Ahogy olvasgatom az SWTOR topikokat, rengeteg helyen lehet olyan kérdésekkel találkozni, hogy melyik a legjobb ez, melyik a legjobb az, stb ...
Mindenhol az a válasz, hogy hasonlóak, de az egyik pl: 1 ember - mob ellen jobb egy kicsit a másik aoe-ben, stb, de óriási különbség nincs ...
Aztán egy másik topikban olvasom, hogy elkezdtem egy ilyet, de a másik sokkal jobb ... Akkor most mivan?
Ezt is nagyon "HC" dolognak érzem, és eddig főleg az ilyesmik miatt ment a -csúnyaszóvalelnézést - sírás.
2 hét után miért nincs MASSWORLDPVP, miért nincs AC váltás, miértnincs xyzk ...
Ilyenkor nem bánom, hogy öreg vagyok én már az ilyesmihez, és tudok szimplán élvezni valamit :)
Elhiszem hogy vannak olyanok akik nagyon HC guild tagjai, és 1-2 hét alatt felhúztak egy lvl 50-es karit, de felmerül bennem akkor pár kérdés:
- Miért nem néztek utána, hogy melyik kaszt lesz a legjobb annak amit akarnak?
- Miért nem húznak fel egy másikat?
És sosem szerettem a nagyón hárdkór dolgokat, de minden klasszbézd onlájn játéknál megnéztem milyen kasztok vannak, melyek tetszenek, melyekből van kevés (Ha már esetleg volt klánom-gildem) mire lehet szükség, és aszerint kezdtem el játszani ...
Gondolom egy másik - sztorimentes - mmo-ban is van arra szükség, hogy új karit (mittoménvaneottac) csináljon az ember ... Ott van sírás?