60899
-
Nagyonnagyon #30100 Elvileg hivatalosan meddig lesz karbantartás? -
nowan #30099 Azt mondják az IA-nak van a legjobb története sith oldalon.
Azzal nem játszottam, de az inquisitor története, miszerint gyűjts ereklyéket a galaxisban, gyepáld le a főnököd, majd kezdd elölről a következővel, azért annyira nem volt érdekes. -
Tababo #30098 mai 1v1 kill:
5.9k crit
49es mercet 4-5sec alatt szedtem apró darabokra (nem tudom milyen cuccba volt) full hp-val sétáltam el.
-
Warden #30097 Nekem nagyon tetszik ez a stealthelősdi.Sith asassinom van amit ide-oda talentelgetek deception(dps) és darkness(tank) közt.A tank tallentre váltás azért szűkséges mert még nem értek fel a tankjaink 50 re igy kényszermegoldás ugyan de legalább tudunk raidelni.A deception ág jóval hangulatosabb ezen is szinteztem fel.A belsavisos 3 napi heroicból kettőt simán lehet vele szólózni a stealthnek köszönhetően ebből az egyik egy négyfős.Az tény hogy ha szólóban questelsz nagyon sok bónusz quest kimarad de maga a játékmenet kárpótol szerintem.A mechanizmusa teljesen olyan mint a wowos rogue+cement sámán keveréke a shock és a discharge miatt.Van egy alap stealth ami talentelve +3 stealth lvl és van egy black out nevű képesség ami 45 secenkén még +15 stealth lvl.Ezzel minden melett el tudsz menni a kivéve a stealth detektálós bossok.ezek a stealth szintek a companionjaidra is ugyanúgy hatnak úgyhogy az is sunnyog veled.Nagyon mókás pl a khem val nevű shrek aki ott lopakodik veled és közben osztja az észt.Amennyiben partyban fejlődsz(hangulati tényező miatt ez erősen ajánlott)be tudsz segíteni a társaidnak is abban hogy ne keljen minden mobot behuzni egy-egy sap a szélő mobokra és az egész party át tud menni a legtöbb helyen.
A hátránya hogy a robotokat nem lehet mind trapolni (sap)és sajna a zöme az stealth detectionos.Mindenesetre bátran merem ajánlani, empire oldalon talán a legjobb a class története(gondolom a jedi shadow tökugyanez csak nyálasabb a története). -
Bhalage #30096 sztem sith piros kard es full dark alap. flegmatika, keves duma, szempillarebegtetes es mindenki eradikalasa aki az utamba kerul
legjobbb -
Vannak lightos sithek, de én azért vetettem el a dolgot, mert pl. lightos reliccel tele a bazar, és nem tudnám megmondani, hogy imp oldalon mennyire fog a végén hozzájutni jófajta cuccokhoz, ha úgy alakul, hogy kellenek. -
Tyrpak #30094 Ezt a dolgot IA Operative-tól és Smuggler Scoundreltől egyre többször fogod látni, ahogy magasabb szintűek lesznek az emberek. Acid Blade + Hidden Strike kitalentelve azt jelenti, hogy mögéd megy, 3 sec-re pofára esel, 50% armor átütéssel megbök. Ha mázlija van és critel, akkor nyit 5-6.5k damage-el, és folytatja egy backstab-bel 3k körül, közben meg ketyeg az acid blade.
Láttam olyan IA-t, hogy crit esélye 32%+16% talentből, és 86% crit damage.
Szóval a dologhoz lvl 50 kell a legjobb létező cuccal, be kell jönnie a critjének, és akkor meghaltál, mielött felkelsz a földről.
Ha gyors vagy, és nyomod a szabadulást, és azonnal felé fordulsz, akkor csak a hp-d felét buktad, és tele van a resolve bar, tehát az IA már nem tud több cc-t rád nyomni! -
Tegnap egy négybetűs karinál Empire oldalon olyan ls volt, ami zöld és lila volt. Egy pvpsnek TŰNŐ kardban, aminek valamilyen értelmes neve is volt. Nem emlékszem a nevekre, mert a gyerekem pont akkor szart be, és tisztába kellett tenni, és mire visszajöttem, addigra eltűnt, de üdítő látvány volt a sok sárga és piros susogós mackó között. :) (Menőzött is keményen. -
Van Dark meg Light vendor pl fleeten ott kapható cuccokhoz kell pl ;) -
Csak nem sikerült a video linkelés az sg-nek... :D
Passzoooolj paaaaszooooolj......
-
Companion-ra is láthatatlan lesz ha elnyomod a képességet.
Speederen nem működik.
Ha túl közel mész kiszúrnak, minél nagyobb a szint különbség esetenként annál könnyebben vagy kevésbé vesznek észre.
Fun cucc amúgy :]
Egyéb:
Mindenki mondta meg a csapból is az folyt, hogy pvp-ben a BH így OP úgy OP jogos :] de akkor a Smuggler vajon mi
? Tegnap warzone hangulatom volt, hát szinte minden meccsen találkoztam egy "űrcovboy smugglerrel" csak azt láttam hallottam, hogy csattog a "shotgun efekt" fröcsög a sebzés és meghalok kb 5 sec alatt :] és még velem eggyütt hárman a környéken :] mókás Persze megszeretgettem utána párszor én is, de ha nem tud jól időzíteni az ember kb esélytelen mire reagálnál halott vagy. 

Összességében, viszont szórakoztató a pvp ha épp olyan hangulatban vagyok, hogy betévedek. :P
Labdás cucc élmény: a szituk 80%-ban ha esetleg hozzám vágták labdát és nekem ugrottak "8 millióan" és kb instantban hal az ember mert healer nincs :D csak a wispeket látom, hogy "többet aztán ne vedd fel a labdát" meg "paszolj paszolj..."
... (mert ugye szinte instant hal az ember és túl nyomó többségben nincs idő paszolni vagy épp isten bocsása meg nem látom az illetőt :])
Mondjuk ilyenkor szépen gyarapszik az amúgy sem rövid ignore listám
-
Tegnap vettem meg a játékot, indítottam egy inquisitort, mert abból úgyis hiány van
... eddig 0 dark side pont, a light side meg gyűlik, szinte látni vélem ahogy a karakter összehúzza magát, amikor bemegyek az akadémiára. Remélem nem kell jó cuccokhoz dark5 :S
-
nowan #30088 Csak objectivre menni nagyon jó vele. Nem kell corpsolni... :) Egy-ket heroic is letudható így.
Companionra működik, a közlekedés lassabb, speeder termeszetesen nem lehetseges. Korlatlan ideig tart, de van olyan skill ami rövid időre az egész partyt elrejti. Alapesetben észrevesznek ha közel mész. Tobb fokozata van, talenttel skillel fokozhato a hatekonysaga. Ekkor már rá is léphetsz egy strong enemy tyúkszemére. Azért elit, champion akkor is kiszúrhat. -
Tyrpak #30087 Ha rendszeresen akarod használni, akkor érdemes kirakni rá a sebesség növelést. Ugyanez a talent ad pár szintet is, úgy már simán el tudsz menni úgy a mob mellett, hogy szószerint átsétálsz rajta.
Strong (fehér csillagos) mobok gyakrabban vesznek észre, championnak (arany csillagos) meg nagynéha sikerül a hátába kerülni, ha mozgás közben végig kivül vagy 30 méteren és úgy mész a háta felé. IA Sneak és Assassin Blackout skillje nagyon jó, pvp-ben el kell nyomni, mielőtt 30 méteren belülre mész, ha nem akarod, hogy kiszedjenek stealthből. -
Nekem ugyan nincs, de tuti működik Companion-ra, mert nem egy stealtes duót látok nap mint nap elsuhanni mellettem ... Heroic-ot is csináltunk így, szóval ha nem bug volt akkor comp-ra is működik :) -
Ezek a stealth-es karik mennyire jók? Mert második karinak gondolkozok egy ilyesmiben (asszem IA pont jó lenne), mivel murva unalmas oda-vissza mindig végigverekedni magunkat kvesztelés közben a sok respawnoló exp-et alig-alig érő mobon. Időrabló és felesleges, mert kb. semmi nem jár értük, csak az időt húzzák ezzel. A második karimmal már nem szeretnék feltétlen annyit elbíbelődni, csak beosonni ahova kell, megcsinálni az objective-eket és sunyizni vissza a reward-ért.
Node hogyan műxik ez a stealth dolog. Milyen gyakran lehet használni, mennyi ideig tart, kik szúrnak így ki mégis (tehát kik elől lehet így rejtőzni, főleg PvE), működik-e a kompánionra is, speed-erezés közben használható-e stb.?! -
nowan #30084 Healer smuggler a mostani karim. Egy tank companionnal remekül elvagyok. A stealthnek hála amúgy sem kell mindenkit megölni, aki útba esik. Gunslinger szerintem még gyorsabban halad quest közben.
A szövegei és sztorija remek, a társak között is vannak jók. Gus szövegein megpusztulok. :D
Lvl40 felett már pvp-ben is boldogulok.
-
Van valakinek smuggler karija?
Milyen, élvezhetö, nehéz vele haladni?
-
Én Balmorrán estem be a bónusz küldiknél a legeslegvégén a gyár előtti fémlemezbe (mármint alá) a kellős közepén (szal. semmi random sunnyogás). A /stuck-ra csak mélyebbre kerültem mindig (ráadásul csak bizonyos időnként lehet használni), ha meg kilogolok és be, akkor mrá látni sem látok semmit, hanem a föld alatt jediskedhetek. -
Tyrpak #30081 Legtöbb embernek az a baja a patchekkel, hogy azt írják javítva, és közben nekik ugyanúgy csinálja tovább.
Lásd Kira Karsen : aki most indít JK-t, annak nem lesz bugos, de akinek már bekövetkezett a hiba, és nem ad több küldit a companion, azt nem javították. A topic 140 oldalnál tart, hála a sikeres javításnak.
Ugyanez a helyzet a nem kiszedhető node-okkal, boss loot ládák, és a "kiesel a taxiból" javításával. Nem lehet tudni, hogy azóta, hogy hivatalosan lezárták megoldottként, foglalkoznak-e a problémával, mert pl. nálam ez a 3 előjött patch után is. -
Bónusz boss-t eddig is leöltük, eddig csak 1 lilát kellett szerencsére törnünk mert SW nem volt a csapatban.
Ha nem olyan vészes akkor megnézzük azt is, BT annyira nem volt azért nehéz, mivel mi elég sokat edzőtünk wow-os raideken meg heroic-okon :)
Mondjuk tegnap anyáztuk rendesen a The False Emperor végén Malgus-t, mert 3 wipe kellett ahhoz, hogy szinkronban tudjuk knockback-elni a platformról azt a rohadékot. -
Warden #30079 Nehezebb valamivel, de azért annyival nem.BT n ha megy a robot vagy light side s válasz esetén a bónusz boss 1-2 tryra akkor nem lesz gond.Itt is 20% alatt enragel minden. -
Btw mennyire nehezek a hard mode fp-k? A BT-t már farmoljuk, a következő a Boarding Party lenne emlékeim szerint. Az még simán vállalható vagy liluljunk be előtte? -
Pl vehetsz speeder-t is DS V-ért. -
Szerintem van elég sith ahto cityn nélkülem is :) -
fantasy healer #30075 sziasztok! Ahto City szerveren csináltam Sith Assasin karit és szeretnék magyar klánba menni. Mert elég gáz egyedül szenvedni... Kit kellene felkeresnem a játékba ezzel kapcsoltba? köszi a választ! -
MaRee #30074 Nem lett volna egyszerűbb sithet indítani?
-
Egyébként régen volt arról szó, és többen említették is, hogy szar, vagy jó, hogy minél nagyobb szintű az ember, annál több mindenhez kell dark vagy light szint. Na én most 48-as vagyok, IV, mindjárt V szintű, de fénykard színkristályon, nem látható reliceken kívük én még semmivel sem találkoztam, amihez kéne dark vagy light szint. Azt hittem az lesz, hogy ahogy fejlődök az új ruháim mind megkívánják az új alignment szintet, de még 1 darab olyan ruhát nem láttam, ami ilyet kér. Direkt azért indítottam Dark Jedi karit, hogy majd milyen jól fog kinézni a dark ruha a jedimen, de ilyet én még nem láttam.
Ezzel mi a helyzet? -
Érdekes. -
starPresident #30071 köszi -
teljes német szinkron, support, fórum, stb. van. -
starPresident #30069 Köszönöm szépen, a PvP nekem annyira nem mérvadó ,maximum ilyen 10-15 perces hülyéskedésre,gondolom olyan meg már most is van:) Viszont azt nem tudod véletlenül hogy német nyelven elérhető e? -
LoL már látom!
Na szóval a nyomába sem érhet a fostalicska wow az swtor-nak!
-
Na fuss neki megegyszer a mondatnak :) -
Szerintem pár hónapon bellül rendberakják a pvp-t. -
"Ne wow-verő meg világmegváltó játékot keress benne" pfff hagyjad már, egy napon sem lehet említeni a wow-al!
-
MaRee #30064 Ha a PVE érdekel, akkor vedd meg. Sok a bug a játékban, de a story része nagyon-nagyon jó, a szintezés újszerű és élvezetes. A bugok idővel ki lesznek javítva gondolom, de jelenlegi helyzetben nagyon sok idegesítő dolog van.
Ha a PVP érdekel, akkor ne vedd meg, jelenlegi formájában a pvp említésre se méltó, lentebb van linkelve egy videó ami az endgamet mutatja be, vicc az egész.
Ne wow-verő meg világmegváltó játékot keress benne, ne legyenek nagy elvárásaid, és akkor biztos tetszeni fog, ha szereted a SW univerzumot, akkror meg főleg. Amúgy ha vissza olvasol pár oldalt nagyon sok véleményt láthatsz, pozitívat negatívat egyaránt. -
Mindenképpen megéri beruházni rá! Mégha csak a 30 nap free-t letolod akkor is! A "gagyi mozgás, a kisebb nagyobb bugok, a nem a legszebb grafika, a MÉG kiforratlan pvp" ellenére, még soha nem élveztem ennyire mmo-t! Csak ajánlani tudom! -
starPresident #30062 Üdvözlet, ne haragudjatok hogy nektek írok, de hát kinek lehetne jobb rálátása a játékra mint ennek a közösségnek. Éppen hezitálok hogy beruházzak e a játékra, és érdekelne a véleményetek ,kinek mennyire tetszik? És mit gondoltok a megvalósításról? (az MMORPG tekintetében már nem vagyok szűz,szóval játszottam már egypár ilyen játékkal) A válaszokat előre is köszönöm:) -
hawkie22 #30061 A talentet kinél tudom resetelni? Lvl 22 Jedi Sage-em van, szerintetek megéri váltani healerről DPSre a fejlődés erejéig?