• goshinki
    Szia,

nem véletlen írtam névtelenül, nem szeretném a hírneveteket rontani, és különben is, honnan tudod, hogy rólatok van szó?;) Persze, oké, nem terelni szeretnék, a lényeg, hogy nekem személy szerint nem tetszett, és egy fansite lehessen nyugodtan elfogult, ha már beállt a fansiteok táborába. Természetesen szoktam én rá szoktam nézni az oldalatokra, és nyilván megintcsak nem a ti hibátok, de elszabadultak kicsit a trollok is. Megpróbálom más szinten megközelíteni a dolgokat, kíváncsi leszek, hogy mi sül ki belőle, nem a közönségeteket szeretném elvenni, inkább csak egy másik, inkább részhalmazt szeretnék megcélozni majd hosszabb távon.

Természetesen ezúton is sok sikert szeretnék kívánni nektek az oldalhoz, és kitartást!

Amennyiben gondolod, szívesen cserélek eszmét az említett témákkal kapcsolatosan, vagy csak szimplán jó megismerni a "konkurenciát" alapon írj rám nyugodtan az ott megadott e-mailen, de nem szeretnék itt beszélgetni a témáról :)

Nalgae

@Sir Qno Jedi - Nekem teljesen más a stílusom, elképzelésem, és ezt nem szeretném ráerőltetni az ő oldalukra, természetesen csinálják nyugodtan, mint előbb kifejtettem, nem az erőmegosztás a célom, egyszerűen más hírforrást szeretnék létrehozni :)