60898
  • MaRee
    Amúgy kedveljétek fészbukon a CJS-CDKEYS oldalát, majdnem minden nap ingyen keyeket adnak. Ma két Battlefield 3 keyt adtak ingyen, csak fészbukra kiírják, aztán aki leggyorsabban beregisztrálja, azé :) SWTOR-os keyt is fognak majd adni elvileg valamikor.
  • Omlás
    Még jó, hogy tájékozódik mieltőt megvásárol egy 10E Ft+ os játékot... Annyira bírom az ilyet
  • MaRee
    Ezt minden második nap meg fogja valaki kérdezni? Meg kell adni bankkártya számot vagy gamecardot, hogy játszhass. A bankkártyáról nem fog pénzt levonni, az első hónap ingyen van. A gamecardnál sem kezdi el az első hónapot számolni, hanem majd egy hónap leteltével.
  • KondorKhan
    akkor csak úgy lehet most játszani, ha vettünk Game Cardot is, vagy mit? Egyik haverom szeretne játszani vele, most vette és nem engedi be a játék....
  • Lager
    Igen az lett volna a kérdés lényege, hogy mi van nyitva ahol még raktáron is van belőle:) Akkor letöltés lesz.
  • Liio
    cdgalaxis, platinumshop, gameshop, de jövő hétnél előbb már sehol.
  • Lager
    Hol lehet kapni pesten jelenleg?
  • Spheriot
    Mivel a tokenek teljesen random esnek, szerintem nem érdemes cserélgetni, mert mire meglesz a teljes öltözeted ugy is mindenből kettő lesz, nekem pl övből már a második token esett.
  • Chris
    Szintén rosszat vettem ki elsőnek. Ezután írtam egy ticketet, hogy írják rá, javítsák ki a bugot ÉS legyenek szívesek térítsék vissza vagy cseréljék ki a jóra. Erre jött egy olyan válasz pár óra múlva, hogy köszönik, hogy jelentettem a hibát. Teljesen ignorálták a ticketem felét, mire írtam mégegyet csak a cseréről, amire másfél napja nem válaszolnak.
    Remek support.
  • Torzonborz
    úgy fut nálam is , legalább nem kell alt tabozni.
  • Spheriot
    valaki tud olyan oldalt ahol a PVP setteket úgy lehet megnézni hogy rajta vannak a set bonusok is? Mert kapásból rosszat vettem ki...
  • MaRee
    Ja az érdekes, hogy highon nekem is több fps van, mint lowon :D Próbáld amúgy windowed módban futtatni a játékot, nekem az sok fps-t dobott rajta.
  • t0xikus
    manóháborúúú:D
  • Spheriot
    Fleeten a napi küldiknél.
  • Spheriot
    Én sem a Corában sem a Texoban nem láttam.
  • Spheriot
    A hajóhoz lehete gyártani epic cuccokat is, illetve az durvább küldetésekhez valószinüleg kellenek már azok a kiegészítők is, amit csata közben lehet elnyomni.
  • Jericho19
    Hello!
    Szerintetek Tesco hipermarketekben lehet venni SWToR-t?
  • Torzonborz
    sehol nem kell beállítani , simán csak bemegy veled aztán kész. persze nem árt egy groupban lenni na meg te menj előbb be.
  • mzoleeeex
    srácok azt hol tudom beállítani ,hogy class questhez be tudjon jönni segíteni a nem azonos class-u barátom?
  • Ferro_TwL
    Köszi.

Viszont a matrix relic-kel beszívtam. Egyszerre csak egy lehet rajtad, amit nem tudtam, de mondjuk ez érthető, viszont az milyen gáz, hogy csak 1 darab lehet nálad (és még a hajón sem lehet raktározni). Ha tankról dps-re akarok váltani, nem elég áttalentelni, mehetek szétszedni a relice-t (8k mondjuk ez semmi, csak taatoin-ra el kell menni érte, most vettem is gyorsan 5-öt:P), és összerakni a dps relic-ket:(
  • j0nNyKa
    amikor az adott fp quesr adojaval beszelsz, nala lehet valasztani a hard modeot
  • madmex
    Sziasztok
    Tomb of freedon nadd-n van magyar guild?
  • Chris
    Én nem kerestem datacronokat, csak pont a tatooineit akartam ma délután összeszedni. A léghajózás bennem is mély nyomott hagyott. Fél óra után mikor már közel ért a homokjáróhoz egyszerűen eltűnt alólam, én leestem, az meg megjelent a zóna másik végében... Örültem neki.
  • Ferro_TwL
    Végre délután nekem is meglett a 50-es szint, és itt gratulálnék a Bioware-nek, ennyi tartalmat belerakni egy új MMO-ba, hihetetlen. Úgy lettem 50-es, hogy Corellia-n már a class küldetések felénél megvolt az 50, egy darab quest-t se csináltam ott. Ráadásul a bónusz küldetések közül, csak Taris-t és Hoth-t csináltam meg, kihagytam egy csomó Heroic q-t, 3 Fp-t, Pvp-zni és csak módjával Pvp-ztem (18-as valor).

Az egyetlen plusz, amit csináltam azok az űrcsaták, de arra meg jól ráfaragtam, mert 40-es szint körül ráköltöttem a hajóra vagy 150k-t,de vannak olyan durva küldetések, hogy nem bírom megcsinálni őket a full-os hajómmal:P

Viszont a délutánom ráment a hüle datacron-okra, hogy legalább a matrix shardok meglegyenek a relic-ekhez. Az a tatooin-os, ahol 40 percet kell léghajózni, na az lefárasztott. Annyi öröm volt az ürömben, hogy amikor odaértünk, aki arra járt, kihívott duel-re és felhúztuk a homokjáróra grappel-el:D

Annyi kérdésem lenne még, hogy a Hard mode Fp-ket hol lehet felvenni, azt nem találom?
  • Carbonka
    Nincs.
  • sWbFII
    Sziasztok egy gyors kérdés: van rá még lehetőség hogy kipróbáljam a játékot, anélkül hogy megveszem? trialra/demóra gondolok
  • Bhalage
    (high grafika beallitasokkal, amugy mindenhol folyik es szep)
  • Bhalage
    en egyszer toltam huttballt de akkor teljesen normalisan ment.
    remelem igy marad.
    D:
  • Torzonborz
    akkor most beszélgessünk a hüvelygomb.... ööö

levettem low-ra a grafikát hátha úgy huttball jobb lesz. hát nem :(

de legalább tarison 2szer is úgy hazaküldte a gépemet hogy resetelni kellett. visszatettem high-ra a grafikát azóta nem volt ilyen. tiszta x akta ez a cucc :D
  • [HUN]Crassus
    ne fegyegetözz ,mert nem a kutyád vagyok! 816x regisztrálok aahányszor kivágsz! nézz magadba és beszélj úgy mint egy ember beszél egy másikkal!
  • [NST]Cifu
    Azt is említettem, hogy a moderációval kapcsolatos dolgokat a moderátori topicban. Ha valami nem tetszik ott lehet szóvátenni.

Ebből következően ha továbbra is a topicot mérgezed ezzel kapcsolatosan, akkor élből kiváglak, vili?

• [HUN]Crassus
    aki esetleg szeretne nyerni!

• [HUN]Crassus
    mar elnézést de öntsünk tiszta vizet a pohárba ÉS CSESSZÉTEK MÁR LE ÉS KÉRJEN MINIMUM ELNÉZÉST A ROSSZINDULATU TOPIK GAZDA! IGENIS JOGOM VOLT ARRA,hogy elégtételt vegyek és megtudja a topik "lakossága" hogy az aljas szurkálódása nem volt sikeres!
  • [NST]Cifu
    Én kértem szépen, Maximus már figyelmeztetett...

Megkérnék mindenkit, hogy a személyeskedést és egymás provokációját priviben intézze. A továbbiakban már nem lesz szépen kérés meg figyelmeztetgetés...
  • [HUN]Crassus
    6-0 pubik! megmondtam NEM rám aggrózni hanem figyelni a játékot:p én azért megyek be hogy annyiembert szedjek magamra olyan sokáig amig csak lehet.....,de látom még mindig pumpál a kis srácokban az "ÖLJÜKMEGMERTOTTMEGYCRASSUS" virtus:D
  • DragonKnight
    Stephen Reid SWTOR Q and A
  • Bhalage
    no nalunk vege a nagy karacsonynak es csaladi osszejoveteleknek, uh en is megvettem a gammat es tegnap este mar toltam vele (hajnali 3ig oO).
    mar el is felejtettem mekkora feelinges kis jatek ez :D

ugynazt a karit csinaltam meg amit betaban is toltam übergonosz sith jugger, kurva nagy sztorija van igy masodjara is amulok a hatalmas szovegeken.
    Darth Barast aki kitalalta megirta, annak bigriszpekt es /bow
    hatalmas.

ma ejszaka mar a Furyvel kell repkednem oO =)
  • DragonKnight

When You Are Old Enough
    To Read These Words
    Their Meaning Will Unfold
    These Words Are All That’s Left
    Though We’ve Never Met My Only Son
    I Hope You Know
    That I Would Have Been There
    To Watch You Grow
    But My Call Was Heard
    And I Did Go
    Now your Mission Lies Ahead Of You
    As It Did Mine So Long Ago
    To Help The Helpless Ones
    Who All Look Up To You
    And To Defend Them To The End

Defender

Ride Like The Wind
    Fight Proud My Son
    You’re The Defender
    God Has Sent
  • Torzonborz
    köcc így megtaláltam. üres teljesen :( se játékos se láda . mondjuk nem nagy a hely de így legalább már 8vs8nak is van értelme illetve lenne.
  • Sir Quno Jedi
    Na én pont azért csináltam guardiant a jedimből, mert aki nagyon az ölésre megy rá, két kard, meg hatékony minél nagyobb sebzés stb. az ellent mond a jedi kódexnek. A jedi feladata megvédeni a gyengéket, s ha kell feláldoznia magát értük, nem pedig vérnősző üvöltéssel kaszabolni a gonoszokat. Ezt a döntéseimben is így játszom ki a játékban. A bosszú, a vérengzés, a háború nem a jedik útja, a védelmezés már inkább. Aki gyilkolászni akar, az álljon sithnek, a sötét oldalnak teszeni fog a könnyebb/simább út...