60899
  • Pacho
    Nem normális, az kiemelkedően magas. Csak az olyan rommá tuningolt gépeken ilyen jó az fps mint a tied. Az enyémen még ennyi fps sincs Ilumban.
  • z3d
    Én Vettével vagyok így, néha elég erősen belegyalogolok a lelkivilágába, pedig igyekszem vele jó fej lenni, levettem róla a slave collart is, mivel próbálom azt kijátszani, hogy aki hűséges hozzám, nem árul el, azzal jól bánok, nyilván úgy, hogy én vagyok a Sith, a főnök, ő meg a beosztott (volt egy ilyen beszélgetésem vele, hogy ő nem rabszolga már). Volt olyan is, hogy szóltam neki, hogy most inkább forduljon el :P
    Persze igen gyakran nem tetszését fejezi ki, amikor fájdalom nélkül levágok valakit, aki hátbatámad/elárul/nem adja meg a tiszteletet/ellen mer szegülni.
    Jó fejnek tartom alapvetően :)
  • PiszkosFred
    Akkor tevedtem, meg nincs JW-m egyelore, csak futolag talalkoztam vele az akademian, Sorcikent. Azt hittem amolyan eminens padawan, de orulok, hogy inkabb a lazado fajta.

Mondjuk mindig is erdekelt, hogy a "hithu" jedik szamara a "romance" opcio kiesik a jatekban?
  • Laroa
    Kérdezném, hátha más is tapasztalja rajtam kívül: Normál terület 60-90 fps, bemegyek Illum pvp zónájába 10-30 fps. Úgy, hogy 3an vagyunk a zónában. 1 republicos, meg rajtam kívül még 1 birodalmis. Is this normal? :)
  • Sir Quno Jedi
    Nemannyira. Általában csipázza amit tolok, de ő olyan kicsit fiatal anakinos badass jedi akar lenni (nem véletlen, kiderül ki is ő valójában) és szeret odacsapni, meg vagizni, pofátlan is rohadtul, szeret lazulni, imádja a hatalmat, a hacrot, meg gyakran enged az érzelmeiknek (románcolni is ezért lehetne vele), ergó nagyon-nagyon hajszál választja csak el a sötét oldaltól. Így ha keményvonalas ortodox jedit tolsz (mint én), az bizony neki annyira azért nem fexik, de én ragaszkodom ahhoz, hogy jó példából tanul a kicsike. Akkor nagyon berágott rám, mikor beköptem az admirálisnak, pediglen elmagyaráztam neki, hogy MIÉRT is van erre szükség és tőle vártam volna el, hogy maga tegye meg ezt.

Mind1 azért nagy általánossában kijövünk és úgy tűnik hasznára vált a tisztes nevelés.
  • PiszkosFred
    Viszont Kira valoszinuleg balvanykent imad :)
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, tőlem mindig sugárban hánynak a sith-ek (néha már a republic-osok is). :DDD Igaz, ha én vagyok sith oldalon az sem fenékig tejfel...
  • goshinki
    Szia,

nem véletlen írtam névtelenül, nem szeretném a hírneveteket rontani, és különben is, honnan tudod, hogy rólatok van szó?;) Persze, oké, nem terelni szeretnék, a lényeg, hogy nekem személy szerint nem tetszett, és egy fansite lehessen nyugodtan elfogult, ha már beállt a fansiteok táborába. Természetesen szoktam én rá szoktam nézni az oldalatokra, és nyilván megintcsak nem a ti hibátok, de elszabadultak kicsit a trollok is. Megpróbálom más szinten megközelíteni a dolgokat, kíváncsi leszek, hogy mi sül ki belőle, nem a közönségeteket szeretném elvenni, inkább csak egy másik, inkább részhalmazt szeretnék megcélozni majd hosszabb távon.

Természetesen ezúton is sok sikert szeretnék kívánni nektek az oldalhoz, és kitartást!

Amennyiben gondolod, szívesen cserélek eszmét az említett témákkal kapcsolatosan, vagy csak szimplán jó megismerni a "konkurenciát" alapon írj rám nyugodtan az ott megadott e-mailen, de nem szeretnék itt beszélgetni a témáról :)

Nalgae

@Sir Qno Jedi - Nekem teljesen más a stílusom, elképzelésem, és ezt nem szeretném ráerőltetni az ő oldalukra, természetesen csinálják nyugodtan, mint előbb kifejtettem, nem az erőmegosztás a célom, egyszerűen más hírforrást szeretnék létrehozni :)
  • z3d
    "Sérti a fülem ez a hitetlen beszéd" :)
  • Sir Quno Jedi
    Szvsz. nem szabad megosztani az erőket. Inkább segítsd őket, semminthogy külön csinálsz valamit. Ennek így semmi értelme, fogjatok össze! Ha nem tetszik amit csinálnak, állj közéjük és változtass rajta! Biztos, hogy áldozatos munkával és építő kritikával előbbre lehet jutni. Tanulni kell a jedi knight sztorivonalól-e! :DDD
  • Nephin
    Nem állunk be semmilyen antihype-vonalba, ha nem írtunk volna a dologról, akkor az elfogult jelzőt akasztgatnák ránk úton-útfélen, meg azt, hogy szűrjük az infókat és csak a pozitív megy át... Van kalapja, nincs kalapja, ehh... :D

A szerkesztőség pedig eddig 3-1 arányban nyilatkozott a témáról, ebből 1 az, aki úgymond "antihype-ol".

Az, hogy tetszik-e vagy sem, amit csinálunk, a te döntésed és véleményed. A bloghoz sok sikert! :)
  • Omlás
  • PiszkosFred
    Megkezdodott az iskola/melo :)
  • DummyBoy
    Lehet ez a dolgozó emberek játéka?
  • MaRee
    Na hol van a 10000 hozzászólásos cry hogy mérnincsenekszerverek ?

Csalódtam bennetek! Na majd 5 után
  • z3d
    Nem csak te :)
  • Különc
    Akkor már csak én spammolom CDre a tauntot meg a threatening screamet
  • Tyrpak
    Per pill Sith Assassin parkol, részben a story gyengesége miatt (igen mester, utazom a köv bolygóra kacatot keresni).

BH hatalmas poén, eddig nála találtam a legtöbb máshová utalásos szöveget, az Obama idézettől, a "these are not the droids"-ig, de megvolt a "sith happens" is.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mako affectiont ad minden egyes "nem vagyok imperial" benyögésért.

Sith Warrior nővel kifejezetten szórakoztató, ahogy megpróbál belemászni Quinn gatyájába (múltkor olyat válaszolt, hogy leestem a székről, "önt az "adottságai miatt" semmiképp sem nevezném átlagos sith-nek"), és quest adó NPC-ket is néha "megjutalmazza" (sajnos fekete képernyő). És végre sith warriornál bejön az a manupilációs-kavarós szál, ami inquisitornál hiányzik, Lord Baras mahinációit nagyon élvezem.
    Amikor a legyőzött ellenfél felett eldöntheted, hogy kinyírod, vagy a hűbéreseddé teszed, az kifejezetten szívmelengető. :)
  • Sir Quno Jedi
    Anno még én csináltam az Archlords rajongói oldalát, de itt és most játszani akarok, nem ingyenmelózni! :DDD Meghagyom az ilyesmit a fiataloknak. Örömésbódottá.
  • Sir Quno Jedi
    Végülis már csak egy pont és a legfelső defender skill is megvan. :D
  • PiszkosFred
    Szoveg stilusaval nincs gond, meg is csak egy blogrol beszelunk, legyen csak szemelyes, barati a stilus. Raer hivatalos fogalmazni majd ha sajtokozlemenyt akar megjelentetni :) (a tema meg alap wp tema, nem FS majmolas, csak gondolom nem volt meg ido uj templatet szerkeszteni)

#goshinki
    Tisztaban vagyok vele mekkora faba vagtad a fejszedet, sok sikert es kitartast hozza. A visszajelzesek fontosak persze, de a lenyeg, hogy elvezd amikor szerkeszted az oldalt, es ne kenyszerbol csinald. Ha elvezettel es kedvvel teszed, akkor az eredmeny sem marad el. Hajra!
  • Sir Quno Jedi
    Nincs gondom vele, igaz nem is megyek már fp-kbe. De heroicban nem gond, egyedül meg képes vagyok szinte bármit tartani (pláne Doc-kal, mert szarrá hílel, csak én jobb szeretem Kirát vinni, úgy gyorsabb).
  • Djuree
    az van elvileg, netes fizetésre alkalmas bankkártyám.
  • Különc
    Hogy állsz a tankolással azóta? Így az 50-hez közel (47-es vagyok) kicsit jobb már, bár ahol 6 mob van az még mindig fos, sokszor inkább nem próbálom csak a championoket és az eliteket tankolni, a strongokat már nem mert sokat akar a szarka esete, ugye...
  • Különc
    Lehetséges hogy van rá igény, de először is az FS majmoló béta kinézetet is változtasd meg.

A szövegek aranyosak, kicsit általános fogalmazási rendszerű (nem lenézés), úgy értem hogy nem hivatalos, túl baráti, mintha beszélgetnél valakikkel, akik nem egykorúak veled. (az olvasók) Szerintem az a kommentek közé való, nem a főoldalra.

Lehet hogy Te ilyen stílusban szeretsz írni, vagy ilyen vagy, de ha nem így akarod mindeképp akkor ezen változtatnék,viszont ne ess át a ló túloldalára, mint a másik fekete alapon fehér oldalon, ahol a műmájer okostóni faszagyerek stílus a trendi.

Szerk: kevesebb smileyt használj, hagyd meg a facebook picsáknak
  • PiszkosFred
    No meg a BH-nak kivalo a dumai, olyanokat be lehet szolni/valaszolni, hogy csak neztem ki a fejembol, arrol nem is beszelve, ahogy erre Mako reagal neha. Es ami tetszik benne, hogy tenyleg jol megcsinaltak, az esetenkent fuggetlen fejvadasz tortenetet, aki ha ugy adodik, szembemegy akar az Imperiallal is.

De az IA "jamesbond" tortenete sem rossz.
  • Omlás
    Ne is kezdj bele én teljes mértékben ebbe estem bele most négy karit húzok :]
  • goshinki
    Sziasztok,

engedjétek meg ezt a rövid szösszenetet, remélem nem sértek vele semmilyen szabályzatot, ha igen, kérlek jelezzétek.

Mivel úgy látom hogy az egyetlen "hivatalos" magyar fansite is kezd az anti-hype vonalába beállni, ami engem kifejezetten zavar (nem tudom mások hogy vannak vele, nem is igazán érdekel, nem ezért írtam), illetve részben azért, mert eleve nem tetszett az a stílus amit képviselnek, elindítottam egy saját blogot, egyelőre ingyenes domain-nel, amiről szeretnék visszajelzést kapni. Tudom, hogy a blog kezdetleges, hiányos, és csak nagyon alapelképzeléseim vannak benne - nincs dizájn, sok helyen csak az angol cikkek vannak belinkelve, vagy még annyi sem - mindenesetre látszik az, hogy mit szeretnék kihozni belőle.

Ami miatt megosztom veletek: szeretnék némi visszajelzést kapni, hogy van-e ilyesmire egyáltalán igény, jó úton haladok-e, illetve van-e még olyan elvetemült rajtam kívül, aki ezt saját szabadidejéből segítene írni / szerkeszteni / moderálni / adminisztrálni? Amennyiben igen, keressetek meg az oldalon található e-mail elérhetőségemen.

Bármilyen visszajelzés jó lenne, akár pozitív, akár negatív, előre is köszönöm, hogy ránéztek!

És a cím: http://swtorhunblog.wordpress.com

Kösz mindenkinek,
    Nalgae
  • DummyBoy
    Nem is merek addig új karaktert indítani, amíg egyet be nem fejeztem ... Mert akkor ott lenne a csábítás, hogy akkor most egy kicsit eeezt, most kicsit aaaazt ...

És semmivel nem haladnék :)
  • Jeffjohnson
    Csak azt ne felejtsd el, hogy vagy 1 netes fizetésre alkalmas kártya vagy feltöltőkártya kell ahhoz, hogy a játékhoz járó 30 napot aktiválni tudd.
  • Omlás
    Mondjuk az, hogy igazából négy kedvenc kasztom van az már más kérdés :]...
    Egyszerűen nem tudom eldönteni melyikkel játsszak egyszerre az összessel nem lehet
  • Warden
    Azért ennél jóval összetettebb a story:)Amúgy mi a fakkot vártál egy sith story lineból?Az biztos volt hogy mindenkit meg kell ölni korra, nemre való tekintet nélkül hisz csak egy maradhat.A legacy neve az összes inquisitornak akár lehetne a mcleod is, vagy az out of range:)

nekem nagyon tetszett a story és nagyon sok dolgot másként is csinálnék.Pl ha a nar shadan meghagytam volna a 3 cyborgot akkor most napi 3k credittel lettem volna gazdagabb, vagy az alderanon vissza kelett volna menni mégiscsak segíteni a pitsának.Van nagyon nagyon sok kis apró dolog ami mégegyszeri végigjátszást biztosít akár ugyanannál a classnál majd a jövőben, ettől is qrva jó ez a játék.

Egy jó tanács mindenkinek aki asassint indít.Eddíg az összes általam játszott mmoban mindíg a női karaktereknek volt jobb a combat animációjuk.No itt nem.Jó a női is de a male karakter az valahogy tetszetősebben vág szét mindent.Nembeszélve ha valakit érdekel a romác szál is akkor mindenkép javallott a férfi karakter.
  • Omlás
    Igen le tudod tölteni a launcher telepítőjét ami szépen leszedi az egész klienst .
  • Djuree
    ha megveszem a gémet, akkor cd key-el le tudom szedni a klienst? mert megveszik nekem, de nem szeretnék 1 hetet várni mire megkapom a lemezt:)
  • Bhalage
    SW story a legjobb, egyertelmu
  • Tatyla
    jaja BH nagyon gonosz
  • picket
    Szempillarebegtetés?
    Egyébként nem nézem, hogy melyik válasz milyen pontot ad, csak választom amelyik szimpatikus. Volt küldetés, ahol a cél a "tolj ki a másik questgiverrel" volt, és amikor megcsináltam fejbevágott 50 pontnyi jóvagytesóval, aztán pisloghattam.
  • Omlás
    Az egyik ha nem a legjobb story a BH story, persze embere válogatja de hangulatra nekem BH > IA > SW > SI a sorrend :]
  • Tababo
    5ig
  • gavor
    Bazz:) Most lelőtted nekem a sztorit!:P

Én olvastam, hogy a BH így unalmas, úgy unalmas, Great Hunt blabla, engem pedig iszonyúan leszegez. Tetszik, ahogy Mako-val belekeveredtünk ebbe. 21 vagyok és falom a questeket, hogy a saját sztoriban előrébb juthassak. Szinte mellékesnek érzem a bolygók sztoriját a sajátomhoz képet. Talán azért van, mert tudom, hogy a bolygó úgysem változik, a balmorrai felkelők "visszapakolják" az aknákat!:)