-
Itt főleg nem az a gond, hogy megosztod az észrevételeidet, hanem AHOGYAN megosztod ...
Félkész, bukásra ítélt játéknak állítasz be egy alig 2 hete!!! kintlévő MMO-t, mert nem tetszik a PVP tartalom ... Az nem érdekel, hogy ez eredetileg egy sztori alapú, főképpen PVE tartalomra kihegyezett játék, azért csak mondod ...
Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan mondod, hogy "érvekkel alátámasztva" ... De az ellenérveket figyelembe sem veszed ...
Ez egy qrva jó játék, irgalmatlan mennyiségű tartalommal ... Aki a SW univerzumban szeretne kalandozni többedmagával, az valszeg pár hónapra - évre elegendő tartalmat kapott. És valszeg sokan emiatt választották ez a játékot ... A játékosok nagy része szvsz emiatt vette meg a játékot, nem pedig a PVP miatt.
Természetesen arra is szükség lesz, de másodlagos kérdés. Ha van egy kis eszük, most rendberakják a játéktecnikai bugokat, meg a fontosabb hibajavításokat, és közben a másik csapat ezerrel ráfekszik a PVP-re, mert előbb utóbb egyre több emberke fogja hiányolni a komolyabb PVP-t.
Ez nem olyan játék, hogy belövök egy botot, ami még kvesztelget is helyettem, aztán pár nap múlva megyek a fullos karimmal PVP-zni, szóval a PVP csiszolgatására még van idejük ...
Amin viszont abszolút nem értek, az ez a megjegyzés: "Az eddigi tapasztalatok alapján az 1-2 hónappal későbbi fejlesztés már késő volt."
Amióta az internet elterjedt, nem igen emlékszem olyan komolyabb játékra, amihez nem kellett volna több javítást és frissítést is alkalmazni ... nem egy olyanra emlékszem, amiben még ma is ordas nagy hibák vannak, holott az offisöl szupport már régen véget ért.
Szóval várni kell ... Tökéletes játék nincs és soha nem is lesz. Akinek nem tetszik a mostani formájában, annak lehet érdemes várni pár hónapot és megnézni mégegyszer ...
Csak sírni miatta felesleges. (Főleg mivel itt nem hallja meg senki akinek kellene...)
Nekem nagyon bejön a játék, élvezem minden percét, és remélem ez még sokáig így is marad. Ettől függetlenül tudom, hogy vannak bugok, ha kell nyomom a ticketet, játszom, feedback-elek, stb. Tisztában vagyok vele, hogy ez a game sosem lesz "kész", hiszen mindig lehet bele újat és újat implementálni.
Minimalizálják benne a komolyabb bugokat, és tegyenek hozzá olyan tartalmat, hogy az emberek nagy részének megfeleljen. Sosem lesz mindenkinek jó ... Ehhez viszont sok idő kell ...