Companion-ra is láthatatlan lesz ha elnyomod a képességet.
Speederen nem működik.
Ha túl közel mész kiszúrnak, minél nagyobb a szint különbség esetenként annál könnyebben vagy kevésbé vesznek észre.
Fun cucc amúgy :]
Egyéb:
Mindenki mondta meg a csapból is az folyt, hogy pvp-ben a BH így OP úgy OP jogos :] de akkor a Smuggler vajon mi ? Tegnap warzone hangulatom volt, hát szinte minden meccsen találkoztam egy "űrcovboy smugglerrel" csak azt láttam hallottam, hogy csattog a "shotgun efekt" fröcsög a sebzés és meghalok kb 5 sec alatt :] és még velem eggyütt hárman a környéken :] mókás Persze megszeretgettem utána párszor én is, de ha nem tud jól időzíteni az ember kb esélytelen mire reagálnál halott vagy.
Összességében, viszont szórakoztató a pvp ha épp olyan hangulatban vagyok, hogy betévedek. :P
Labdás cucc élmény: a szituk 80%-ban ha esetleg hozzám vágták labdát és nekem ugrottak "8 millióan" és kb instantban hal az ember mert healer nincs :D csak a wispeket látom, hogy "többet aztán ne vedd fel a labdát" meg "paszolj paszolj..."
... (mert ugye szinte instant hal az ember és túl nyomó többségben nincs idő paszolni vagy épp isten bocsása meg nem látom az illetőt :])
Mondjuk ilyenkor szépen gyarapszik az amúgy sem rövid ignore listám