te nem, de a legtöbben valahogy így állnak hozzá: "nekem most épp az a problémám, hogy a másik ACval akarok játszani [mert a sajátommal balfasz vagyok / láttam józsit hogy a másik ACval alázott / haszontalan vagyok end game-ben / úgy gondolom, hogy egy 50esen megkapott kasztot kipróbálni jó lesz, nem pedig totál káosz], így mi az, hogy még nincs benne a játékban a lehetőség? omfgwtfqq"
egyébként nagyon vicces volt, amikor még anno megkaptuk bétában a 40es szintű karaktereket, ala "end game testing", és mindenki csak rohangált, meg nyomkodta a spelleket valami tök random sorrendben, esetleg spamoltak 1 spellt végig - el lehet képzelni, hogy mennyire volt sikeres end game testing :D
itt is ez lenne, AC váltás után kaotikusan szar performanszt nyújtanának a játékosok (majd egy dps mara után józsika betankol egy operationt medium armorban úgy, hogy fingja nincs a juggerről, igen, ofkorsz), így mindenki visítva váltaná vissza az ACját az eredetire...
a fordított példa mégjobb, amikor átváltasz egy juggert marára, és nem lesz rajtad armor, lévén csak heavy armorjaid voltak :D
.. át van ez gondolva, kell az AC váltás .. :D