60899
  • Tababo
    remélem nem lesz ac váltás. jól írták olyan mintha két teljesen más kaszt lenne. más mmo-ban sem tudsz 50en kasztot váltani.
  • DummyBoy
    Ahogy olvasgatom az SWTOR topikokat, rengeteg helyen lehet olyan kérdésekkel találkozni, hogy melyik a legjobb ez, melyik a legjobb az, stb ...

Mindenhol az a válasz, hogy hasonlóak, de az egyik pl: 1 ember - mob ellen jobb egy kicsit a másik aoe-ben, stb, de óriási különbség nincs ...
    Aztán egy másik topikban olvasom, hogy elkezdtem egy ilyet, de a másik sokkal jobb ... Akkor most mivan?

Ezt is nagyon "HC" dolognak érzem, és eddig főleg az ilyesmik miatt ment a -csúnyaszóvalelnézést - sírás.

2 hét után miért nincs MASSWORLDPVP, miért nincs AC váltás, miértnincs xyzk ...

Ilyenkor nem bánom, hogy öreg vagyok én már az ilyesmihez, és tudok szimplán élvezni valamit :)
    Elhiszem hogy vannak olyanok akik nagyon HC guild tagjai, és 1-2 hét alatt felhúztak egy lvl 50-es karit, de felmerül bennem akkor pár kérdés:

- Miért nem néztek utána, hogy melyik kaszt lesz a legjobb annak amit akarnak?
    - Miért nem húznak fel egy másikat?

És sosem szerettem a nagyón hárdkór dolgokat, de minden klasszbézd onlájn játéknál megnéztem milyen kasztok vannak, melyek tetszenek, melyekből van kevés (Ha már esetleg volt klánom-gildem) mire lehet szükség, és aszerint kezdtem el játszani ...

Gondolom egy másik - sztorimentes - mmo-ban is van arra szükség, hogy új karit (mittoménvaneottac) csináljon az ember ... Ott van sírás?
  • Boncmester
    AC váltás totál baromság. Vegyétek úgy, mintha az első 10 szint is külön lenne, és totál más kaszt lenne, és akkor semmi köze nem lenne egymáshoz a kasztoknak, eszébe se jutna senkinek. Ezt kb olyan emberek találták ki, akik lvl 50-re se tudják eldönteni, hogy mi legyen a karakterük hajszíne...
  • j0nNyKa
    te nem, de a legtöbben valahogy így állnak hozzá: "nekem most épp az a problémám, hogy a másik ACval akarok játszani [mert a sajátommal balfasz vagyok / láttam józsit hogy a másik ACval alázott / haszontalan vagyok end game-ben / úgy gondolom, hogy egy 50esen megkapott kasztot kipróbálni jó lesz, nem pedig totál káosz], így mi az, hogy még nincs benne a játékban a lehetőség? omfgwtfqq"

egyébként nagyon vicces volt, amikor még anno megkaptuk bétában a 40es szintű karaktereket, ala "end game testing", és mindenki csak rohangált, meg nyomkodta a spelleket valami tök random sorrendben, esetleg spamoltak 1 spellt végig - el lehet képzelni, hogy mennyire volt sikeres end game testing :D

itt is ez lenne, AC váltás után kaotikusan szar performanszt nyújtanának a játékosok (majd egy dps mara után józsika betankol egy operationt medium armorban úgy, hogy fingja nincs a juggerről, igen, ofkorsz), így mindenki visítva váltaná vissza az ACját az eredetire...
    a fordított példa mégjobb, amikor átváltasz egy juggert marára, és nem lesz rajtad armor, lévén csak heavy armorjaid voltak :D
    .. át van ez gondolva, kell az AC váltás .. :D

ez.. ez... ah :(
  • cain
    vagy csak megéltünk már pár dolgot. akkor tudnám elfogadni, hogy nincs ac váltás, ha a bw onnantól, hogy kettéválik a class, élesen elkülönítené a kettőt minden szinten. de pont a játék leglényegesebb elemében (sztori) marad ugyanaz.

@jonny: én sem azt írtam, hogy most kell asap.
  • j0nNyKa
    a jobb klikkre mindig az első spellbar első quickslotjára bindelt spellt nyomja a kari, gondolom nálad a basic attack van az első quicksloton, ezért üt-ver a karaktered
  • j0nNyKa
    nem volt bétában sem AC váltás, pedig sok hiszti topicja volt (és még van is) fórumon

így végülis a jövőben simán elképzelhető, hogy lesz, de egyelőre jó az, ha más dolgokra fókuszálnak
  • Bandras DaSilva #30256
    Nem tudom. Szerintem kicsit túlbonyolítjátok a dolgot. Lehet max egy kicsit más játékstílus kell x vagy z tank classhoz, healerhez, stb.

Commandoval nagyszerűen tudok healelni full groupokat pve-ben meg pvpben is. Még sosem volt panasz. Más classok talán jobban arra vannak kitalálva, hogy groupot healeljenek, a commando inkább egy célpontra tud cuccokat rakni. nem nagyon próbáltam mást addig, hogy elfogadható vélményem legyen. Az is igaz, hogy még nem vagyok 50, de eddig minden flashpointban tudtam teljesen jól gyógyítani mindenkit.

Majd pár nap múlva 50 leszek és megnézem, hogy ez igaz-e a nehezített instákra is vagy nem.

Class revampokkal várnék még. Ott általában teljesen elbaszarintanak pár classt. Főleg ha nem egy időben megy végbe az egész. Szóval remélem nem lesz itt ilyen.

• Tatyla
    ugyan olyan minden normálisan irányítható...
  • Fpocok
    Te is tolod tatyi? Milyen a pve? Milyen az irányítása a wowhoz képest? Jobb klikket lent tartod, akkor WASD előre hátra oldalazás?
  • Tatyla
    Mako egyre jobban néz ki

• z3d
    Igen, azért azt látni kell, hogy az advanced classok kvázi külön karakterosztályt képviselnek (legszemléletesebb talán a marauder dual kard, mediumarmor, jugger egy kard, heavy armor), csak szerintem nem volt erőforrás külön class storyt összerakni, oldalanként négy osztállyal (ami ráadásul szinte totál tükre az ellentétes oldalak osztályainak) meg nem volt "pofájuk" kijönni. Ez számomra ilyen kommunikációs trükk.
    Alap class váltás meg nem nagyon van MMOkban (bár lehet tévedek)
  • cain
    ja, ez miatt meg folyamatos lesz a vinnnyogás, hogy az si-k retalenteljenek haelre. ffssh =|
  • cain
    ja és fél/egy év múlva, amikor kijön a legújabb kontent patch és részleges class revamp, akkor meg kirúgdossák a földig nerfelt/időhiány miatt félig elkészült és használhatatlan classokat... amikor meg befejezik a revampot (egy-két hónapra rá), akkor meg egy másikat rúgnak ki, és egy harmadikat kezd el húzni mindenki.
    kösz, de nem. rugalmasabb a játék egy ac respeckel. egyelőre még nem aktuális, mert a béta tényleg elég széles kört érintett, így aki akart, képet alkothatott arról, mire számíthat. vagy ha nem, max egy hét után rájöhetett, hogy pl. smugglerből nem lesz jó tank, ergo túl sok mindenről nem kell lemondania. ha viszont emiatt az ember fél év pihenőre kénytelen küldeni egy 3-4éves karit, akkor az már erősen a kedvszegés kategóriába tartozik. remélem, megjön az eszük, és ha máskor nem, a nagyobb content pathekkel adnak rá lehetőséget.
  • nalgae
    Viszont azt elfelejted, hogy ezek még nincsenek kifejlődve, kialakulva, még alig játszottak azok a játékosok a játékkal, akik remek leírásokat szoktak adni, hogy melyik class pontosan hogy használható, mire jó, addig viszont tesztelni kell. 3 hetes játéktól ne várd el, hogy minden tökéletes legyen, ha nem tetszik a classod próbálj ki egy újat, ha pedig tényleg hardcore módon szeretnél játszani és az egyetlen karakteredet szeretnéd vinni, mint "fő" karakter, akkor először olvass utána részletesen a lehetőségeknek, és ne csak az 5 soros "ez a class erre jó és amúgy healer" leírásokat, hanem ennél kicsit részletesebbeket keress, egyre több bukkan fel a neten napról napra.

AC bebetonozása pedig olyan, mintha most azon is elkezdenének panaszkodni, hogy az SI és az SW miért nem átjárható, pedig hasonló alapclassok :) Ott húzták meg a határt most, és kész. Amúgy meg szinte biztos, hogy lesz majd lehetőség - pénzért - AC-t váltani.
  • Fenrir
    Jah, csak azt elfelejted, hogy a class-ok használhatósága akkor jön ki amikor élesben, 50-es contenten teszteled. Ilyenkor van az, hogy az én IA healerem lófing az SI-hez képest. Nincsen SI? Uccu neki, szintezzünk fel egyet. A Juggernaut jobb tank mint a Powertech és nincs a klánban csak Marauder? Uccu neki szintezünk azt is. IA dps-e Sniper ágon jobb, de csak Operative van? Jah, bocs...Rábasztál...

A faszságok nem kellenek, főleg nem a stílusodban.
  • Omlás
    AC "bebetonozása" tényleg nem a legjobb megoldás sajnos, remélem azért majd utólag lehet így vagy úgy resetelni, különben nem lesz hely a republic karaktereknek a szerveren, ha mindenből 2őt csinálok
  • Nephin
    Melyik oldal? A magyar csatornán érdeklődtél?
  • Liio
    nézelődtem, nézelődtem, de kifejezett casual klánt nem találtam...
    tudna valaki mondani egyet, ahol még aktuális a tgf?
    Hidden Beks
  • MaRee
    http://swtor.wikia.com/

Itt olvasgass.
  • Laroa
    Bounty Hunter, Mercenary Advanced Class, Bodyguard talentág
  • N1ggA
    Tetszik a hozzáállás..
  • Fpocok
    Oké... BH? Az mi a faszom? Nem vágom még, légyszi beszéljetek érthetően :D
  • Laroa
    Cégünk mindig az ön rendelkezésére áll asszonyom.
  • MaRee
    Hílert szinte sose látok, de abból is a BH a legritkább, legalábbis én még eddig egyel sem találkoztam.
  • Fpocok
    Melyik klassz a legritkább? Gondolom híler nincs, de melyik?
  • Bhalage
    kosz, jo tipp!!
  • Chris
    Sajnos én is így gondolom, részemről az utóbbi 3 napban be sem nagyon logoltam. Van egy olyan érzésem, hogy a januári végi síelésen ha ránézek a fórumra a felvonón ülve, elég sok ilyen véleménnyel lesz tele.
    Mai patch notes-t tudja linkelni vki?
  • Sir Quno Jedi
    Aki PvP szeróra ment, az vállalta, hogy sithek elpicsázzák tömegben és még köpnek is a sírjára. :D
  • Bandras DaSilva #30233
    Hirdessetek meg pzit a hiányzó kasztokra. Van elég ember aki swtorral játszik, szal sztem menne hamar.

Amúgy meg az eddigi mmos tapasztalataim alapján amúgy is kell 1-2 alt...ha 2 hét alatt van amx kari, akkor olyan nagyon nem tartana sokáig felhúzni.
  • N1ggA
    Nem, csak az a baj, hogy az emberek elhiszik, és ilyeneket olvasnak, még jó hogy 70-30 lesz az arány Ahto Cityn, ami főleg Republicként megkeseríti az ember questelését :\
  • t0xikus
    már kb délben mentek
  • Laroa
    Ott a Server-Status gomb. Már régóta megy az összes szeró.
  • Bhalage
    na lassan menni kene ma dark5 kell -.-
    serverek mennek mar vagja vki? v 17kor indulnak kb pont ?
  • Laroa
    You can't buy sense of humor
  • Bhalage
    ha nem ilyen random roleplayerek lennetek, hanem progress guild, vagy legalabb ha eszetek lett volna, akkor az elejen beszelitek meg a setupot oO ha mar ekkora az ARC es juj nem funguildsag van, mi annal elitebb idiotak vagyunk - mert kb ez jon le irasaidbol :o.
    nos megintcsak; 2 hettel a start utan mibe kerul egy olyan karit felhuzni ami kell? ujabb 2 hetbe? OMG ! ilyenkor elgondolkodom, h masok vajon hogy gondolkodnak es vajon mennyire sikeresek ugy a hetkoznapokban a borsonyi agyukkal.. vagy hogy s mint latjak a nagyvilagot es a benne levo dolgokat :d
  • Fenrir
    Ez nagyon szép egy funguildben, de ha olyanban van ahol szeretnének progress-t is látni a tagok akkor igenis szükséges, hogy bizonyos kasztok meglegyenek.

Én szívesen mennék operation-ba, de jelenleg csak 1 tankunk van (az is Powertech BH) és 2 healer-ünk ha én visszatalentolok. Ez így meg baromi kevés.
  • a.carkey
    Egyszerűen kell egy guild a szerver(ek)en, amelyik összefogja azokat, akik simán csak ki szeretnék próbálni a másik oldalt is. :)
  • N1ggA
    faszság, de mindegy.
  • Torzonborz
    nem hinném hogy nagy befolyással lenne rá. szerintem az emberek többsége ha alt-ot indít akkor az más class lesz mint a main kari. nekem is megvan már a BH altom. néha tolom is.