• FEARnet82
    Szemely szerint en picit kezdek csalodni, annak ellenere, hogy 21-e ota kb a gep elott ulok es ezzel jatszom.Minel tobbet jatszom annal tobb hiba jon ele es ezek mar olyan hibak, amire hiaba irjak sokan, hogy na majd ugyis kijavitja BW, mert ennyi hibat egyszeruen nem lehet kijavitani 1-2-3 patchben.
    LFG hianya
    egyes AH-k nincsenek linkelve a tobbivel
    rengeteg evade mob
    miert lehet felvenni ujra a heroic questeket amiket mar megcsinaltam? Engem zavar.
    Terkep totalis katasztrofa
    Fps ingadozasok
    Unbalanced class
    Ah totalis kezdetleges, logikatlan keresesi lehetoseg
    iszonyat hosszu tolto kepernyok
    companion bugok (beragad, pofazik megallas nelkul, all egy helyben nem jon stb)
    iszonyat sok rohangaszas. Nem annyi mint a "masik" mmo-ban. Amikor 4edszer kell keresztulrohannom egy teljes terkepen keresztul oda vissza, akkor azert valakine a k*rva anyjat mar az idohuzo questek miatt.
    Professionok totalisan ertelmetlenek kb. szerintem csak utolso nap bedobtak oket a jatekba, hogy legyen valami, de az ege vilagon semmi hasznuk nincs.

Kb. most ennyi. En jatszom tovabb es adok neki 1-2 honapot, hogy mi lesz, bar a masik mmo amikor kijott abszolut nem volt ennyi problema.Bar lehet csak nem volt hasonlitasi alapom :)))