• Warden
    Nekem nagyon tetszik ez a stealthelősdi.Sith asassinom van amit ide-oda talentelgetek deception(dps) és darkness(tank) közt.A tank tallentre váltás azért szűkséges mert még nem értek fel a tankjaink 50 re igy kényszermegoldás ugyan de legalább tudunk raidelni.A deception ág jóval hangulatosabb ezen is szinteztem fel.A belsavisos 3 napi heroicból kettőt simán lehet vele szólózni a stealthnek köszönhetően ebből az egyik egy négyfős.Az tény hogy ha szólóban questelsz nagyon sok bónusz quest kimarad de maga a játékmenet kárpótol szerintem.A mechanizmusa teljesen olyan mint a wowos rogue+cement sámán keveréke a shock és a discharge miatt.Van egy alap stealth ami talentelve +3 stealth lvl és van egy black out nevű képesség ami 45 secenkén még +15 stealth lvl.Ezzel minden melett el tudsz menni a kivéve a stealth detektálós bossok.ezek a stealth szintek a companionjaidra is ugyanúgy hatnak úgyhogy az is sunnyog veled.Nagyon mókás pl a khem val nevű shrek aki ott lopakodik veled és közben osztja az észt.Amennyiben partyban fejlődsz(hangulati tényező miatt ez erősen ajánlott)be tudsz segíteni a társaidnak is abban hogy ne keljen minden mobot behuzni egy-egy sap a szélő mobokra és az egész party át tud menni a legtöbb helyen.

A hátránya hogy a robotokat nem lehet mind trapolni (sap)és sajna a zöme az stealth detectionos.Mindenesetre bátran merem ajánlani, empire oldalon talán a legjobb a class története(gondolom a jedi shadow tökugyanez csak nyálasabb a története).