60898
  • PiszkosFred
    Iskola csak holnaptol :)
  • TDC Geronimo
    Ja riftet kicsit sajnálom bár az még most is jól tartja magát. Annál a játéknál mondtam, hogy ha az nem tart meg egy stabilabb előfizetői bázist, akkor semmi. Mai napig példaértékű az agresszív content upgrade amit bele nyomnak és a legjobb állapotban megjelent MMO volt a legkevesebb buggal.
  • Tyrpak
    Csak magam megnyugatására megnéztem, hogy az első nem ünnepi napon hogy állnak a szerverek, és örülök, hogy még mindig full-on látom őket :D
  • cain
    age of conanre gondol.
  • Chris
    A játék félkész mivoltát ugyanúgy fenntartom, ezt többen is alátámasztották, köztük te is kicsit lejjebb. Az, hogy bukásra ítélt játéknak állítom be, meg egyszerűen nem igaz, nézd csak meg a #29844-et, elgondolkodtató kérdésként tettem fel, hogy vajon kitart-e az előfizetők többsége. Ugyanígy történt a korábban írt véleményeimben.
    Ne legyünk már elvakult rajongók, akik szándékosan félreértenek, félreolvasnak dolgokat csak az álláspontjuk védhetőbbé tétele miatt.
  • Tyrpak
    "Az eddigi tapasztalatok alapján az 1-2 hónappal későbbi fejlesztés már késő volt."

Az utóbbi időben megjelent mmo-k közül: Age of Conan 1. hónap után 25%-ot tartott meg, Aion 40%-ot, Star Trek Online 15%-ot. Még a Rift is, a havonta kijövő új tartalmakkal, és hatalmas eventekkel, a 3. hónap végére a kezdeti eladások 50%-ra esett, és tovább.
    A dologban az a brutális, hogy ugyanebben az időben a wow is jelentős létszám vesztést produkált.

Fel van adva a lecke, mmo iparágilag, hogy valami nagy dobás kell bioware részéről is, ha nem akar ugyanígy járni.
  • Bhalage
    krisz tudom h alapvetoen a pvp erdekel, de ez alapvetoen nem egy pvp jatek. es eleg gyengere sikeredett mint olvastam (keves sajat tapasztalatom van)

amugy a official forumra talan erdemes lenne irogatni, az otleteket, hatha olvassak, neadjisten otletet meritenek belole. bar gondolom az erre foglalkoztatott embereknek vannak mar kesz terveik/fejlesztenek valamit
  • DummyBoy
    Itt főleg nem az a gond, hogy megosztod az észrevételeidet, hanem AHOGYAN megosztod ...

Félkész, bukásra ítélt játéknak állítasz be egy alig 2 hete!!! kintlévő MMO-t, mert nem tetszik a PVP tartalom ... Az nem érdekel, hogy ez eredetileg egy sztori alapú, főképpen PVE tartalomra kihegyezett játék, azért csak mondod ...

Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan mondod, hogy "érvekkel alátámasztva" ... De az ellenérveket figyelembe sem veszed ...

Ez egy qrva jó játék, irgalmatlan mennyiségű tartalommal ... Aki a SW univerzumban szeretne kalandozni többedmagával, az valszeg pár hónapra - évre elegendő tartalmat kapott. És valszeg sokan emiatt választották ez a játékot ... A játékosok nagy része szvsz emiatt vette meg a játékot, nem pedig a PVP miatt.

Természetesen arra is szükség lesz, de másodlagos kérdés. Ha van egy kis eszük, most rendberakják a játéktecnikai bugokat, meg a fontosabb hibajavításokat, és közben a másik csapat ezerrel ráfekszik a PVP-re, mert előbb utóbb egyre több emberke fogja hiányolni a komolyabb PVP-t.

Ez nem olyan játék, hogy belövök egy botot, ami még kvesztelget is helyettem, aztán pár nap múlva megyek a fullos karimmal PVP-zni, szóval a PVP csiszolgatására még van idejük ...

Amin viszont abszolút nem értek, az ez a megjegyzés: "Az eddigi tapasztalatok alapján az 1-2 hónappal későbbi fejlesztés már késő volt."

Amióta az internet elterjedt, nem igen emlékszem olyan komolyabb játékra, amihez nem kellett volna több javítást és frissítést is alkalmazni ... nem egy olyanra emlékszem, amiben még ma is ordas nagy hibák vannak, holott az offisöl szupport már régen véget ért.

Szóval várni kell ... Tökéletes játék nincs és soha nem is lesz. Akinek nem tetszik a mostani formájában, annak lehet érdemes várni pár hónapot és megnézni mégegyszer ...

Csak sírni miatta felesleges. (Főleg mivel itt nem hallja meg senki akinek kellene...)

Nekem nagyon bejön a játék, élvezem minden percét, és remélem ez még sokáig így is marad. Ettől függetlenül tudom, hogy vannak bugok, ha kell nyomom a ticketet, játszom, feedback-elek, stb. Tisztában vagyok vele, hogy ez a game sosem lesz "kész", hiszen mindig lehet bele újat és újat implementálni.

Minimalizálják benne a komolyabb bugokat, és tegyenek hozzá olyan tartalmat, hogy az emberek nagy részének megfeleljen. Sosem lesz mindenkinek jó ... Ehhez viszont sok idő kell ...
  • 1Darton1
    Ne mondd, hogy nem illik a karakteremhez!
  • Liio
    Ezek után meggondolom, hogy érdemes-e LS pontokat gyűjteni. :D
  • Chris
    Szinte hallom, ahogy a vészjósló drámai aláfestő zene teátrálisan beúszik a háttérbe ezalatt a nagyon finom arcoskodás alatt. :D
  • 1Darton1
    Dark V, jó? Ne sértegess!
    Valakinek ott is el kell végeznie a piszkos munkát.
  • MaRee
    Akkor ha már itt vagy, el is árulhatod miért vagy dark 3 körül jedivel :D :D
  • TDC Geronimo
    lol tényleg most nézem ez te voltál :p
  • 1Darton1
    Inkább örülj neki, hogy megcsináltam nektek a dailyt!
    Így is elég sok imperial hullán kellett átgázolnom, hogy segíteni tudjak.
    Senki nem akadályozott volna meg venne, hogy Te is kipróbáld magad.
  • Tababo
    gondolom mert beazonosították mágia használóval. casterek mindig brutálisak. legalábbis ezt hiszik.
    köztársasági oldalon meg sok a kavics dobáló.
  • a.carkey
    Köszi szépen, és Jonnynak is.
  • Sir Quno Jedi
    Naná, mivel a tipikus KOTOR sztori az a jedikre van íródva (eddig is arra volt), először azon akartam én is átrágni magam, ez hagyomány és tisztelgés az ősök előtt! Aztán jön a többi klassz, először a sötét oldal erőhasználója, aztán meg a nem erőhasználó kasztok mindkét oldalon.
  • darth devil
    Republicot leverni a francba, küzdjenek meg érte. Nem hiszem, h olyan létkérdés az a napi quest. Ki kell provokálni a pvpt, ez így nem állapot.
  • z3d
    Szerintem senki nem mondta, hogy tökéletes a játék. Legalább is én nem emlékszem, hogy itt ezt mondták volna az emberek. A bugok létezőek, és idegesítőek, számomra még bőven tűréshatáron belül, de idegesítőek.
    Olyat mondtunk, hogy minket most leköt, meg élvezzük azt a részét, amit esetleg mások nem, mert mást keresnek.

Sok az erőhasználó, sokkal több, mint az egyéb, én is ezt látom. Kicsit zavaró, de végül is lehetsz más classal healer :)
  • FEARnet82
    Nem, ez a "bőven baj" -nak csak töredéke. Rengeteg apró hiba van, amikkel együtt lehet élni, csak idegesítőek. Nekem is bejön a játék, de ne legyünk már szemellenzősek, hogy ez tökéletes játék és mindenki, aki negatív kritikat ír, az az antikrisztus.

Egyébként azt meg tudja valaki mondani, miert van ennyi sorcerer? En csinaltam egyet, hogy majd healert leszek, mert allitolag milyen keves healer van, de en szinte csak sorcererekkel talalkozok :D
  • Tyrpak
    Annyi változik, hogy nem hordhat fekete ruhákat, csak fehéret...
    Meg nem lehet piros kardja. :)

Light side nem kapott ilyen effekteket, csak olyan kiborító Obi-Wan beszólásokat, hogy tegnap rámszóltak flashpointban, hogy még egy ilyen párbeszéd választás és repülök. :)))
    Ja igen, meg ha 3 ember dark side-ot választ, és te a lightot, akkor a te rollod nyer, kb 100% eséllyel.
  • Sir Quno Jedi
    Gondolom kell neki a dark side level, hogy felvásárolhassa a sok dark relic-et az AH-ból, mert azt a rendibandi jedik nem veszik, ő meg tudja így használni!
  • Tababo
    381k??
    hehehe
  • nowan
    LS 5 : diszkrét glória a feje felett.
  • Liio
    Az amúgy oké, hogy Dark Side pontért zombi feje lesz, de Light Side pontért mi változik? Kerestem már képet, de nem találtam. QQ
  • Spheriot
    Más MMo-ban aminek már tetejébe van jó pár év tapasztalata, kihozott egy olyan open PVP területet, ahol érdekes módon az állt érdekében mindenkinek hogy egyszer az egyik oldal aztán a másik oldal győzzön. Aztán pár hét után pacselték a dolgot, de ott sem lett jobbb...
  • TDC Geronimo
    Ja pont ezt mondtam én is a partyba, röhögtünk is rajta :D
  • z3d
    Empire oldalon van hasonló heavy armor set, szoktam látni AHban, lvl39-40 kb, valamiféle exoskeleton néven (ilyesmire hajtok én is :) ). Meg craftolható is hasonló, ahogy néztem a reciket.
  • Tyrpak
    Azért az a Sage a portréja alapján legalább Dark3 volt, az már majdnem sith nem? :D
  • j0nNyKa
    idézek: "A hozzászólás lényege nem az volt, hogy éljen, kijavították a bugokat, hanem az, hogy rövid idő alatt iszonyatosan sok cucc került be."

Nem akarsz cancel-ezni (legalább pár hónapra)?
  • Tyrpak
    Szerencsédre pont ma kérdezte valaki ugyanezt SW fórumon:

Ez a Foundry-ban esett az illetőnek, de állítólag a lvl 40 pvp set is hasonló.
  • TDC Geronimo
    Igen ám, de ezek a dolgok a háttérben már készültek ezer éve csak hiányos volt/bugos ezért rakták bele végén. Na most az olyan dolgokat, amiket a community szeretne és még neki se álltak azok nem fognak bekerülni 2 hónap alatt. Tény, hogy nem tudjuk épp min dolgoznak, mert mondták, hogy pvpn is hegesztenek valamit. Majd kiderül. Mai open world pvp "élményem" 10 vs 1 kb és megy a republicos ölelgetése, amiért békésen egymás mellett lövöldözzük a daily miatt a lépegetőket, de erről volt már szó itt...

• Chris
    Hihetetlen ez a látásmód. Lehetek 30-as meglett férfi, aki a legkevésbé sem kötődik érzelmileg egy nyomorult játékhoz, de ha érvekkel, tapasztalatokkal alátámasztva megosztom negatív észrevételeimet egy arra szánt fórumon, egyből "megbántott emos tinédzser"-nek neveznek ellenérvek nélkül érzelemből. :D
    Kicsit mintha fordított lenne a szereposztás. :D

Tökéletesen irreleváns amúgy, hogy milyen volt a játék akár 3, 6, 12 hónappal ezelőtt és ebből látszik, hogy nem érted. Olyan ez, mintha eladna vki nekem egy düledező ingatlant és azt mondaná az észrevételezésre: "hádde főnök, há' 3 hónapja még ilyen se vót', örüljön mán'"
  • j0nNyKa
    persze, elég sok high level jedi rohangál ilyenben
  • j0nNyKa
    soha nem akadt be a companionom release óta, soha nem láttam stealthben fegyvert release óta, mindig mindenhova követ a companionom release óta, textúrába valóban akadtam már be, de csak akkor, amikor (helytelenül) le próbálok ugrani egy zónából egy másikba valami hegyoldalon

ez a "bőven" baj? mert látom, hogy leírod 3 óránként ezeket a dolgokat, és értem, hogy hisztizni jó, de azt nem látom, hogy ezen dolgok melyik részének van értelme

na de! tételezzük fel, hogy ez mind valós, gyakran előforduló hiba a játékban (engem elkerültek, de ez valószínűleg az én hibám, lapozzunk): kérdem én: ÉS? ez a 2-3 hülyeség a baj a játékkal, és ezért kell ide folyókat sírni?

chris legalább olyan dolgokról beszél, amik hosszú távon valóban neccesek lehetnek komoly átgondolás / átalakítás nélkül, ezzel szemben amiket te leírsz, azokat iszonyatosan nehéz komolyan venni

egy apróságot megjegyeznék, illetve kérdeznék ezekkel a súlyos companion problémákkal kapcsolatban: mutasd már meg nekem azt az mmo-t, ahol a pet nem húz be soha mobokat, nem aggroz rád soha teljes mob pakkokat, teljesen használható csatában, jól kiegészít, emellett cuccolni tudod, története van, saját questekkel, ja és craftol helyetted, stb. stb.

tehát érted, könnyű kiemelni a hibákat, de kéne közben látni, hogy milyen fasza dolgok vannak a SZÖRNYŰ hibák mellett
  • z3d
    A hozzászólás lényege nem az volt, hogy éljen, kijavították a bugokat, hanem az, hogy rövid idő alatt iszonyatosan sok cucc került be.

Mivel az emberi és az anyagi erőforrás adott, és nem kicsit, előfizetői bázis is van, sok sok anyagot várhatunk rövid időn belül. Ha meg nem történnek meg ezek a dolgok, akkor cancel.
  • a.carkey
    (Term. a jobb oldalon/"sarokban" lévőről van szó!)
  • z3d

Sírós gyerekként (lol) maximálisan egyetértek.
  • a.carkey
    Egy kérdés:

Akinek van jedije, ez a jedi páncél benne van a játékban? Gondolom Guardian/Sentinel ág, ha benne van, de benne van? (Iszonyat tetszik, nagyon bejön. az ilyen kinézetűeket hiányolom a Sithes mediumok közül, de nagyon ...)