engedjétek meg ezt a rövid szösszenetet, remélem nem sértek vele semmilyen szabályzatot, ha igen, kérlek jelezzétek.
Mivel úgy látom hogy az egyetlen "hivatalos" magyar fansite is kezd az anti-hype vonalába beállni, ami engem kifejezetten zavar (nem tudom mások hogy vannak vele, nem is igazán érdekel, nem ezért írtam), illetve részben azért, mert eleve nem tetszett az a stílus amit képviselnek, elindítottam egy saját blogot, egyelőre ingyenes domain-nel, amiről szeretnék visszajelzést kapni. Tudom, hogy a blog kezdetleges, hiányos, és csak nagyon alapelképzeléseim vannak benne - nincs dizájn, sok helyen csak az angol cikkek vannak belinkelve, vagy még annyi sem - mindenesetre látszik az, hogy mit szeretnék kihozni belőle.
Ami miatt megosztom veletek: szeretnék némi visszajelzést kapni, hogy van-e ilyesmire egyáltalán igény, jó úton haladok-e, illetve van-e még olyan elvetemült rajtam kívül, aki ezt saját szabadidejéből segítene írni / szerkeszteni / moderálni / adminisztrálni? Amennyiben igen, keressetek meg az oldalon található e-mail elérhetőségemen.
Bármilyen visszajelzés jó lenne, akár pozitív, akár negatív, előre is köszönöm, hogy ránéztek!