60898
-
Gyogyito #29778 A Sentinel nem kap Jedi titulust. Náluk Knight of The Republic titulus van, amit a kezdő bolygó befejezése után kapnak meg. A Consular kapja meg ugyanekkor a Jedi titulust. -
Akkor te a Jedi title-t nem is fogod megkapni, neked valami XY, Knight of the Republic-od kell hogy legyen mostanra a Jedi helyett. -
Sentinel -
consular karaktered van? -
És ezt hogy nem kaptam meg? Mikor direkt minden feladatot megcsináltam
-
You receive the title upon finishing your class quest in the starting area assigned to your class in the beginning of the game.
Innen -
Mer csomó npc jedi ként szólít de még nincs ilyenem.
És amúgy is, sokkal kisebb szinten lévőknek már láttam hogy megvan. -
na erre kíváncsi lennék én is! -
Mit kell csinálni a Jedi titulusért? Nem csak a questek adják? -
jelenleg semmi funkciója nincs a család néven kívül. majd vmikor lesz majd vmi de részleteket még nem tudni. -
mzoleeeex #29768 Srácok valaki el tudja mondani mire jó hogy növelem a legacy szintemet. Mert kapom az XP-t és kettes szintű vagyok már ,de a néven kívül nem találtam semmit -
Ezzel csak 1 gond van ... Ez álalad felsorolt játékok egyikse sem rendelkezett 1 olyan dologgal, ami még a wow-ban sincs meg ...
A Star Wars a jelenleg ismert legnagyobb, legjobban ismert és lejobban felépítet sci-fi univerzum a földön ... NINCS jobb, nagyobb, ismertebb ...
Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki rá sem nézett volna erre a játékra, ha nem Star Wars.
Van idejük fejlődni ... Lehet hogy sokan visszamennek wow-ozni, lehet sokan elmennek Titan-ozni, vagy mondjuk jön egy nóném cég és kiad egy olyan űberlegjobb MMO-t ami a Piroska és a Farkas történetére alapul, és mindenki azt akarja majd játszani ... de AKKOR is sokan maradnak majd itt, mert ők egy Star Wars univerzum "részei" akarnak majd lenni ...
Ha elb@sszák az SWTOR-t és bebukik, én nem hiszem hogy újra fizetnék valamiért havonta ...
Viszont főleg a SW univerzum nagysága miatt, gyakorlatilag végtelen tárházzal rendelkeznek a fejlesztők ... Csak az a kérdés, hogy kitalálják-e majd jól, hogy éppen mi hiányzik a népnek.
Ezért kell az ötleteket, meg hibákat meg mindent tolni a hivatalos fórumon, és ha ez a játék megéli a 8-10 évet, akkor kell majd újra összehasonlítani a wow jelenlegi állapotával ...
@Darth devil: Én nem szerettem annyira a PVP-t, mondjuk support klassz voltam majdnem mindig, de ami nekem L2-ben nagyon bejött az az ostrom volt :) De pl: a war-ok miatt nem egyszer volt rá példa, hogy megjelent egy enemy klán pár tagja, lecsapta a kvesztelőinket, odagyűltünk, lecsaptuk őket, erre visszajöttek és szép nagy csata alakult belőle :) -
jahm viszont messze a legjövedelmezőbb. lowsecben majd 1 óra alatt csináltam meg egy lvl4-es blokádot úgy hogy néha még pukkanás veszély is volt mindössze 14-16 milla isk-ért aztán lementünk 0.0-ba és 20 perc alatt 2 haven anomáliát lazán kipucoltam s jött belőle 18-20 milla isk.
nagyon nem mindegy . :)
lényeg hogy ott a terület birtoklás a motiváció és a jutalom is. -
Volt és van is egy játék, úgy hívják, hogy Lineage2, konkrétan a pvpért mindössze annyi jár, hogy a karakter lapon megy a kis számláló, hogy mennyi ellenséget öltél le. Mégsincs sírás, hogy jaj nincs jutalom, hanem megy orrba szájba a pvp. Régi megboldogult klánom azzal kezdte amint lehetőség volt rá, hogy a hasonló klánokra rádobta a wart, és ment a pvp. Bossért, epicért, de legtöbbször csak simán kimentünk vadászni.
Mások az igények, de mind a két oldalnak lehetőséget kell adni. Pvpt ki kell alakítani, kellenek hozzá ilyen klánok akik igénylik. Ehhez sajnos még idő kell.
Nincs rákényszerítve a player, h megküzdjön a küldihelyért az open bolygókon, szépen elvan egymás mellett mindenki.
Én csak remélni tudom, h a pvp kialakul majd, ha nem akkor csalódás a játék és tényleg swwow lesz belőlle. -
cain #29764 azért saját területet szerezni és megtartani 0.0ban messze nem a legegyszerűbb módja a boldogulásnak. -
"aki betévedt a területükre" ...
EVE-ben ez a pvp "jutalom". saját terület -> birtoklod az ott lévő természeti forrásokat -> pénz , hírnév és pvp látástól mikulásig hogy meg is tartsd. -
Átfogalmazom... Archeologyval hanyas szinttől vagy hogy találok lila követ? -
cain #29761 mi a baj a térképpel? vannak hiányosságai, de egyébként szerintem használható. -
Tyrpak #29760 Az SWTORnál nagyobb sírást csak Star Trek Online-nál hallottam, hogy még miket szerettek volna.
Ennyi fejlesztési időbe ennyi fért bele.
Lehet többet kérni, meg lehet kritikát mondani.
De a pvp az a dolog, ami soha, senkinél nem úgy fog sikerülni, ahogy tervezték. Mert egy dolog, hogy elképzeli az író, hogy hogyan fogják használni, és egy másik dolog, hogy a játékosok hogyan használják.
BW elképzelése az volt, hogy az emberek szeretnének majd warzone-ba járni, de azért rakjunk be egy olyat is, ahol nem kell a republicra várni, mert számítottak rá, hogy kevesebben lesznek. Eredmény a 90% huttball, mert ennyivel több ember akar empire oldalon pvp-zni.
open world és orvr-re az volt az elképzelésük, hogy ők megadják a keretet, összenyitott bolygókkal, pvp területekkel, és majd az emberek jól egymásnak esnek. De az emberek szépen elkerülik egymást, mert nem kapnak érte semmit. Másik véglet az lett volna, ha kapnak érte, és utána meg jön a sírás, hogy jajj már megint griefelnek, csak hogy farmolják belölünk a medált, valor rankot, stb.
Tehát ez nem ilyen egyszerű, hogy beraknak valami jutalmat, vagy kiveszik az ilum dailyt és hopp máris megy a pvp.
És ilyenkor jönnek az okosok, hogy "fejleszthették volna még 1-2-x évig". Ki kellett adniuk, és most is megy a fejlesztés. -
FEARnet82 #29759 Szemely szerint en picit kezdek csalodni, annak ellenere, hogy 21-e ota kb a gep elott ulok es ezzel jatszom.Minel tobbet jatszom annal tobb hiba jon ele es ezek mar olyan hibak, amire hiaba irjak sokan, hogy na majd ugyis kijavitja BW, mert ennyi hibat egyszeruen nem lehet kijavitani 1-2-3 patchben.
LFG hianya
egyes AH-k nincsenek linkelve a tobbivel
rengeteg evade mob
miert lehet felvenni ujra a heroic questeket amiket mar megcsinaltam? Engem zavar.
Terkep totalis katasztrofa
Fps ingadozasok
Unbalanced class
Ah totalis kezdetleges, logikatlan keresesi lehetoseg
iszonyat hosszu tolto kepernyok
companion bugok (beragad, pofazik megallas nelkul, all egy helyben nem jon stb)
iszonyat sok rohangaszas. Nem annyi mint a "masik" mmo-ban. Amikor 4edszer kell keresztulrohannom egy teljes terkepen keresztul oda vissza, akkor azert valakine a k*rva anyjat mar az idohuzo questek miatt.
Professionok totalisan ertelmetlenek kb. szerintem csak utolso nap bedobtak oket a jatekba, hogy legyen valami, de az ege vilagon semmi hasznuk nincs.
Kb. most ennyi. En jatszom tovabb es adok neki 1-2 honapot, hogy mi lesz, bar a masik mmo amikor kijott abszolut nem volt ennyi problema.Bar lehet csak nem volt hasonlitasi alapom :)))
-
A másik halálom, ha már pvpnél tartunk az a WZben a teleportálós lag. Leginkább huttballon jön elő és ott is a legidegesítőbb, amikor beremeg a karakter és másodperc múlva már 30 méterrel odébb van. Na ilyenkor állítsd meg a labdást. Hányszor volt már, hogy úgy mutatta mintha leesett volna a rámpáról erre visszateleportált miután leugrottam mellé. Ezek attól félek engine hibák és kb sose lesz javítva és ez nagyon gáz. A 2 legnagyobb probléma viszont kétségkívül az "ability responsiveness/ability delay" és az alacsony fps WZbe. Ezeket nem javítják előbb utóbb, de inkább előbb, akkor elég nagy előfizetői visszaesés lesz :/ -
Annyira elkurvult az MMO társadalom, hogy ott is fikázni fognak mindent és mennek a következőre. Teljesíthetetlen igények vannak már. -
Kérdés: Lila kard:
Hanyas szinttől? Hogy? Hol? Mennyiért? MIlyen side pont kell hozzá? -
cain #29755 amiből egyedül a kraftot tolta alá az evenek a ccp, és messze van a fantasztikustól. -
Chris #29754 Nem, azért pvpztek, mert volt egy fantasztikusan felépített craftrendszer, egy fantasztikus gazdasági rendszer, egy zseniális politikai és szociális rendszere a játéknak, ami értelmet adott a pvp-nek. Ezért csinálták.
-
Bakker bocs, gyorsan olvastam :D -
Chris #29752 Mert nem minden fekete és fehér, sokan akarják ezt is és azt is csinálni. Változatosság a kulcsszó, meg mindenféle igény kielégítése.
-
Igen, erre utalt a "nehanapjan" kifejezes :) -
Azért nem 2különálló játék mert a pvp és pve nem zárja ki egymást.
Ha "neven nem nevezett konkurencianal nehanapjan" alatt warcraftra gondolsz ott sincs külön arenaserver, maximum mikor Tournamentet rendeznek. -
cain #29749 bocs, de ez pl. rám jellemző, mert én egy rohadt kerbír vagyok. viszont pl. azok a srácok, akiknek a hajókat meg egyéb cuccot gyártottam eve-ben, na ők telibeszartak kb. minden egyes itt felhozott érvedet. volt bennük egy jó adag önzés, és igenis rútul meg akartak fingatni mindenkit, aki betévedt a területükre. a holdakból bőven futotta plexre, hajókra, az ally/corp tolta alájuk a corp/ally opookon/fleeteken elhullajtott felszerelést, szóval azért pvp-ztek, mert élvezték, mert jó móka volt. end of story. -
FEARnet82 #29748 Na vegul ugy dontottem hogy 27es sniper helyett a sorcerort huzom mainkent, healer speccel, hatha azzal jobban ervenyesulok party keresesben.
Az ok az volt, hogy sok helyen olvastam, hogy keves a healer. Na most azt vettem eszre, hogy a jatekosok 70% sorcerer. Nem tudom miert, de szinte _csak_ sorcererekkel talakozom a kuldizgetes soran Balmorran. -
De ehhez minek egy mmo-s kornyezet? Akkor legyen csak es kizarolag Arena server, mint a "neven nem nevezett konkurencianal nehanapjan", es akkor mindenki nyomja egy premade 50-es karakterrel a masik ellen.
En ertem, hogy jo lenne a sajat, jol felszerelt 50-es karakterrel egymas ellen harcolni. Egy baj van csak. Ez baromsag! Nem PVE cuccokban fogsz pvpzni, mert jon Crassus es leuvolti a fejed, ha meglatja. Mindenki latastol mikulasig nyomja a random BGket, hoyg tobb-kevesebb tokenekbol meglegyen a megfelelo pvp tier, hogy mehessen - immaron - komolyan pvpzni. Akkor meg minek keverni az egeszet a pve tartalommal? Amugy is ket kulon jatek a pve es a pvp, mint stilusban, mind felfogasban, mind jatekos szempontjabol - legyen ket teljesen kulon jatek.
Mielott felreertened, szeretem a pvpt, mind server, mind jatek szempontjabol. Sokkal jobb ugy kvesztelgetni, hogy kozben folyamatosan azt nezed, mikor ugrik rad egy vilagito jedi, vagy egy hunsolo utanzat. Jo lenne komolyabb csatakat vivni, amelyben bolygok sorsa mulna. Jo lenne ha a guildek - ahogy igertek - sajat hadihajot kapnanak, es a guildtarsak kis vadaszhajoikkal es a guildes csatahajoval vivhatnanak csatat mondjuk mas guildek hasonlo felallasu flottajaval. Es meg lehetne sorolni, a guildhaz nem csak hajo lehetne, hanem barmi mas bazis, deathstar, vagy mittomen. Iszonyu lehetoseg van az imperial-republic vonalon, es akkor a tobbi, semleges eroket nem is emlitettuk. De vagy mindenki csinalja, vagy senki. Es jelenleg inkabb a senki a nyero. -
Mondjuk SWTOR "story alapú" mmo szóval túl sokat szerintme senki nem várt pvp szinten, de ha belegondolok eleinte wowban is csak world pvp volt szóval ki tudja mi lesz még itt. :)
Véleményem szerint a pvp-nek tök más a lényege mint amit te leírtál.
A pvp folyamatosan változik emberek miatt ugyanis mindenkinek más a taktikája, hátékstílusa. Nincs egy fix taktika mint pveben amit a 2. alkalom után megunsz. Lehet hogy hülyeség belekeverni wow-ot, de ott is az a leg élvezetesebb hogyha elég gyorsan reagálsz dolgokra és jók a reflexeid egy bizonyos abilityt semmissé lehet tenni a sajátoddal.
-
Chris #29744 Azt hiszem, hogy értem, mivel én magam írtam. :D
Ez most gondolom csak rácsodálkozás volt a valóságra.
-
WiLDoR #29743 "ja kérlek ilyen felfogással ne is csodálkozz, hogy halott a pvp. ha az embereket rá kell szorítani a pvp-re, az már eleve halott ügy.
amit leírtál, az tipikus jele annak, hogy a community nem érett a pvpre."
ez hülyeség. nem attól függ, hogy érett-e vagy sem a community, hanem, hogy mi a pvp reward.
a lényeg az, hogy legyen cél, amiért küzdeni kell.
ha nincs cél, nincs a playerre finoman ráerőszakolva, hogy "ha nem csinálod baz+, akkor nem kapsz semmit", vagy csak szart kapsz, akkor a player nem fog csinálni, mert:
1. a playerek lusták
2. senki sem szereti ha ledózerólják a kariját
3. túl sok időbe és energiába kerül
4. kell a motiváció
ez ilyen. így működnek az emberek, ilyen qrva egyszerű.
ha csak "free loot" kategória van, akkor senki se fogja megerőltetni magát, mert minek erőlködni, ha tálcán nyújták cumót?
remélem vágod :) -
Azt se felejtsd el, hogy a serverek mondjuk 40%-a pvp, 40%-a pve es adjunk 20%-ot RP-nek, vagyis csinalhat barki komoly owpvp-t, ha csak a serverek kb felen mukodik/mukodne, a masik felen nem. Arena es BG mas, de a blizzardnak van rutinja a korabbi jatekok kapcsan, a BW meg nem nagyon csinalt pvpt. Nem hiaba adtak oda masnak ezt a resz, amely eddig nem lett meg kesz.
Nem akar mindenki pvpzni. Nem akar mindenki minden aron a masik hullajan ugralni. Van, aki vegigharcolja az egesz napjat a meloban, ugyfelekkel, kollegakkal, tanarokkal, az uton a tobbi autossal, buszon tolakodo banyatankokkal, es este leulve a gep ele, mindenre vagyik, csak arra nem, hogy ujra emberek ellen harcoljon. Lehet eleg neki az, hogy scriptelt mobokat ol, tudvan, le tudja oket olni. Amig egy pvp szituacio altalaban keteselyes.
Ertem en, hogy gozgep... -
cain #29740 próbáld a következőt akkor megérteni:
A tömeg, vagy ha úgy tetszik a játékostábor mindig a legkisebb ellenállás felé fog menni az elérhető legnagyobb jutalom megszerzésének érdekében.
ja kérlek ilyen felfogással ne is csodálkozz, hogy halott a pvp. ha az embereket rá kell szorítani a pvp-re, az már eleve halott ügy.
amit leírtál, az tipikus jele annak, hogy a community nem érett a pvpre. -
Csak nem behalt a login szerver? Szakadt a netem, es nem akar visszaengedni... :S -
kaptam BWtől levelet "Helpful tips and advice for level 10 and beyond - congratulation on reaching lvl 10"