.

Uff, én beszéltem.
  • 1Darton1
    Én azért elvártam volna, hogy némi 4 fős fp gear kelljen hozzá.
  • [NST]Cifu
    Megkérnék minden kedves topiclakót és látogatót, hogy némi toleranciát tanúsítsanak egymással szemben, és feleslegesen ne piszkálják a másikat.

Köszönöm!
  • TDC Geronimo
    Reddites QnA megy és ebben a topikban updatelik a válaszokat.

"Ability Delay. This has been brought up all over the forums at swtor.com including http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=95738 . Have you guys discussed this internally, and if so, is there an ETA for a fix on this issue?
    Quote:
    Hey! It has been discussed internally, and we'll talk about it publicly soon. It's not a simple issue so we don't want to issue a quick, off-the-cuff response."

A többi a linkbe
  • TDC Geronimo
    van még 16 fős mód, hard és nightmare fokozat. Normal a belépőszint. Senki se várta el tőle, hogy hetekig tartson azt letakarítani.
  • mgerihun
    Bonetrasher down !!!!

8fős normal content kivégezve swtorhun.blogspot.com
  • 1Darton1
    Nem vitték túlzásba a normal mode nehézségét akkor.
  • MaRee
    A lovagrendesek már csak ilyenek, tegnap jól meg is lett mondva.
  • mgerihun
    SoA Down Nemesis-nek !!!

• csoves1976
    Hehe! A bátor... :D
  • Uniel
    a talent fán alul oda van írva mindig melyik a damage és melyik a defense, ha igazi tankot akarsz akkor a defenset, mert így kapsz pár jó bonuszt amitől jobban bírod az ütéseket.

Megjegyzem nekem ami nem tetszik lvl41-es Immortal (SW tank)-ként hogy alig van több hp-m mint egy velem egyszintű sorcinak, pedig a gear-em is full endurance+def+shield bonusos :S
  • Strahd_
    ha tankolni szeretnek melyik tank tipussal jarok jobban?

vengard vagy guardian?
  • Witcher
    De akkor 20%-os karácsonyi akció volt, azért volt 9500!
  • Witcher
    Itt vásároltam a kódot!