60898
  • Tyrpak
    Egy részét értem a dolognak, az a hidden strike és a shiv (nem tudom a republic megfelelőjét), de mi az a spamelhető, ami 3.3k-t sebez neki?
    A Laceration? Mondjuk elég durva, szinte nem látni normál sebzést, csak criticalt.
  • Kasadya
    jaja és ekkor fordul elő,hogy laza 8-10 másodpercig kivagy szedve a kombatból....,mert 4 secig magadat szopatod ,mert nézed az animációs mozit majd rádbasznak egy 5 seces stunt és GG már el is tekerték az alderaan-i lövegtornyot:P CSODÁS:D
  • Laroa
    Sose támadtam még companiont, és eddig 1x vesztettem outdoor pvp-t, mikor a consular akit megöltem sunyin megvárta míg mobozok és 30%-on megtámadott :)
  • DoctorStryker
    Compainont az ellenség comp.-ra szoktam ráküldeni. Míg én a főkarit ütöm, de ha rámjön akkor én is azt kezdem el ütni.
  • cain
    a játék eléggé animation-driven. tehát ha valamihez tartozik animáció, akkor a hatás az animáció lejártának végén érvényesül. a klasszikus példa erre a project vs shock. a shock inquisitor spell, nincs hozzá animáció, azonnali a támadás/sebzés. a projecthez tartozik animáció, ezért hiába instant az activation time, eltelig .5-1s, amíg a támadás/sebzés elindul. ez utóbbi megvan az overload/force wave párosnál is. mivel tartozik hozzá animáció (overloadnál a kari csinál egy előreszaltót, aminek végén rábasz a földre, ez indítja el a kb-t okozó lökéshullámot), semmi nem történik addig, amíg le nem megy az animáció.
    ha a kettő között kapsz egy stunt, mezzt, vagy kb-t akkor ugrott a spelled.
  • Kasadya
    mondjuk ha ilyens scoundrel vagy a birodalmi megfelelője nemkell sok CC a kompanionre:P
    beszarás ez mennyire OP....van olyan,hogy 15-16.000!!!! et üt 3-4 sec alatt....WTF?:P

• j0nNyKa
    tegnap illumon beCCztem a tag companionját, ahogy kell, erre mako 2 heal között belelőtt egy ilyen 80 damage-t, és kiszedte :D
    Mako
  • Laroa
    Ez companion függő. Ha vki tank companionnal mászkál, akkor egy fölösleges mp-t se fogok elpazarolni, hogy akár 1 sebzést is beletoljak.
  • Torzonborz
    szvsz elég sokáig tartó CC-t rátolni már akinek van ilyen.
  • Laroa
    Ugye tudod, hogy a companiont te is tudod irányítani és akkor nem arra megy el a companionod dps-e feleslegesen, hogy a másik companionját ölje? :D
  • Kasadya
    hehe amúgy bármilyen outdoor 1v1-van javaslom AZONNAL menjetek rá a kompániára! Pár másodperc alatt kilehet nyirni viszont ha meghagyod brutál sebzést/healt kitolnak suttyonban:P:)
  • PiszkosFred
    Ah, ezt jol tudni. Bar inkabb maradok az eltuno fenykard melletti magas FPS szammal akkor, mint kepregenyolvasasnal. De legalabb mar tudom, mi a gond, thx.
  • Kasadya
    lősz valakit majd rádbasznak egy földreütést és nemtudsz INSTANT kijönni a mentő skillel ami INSTANT?!?! a rosszul megtervezett animációk pedig tönkrevágják a játékot! a földreütés alatt ami iszonyat fail -6-8000!!!! hp-t szednek le rólad mégha van is mentő spelled......ha ennek igykell müködnie akkor a SWTOR nyugdijasokat akarja megtartani előfizetőnek....
    nekem bazilassu igy a játék
  • DoctorStryker
    Tegnap Belsavis-n volt egy jó 1vs1-m.
    Nekem egy 47-s Jedi Guardianom van. Allenfél szintén 47, a karakterem sith megfelelője volt pvp setben, én én sima "overkill, critical 47s memory setben".
    A távolból már kitűnt mobok közül, de nem akartam orvul rárontani, megvártam míg a hpja feltöltődik, de közben a rám mozdultak a mobok, amit ő is ugyanúgy megvárt.
    Majd nekifogtunk a duelnak az első kört ő nyerte egy nyúlfarokkal, a második körben elég könnyen ment nekem, bár a fontosabb skillek nem töltődtek vissza se nekem se neki. Bár állandóan felraktam a saber barriert, furcsálta is, hogy ennyiszer fel tudom rakni.
    A companionom Kira volt, eléggé jól fel van szerelve. (Jobban szeretem mint a dokit vinni. Elég nagy a védelmem s mellém inkább a dps kell mint a folyamatos heal.)
    A harmadik kör viszont egy nagyon hosszú küzdelem volt.
    A compainok egymást ölték le, nem folytak bele a küzdelmünkben.

2 tank percekig képes egymással birkózni.

• Laroa
    Master Strike/Ravage ki sincs rakva az action baromra mert nem fogok egy olyan chanelled képességet használni pvpben, ami megköveteli hogy egy helyben álljak. De ott van például a Slash/Vicious Slash képesség, ami annyit csinál hogy egy felülről lefelé vágó mozdulattal rádvág egyet és sebez. Tehát semmi extra animáció, de én mondjuk megnyomtam a gombot, és tolnám a Saber Ward képességet, mert nekem esett még 2 másik és szeretnék még egy kicsit életben maradni. Erre azt látom hogy nem nyomja el a Slasht, hanem az animáció beakad. Elkezd ütni, de nem fejezi be, 0 sebzés, és saber wardom se lett aktiválva, majd 5 mp múlva meghalok, mert addigra már stunlockban legyilkoltak.
  • Kasadya
    ez PVE-re is igaz! Voltataok már 50-es Heroicban?? hát menjetek be és lesznek meglepetések......
  • Sir Quno Jedi
    Master strike, force stasis, meg pár hasonló képesség eleve idő míg lövöd el, ha közben bármit csinálsz megszakad. Persze van perk, amivel megszakíthatatlanná válik a master strike, de ugye attól még ugyanannyi ideig tart és közben tutker semmi mást sem tudsz csinálni csak azt. Azaz hosszú másodpercekig master strike-olsz, miközben a csata lehet már máshol zajlik-e. :DDD
  • cain
    szerintem ez works as designed. két spell/ability között van egy kötelező szünet, aka recovery time.
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, szerintem is így reális. Ha azonnal nyomná, akkor nem is kéne a sok színes targetingfisfos a földre, hogy tudd, hogy hova fog jönni a területre ható skill. Nemde? Akkor az felesleges lenne szvsz. Úgy vélem ezt direkt így csinálták, mert így reálisabb a támadási idő, meg így van esélye kimozogni az emberkéknek belőle, míg te készülgetsz vele.
  • Laroa
    A képesség sebzése előtti animációval az a baj, hogyha nyomok már egy másik gombot mint az őrült - mert pvp-ben az életem múlik azon a gcd-n - akkor beleakad az animációba, nem csinálja végig és nem is sebez. És az ilyen dolgok elég fruszrálóak tudnak lenni.
  • ShaiHulud
    eltuno fenykard+hologram az forceolt (foleg inibol) AA hibaja. ha nincs bekapcsovla AA sehogy, akkor pedig rejtely :D
  • Djuree
    sztem nem baj hogy nem egyből nyomja a skilleket, reálisabb így. azt ne felejtsd hogy az ellen is ugyanúgy nem egyből nyomja mint te;)
  • Laroa
    key bindings, target nearest enemy, állítsd be arra a tabot :P
  • Hyder
    Akkor az sajnos valami egyéni probléma lehet, nálam tökéletesen működik PvP és PvE -n is egyaránt
  • Djuree
    már az aion agyonbaszta a wow-ot...mindenben...
  • Kasadya
    úgysem múködik sajnos.....nekem az az alap funkciója a tabnak:P:)
  • j0nNyKa
    hát, mindenesetre ha force-olsz AA-t driverből, vagy ini hack-kel, azt kapcsold ki, hátha megjavítja

meg a bloomot is érdemes kikapcsolni, bár az kevés embernél okozott hibákat, de ki tudja...
  • Kasadya
    látod Johhny te is tudod ,hogy az animációs skillekkel is baj van....ott a tegnapi videóm PVE -ben annyira nem gáz bár ott is sokszor kifutnak a mobok mire bekapnák sebzést.Megint WOW-os példával kell,hogy éljek ,de nézd meg ezt a videót,hogy az AOE -nek hogyan is kéne sebeznie abban a szent pillanatban mikor rányomsz....és nem másodpercekkel később mint pl. a mortar

nem teszem be videóban aki akar ráklikkel

http://www.youtube.com/watch?v=H6Qxi-rN1j4&feature=related
  • j0nNyKa
    PTR szerverről beszélek, ott elég lájtos a populáció :)
  • picket
    geforce :\
  • j0nNyKa
    ez a bug akkor jöhetett elő, ha ráerőltetted az AA-t ati kártyákra
    ez a helyzet nálad?
  • Hyder
    Állítsd át, hogy a Tab ra a legközelebbit jelölje...ennyi
  • t0xikus
    +1
  • t0xikus
    a tabos célpontválasztás eleve vicc:D jönnek felém öten->tab-> vmelyik leghátsót kijelöli....
  • Pacho
    Az másnál is előfordul, hogy amikor be akarok csatlakozni a wz-be kivág karakterválasztóra?
  • z3d
    Nekem is volt már párszor, hogy a fénykard eltűnök-feltűnök játékot játszott.
  • picket
    Én is meglepődnék, mert ez nálam nem egyedi eset, hanem fixen így van az összes cutscene, ráadásul egyre többször fordul elő, hogy hologram a beszédpartner, így a semmivel társalgok, de nagy poén amikor Black Talonon beszólok a moffnak a ronda pofája miatt, amit még soha nem láttam
  • Kasadya
    nem vágom azt ,hogy nem zavar....PVE szintezés közben én is úgyvoltam vele elmegy....,de 50-es instában már rohadtul zavaró,hogy hiába pörgetném a tankolandó targeteket a TAB-al másodpercek telnek el mig mindegyikre rátudom nyomni a képességet amit szeretnék....ez igy nem járja.
    PVP-ben pedig nekem ugy néz ki egy küzdelem,hogy minimum kettő ,de inkább 3 emberre vagyok már berendezkedve figyelemügyileg:P /SŐT ha 5en vannak mondjuk voidnál az ajtó közelében akkor ha kell mind az ötöt szakitani szeretném ,de sajnos a targetváltás lassúsága és ugye a skillek lassúsága miatt képtelenség./

megszoktam,hogy mig ütök valakit a másikat szakitom vagy CC-zem illetve ha a helyzet úgykivánja akkor megcserélem őket és ütöm az eddig CC-zett ellenfélt és forditva....

No Offense!,de tényleg a gyengébb reflexü és reakcióidejü emberkéket nem zavraja ez....pontosan azokat akik az első piros targetbe "beleakadnak" és ha törik ha fúj mennek arra az egyre mint az igás ló akinek szemellenző van a fején,hogy csak előre az utat tudja figyelni....az ilyen PVP playerek mellett lehet "tekerni" az objectivet ne mondjátok már,hogy ez jó és követendő,mert ha esetleg pár hónap mulva fixálják a dolgot és lesz valamiféle ranking akkor sajnálom,hogy ezt kell mondanom,de megnézhetitek magatokat,hogy hol fogtok szerepelni.

Menjetek be és próbáljátok ki,hogy a TAB-al gyors egymásutánban három célpontra lőttök valamit.Mondjuk az egyikre mehet egy CC a másikra ráugrassz ,közben a harmadikra lősz egy instant spellt... és mindezt old meg 3 sec alatt.....ráfogtok jönni,hogy sajnos rohadtul nemjön össze....és talán megértitek ,hogy annak a többtizezer játékosnak miért ez a MAIN ISSUE.....
  • Sir Quno Jedi
    Nos nálunk új a szeró, de egyfolytában több is mint fél napig toltam úgy, hogy ahogy kiestem warzone-ból a végén, máris hívott be az újabbra, általában annyi időm nem volt, hogy vegyek cuccokat a vedortól ahol éppen álltam! Bedekkoltam fleet-re, vagy a hajómra és warzone-ba be, vissza, pár másodperc, goto 10.

Mindig van Warzone és mivel mi köztrásaságiak vagyunk mindig a birodalmiak az ellenfelek, sosem kellett magunkkal harcolni.
  • PiszkosFred
    Jaja. En mar lassan akkor lepodok meg, ha tenyleg a fenykardot nyomja az illeton keresztul, nem csak a markolatot :)