Chris#29469
Belepillantottam ebbe és látom, hogy azért tettek fel lényeges kérdéseket is.
Konkrétan ahogy a székely vicc is mondja: remélem Ilum komoly, mert viccnek durva lenne... Nem értem mit remélnek ettől, a napi/heti kvesztek a pontok foglalására szólnak, egészen egyszerűen semmi nem ösztönzi azt, hogy kialakuljon vmilyen pvp, csak azt, hogy a pontok kézről kézre járjanak. Játékos leöléséért úgysem jár semmi (talán csak valor pont?), a bolygó birtoklása meg totál lényegtelen, mert csak valor bónuszt ad, ami meg a valor szintekkel együtt egyelőre semmire nem jó. Ráadásként csináltak egy dícséretesen nagy pvp zónát belőle, aminek 90% teljesen felesleges, mert töküres és semmi funkciója... ja, de egy van, hogy a kézről-kézre járó pontokat foglalgatóknak még csak esélyük se legyen összefutni egymással.
Amúgy vkinek van ötlete, hogy a mercenary commendationokat egyáltalán miért rakták be a játékba? Mert outlaw's denen kívül úgy láttam sehol nem lehet hozzájutni, ergo arra jó, hogy át kelljen rá váltani a wz commendationokat? Akkor miért nem csak ez az egyfajta van és adják szimplán ugyanazt a cuccot több ilyenért?
Másik amit értetlenül nézek, az a gearelődés. Ma késő délután "hála" a lebetegedésnek meglett a lvl 50, rá másfél órára meg már 3 db lila champion pvp cuccom volt (ami ráadásul elsőre lutri, mert basztak ráírni az egyes setekre a set bonusokat). Mindez kiesett azt hiszem 5 db táskából... Ezt így most hogy, át van ez rendesen gondolva?