• j0nNyKa
    soha nem akadt be a companionom release óta, soha nem láttam stealthben fegyvert release óta, mindig mindenhova követ a companionom release óta, textúrába valóban akadtam már be, de csak akkor, amikor (helytelenül) le próbálok ugrani egy zónából egy másikba valami hegyoldalon

ez a "bőven" baj? mert látom, hogy leírod 3 óránként ezeket a dolgokat, és értem, hogy hisztizni jó, de azt nem látom, hogy ezen dolgok melyik részének van értelme

na de! tételezzük fel, hogy ez mind valós, gyakran előforduló hiba a játékban (engem elkerültek, de ez valószínűleg az én hibám, lapozzunk): kérdem én: ÉS? ez a 2-3 hülyeség a baj a játékkal, és ezért kell ide folyókat sírni?

chris legalább olyan dolgokról beszél, amik hosszú távon valóban neccesek lehetnek komoly átgondolás / átalakítás nélkül, ezzel szemben amiket te leírsz, azokat iszonyatosan nehéz komolyan venni

egy apróságot megjegyeznék, illetve kérdeznék ezekkel a súlyos companion problémákkal kapcsolatban: mutasd már meg nekem azt az mmo-t, ahol a pet nem húz be soha mobokat, nem aggroz rád soha teljes mob pakkokat, teljesen használható csatában, jól kiegészít, emellett cuccolni tudod, története van, saját questekkel, ja és craftol helyetted, stb. stb.

tehát érted, könnyű kiemelni a hibákat, de kéne közben látni, hogy milyen fasza dolgok vannak a SZÖRNYŰ hibák mellett