• DummyBoy
    Ezzel csak 1 gond van ... Ez álalad felsorolt játékok egyikse sem rendelkezett 1 olyan dologgal, ami még a wow-ban sincs meg ...

A Star Wars a jelenleg ismert legnagyobb, legjobban ismert és lejobban felépítet sci-fi univerzum a földön ... NINCS jobb, nagyobb, ismertebb ...

Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki rá sem nézett volna erre a játékra, ha nem Star Wars.

Van idejük fejlődni ... Lehet hogy sokan visszamennek wow-ozni, lehet sokan elmennek Titan-ozni, vagy mondjuk jön egy nóném cég és kiad egy olyan űberlegjobb MMO-t ami a Piroska és a Farkas történetére alapul, és mindenki azt akarja majd játszani ... de AKKOR is sokan maradnak majd itt, mert ők egy Star Wars univerzum "részei" akarnak majd lenni ...

Ha elb@sszák az SWTOR-t és bebukik, én nem hiszem hogy újra fizetnék valamiért havonta ...

Viszont főleg a SW univerzum nagysága miatt, gyakorlatilag végtelen tárházzal rendelkeznek a fejlesztők ... Csak az a kérdés, hogy kitalálják-e majd jól, hogy éppen mi hiányzik a népnek.

Ezért kell az ötleteket, meg hibákat meg mindent tolni a hivatalos fórumon, és ha ez a játék megéli a 8-10 évet, akkor kell majd újra összehasonlítani a wow jelenlegi állapotával ...

@Darth devil: Én nem szerettem annyira a PVP-t, mondjuk support klassz voltam majdnem mindig, de ami nekem L2-ben nagyon bejött az az ostrom volt :) De pl: a war-ok miatt nem egyszer volt rá példa, hogy megjelent egy enemy klán pár tagja, lecsapta a kvesztelőinket, odagyűltünk, lecsaptuk őket, erre visszajöttek és szép nagy csata alakult belőle :)