• Kasadya
    nem vágom azt ,hogy nem zavar....PVE szintezés közben én is úgyvoltam vele elmegy....,de 50-es instában már rohadtul zavaró,hogy hiába pörgetném a tankolandó targeteket a TAB-al másodpercek telnek el mig mindegyikre rátudom nyomni a képességet amit szeretnék....ez igy nem járja.
    PVP-ben pedig nekem ugy néz ki egy küzdelem,hogy minimum kettő ,de inkább 3 emberre vagyok már berendezkedve figyelemügyileg:P /SŐT ha 5en vannak mondjuk voidnál az ajtó közelében akkor ha kell mind az ötöt szakitani szeretném ,de sajnos a targetváltás lassúsága és ugye a skillek lassúsága miatt képtelenség./

megszoktam,hogy mig ütök valakit a másikat szakitom vagy CC-zem illetve ha a helyzet úgykivánja akkor megcserélem őket és ütöm az eddig CC-zett ellenfélt és forditva....

No Offense!,de tényleg a gyengébb reflexü és reakcióidejü emberkéket nem zavraja ez....pontosan azokat akik az első piros targetbe "beleakadnak" és ha törik ha fúj mennek arra az egyre mint az igás ló akinek szemellenző van a fején,hogy csak előre az utat tudja figyelni....az ilyen PVP playerek mellett lehet "tekerni" az objectivet ne mondjátok már,hogy ez jó és követendő,mert ha esetleg pár hónap mulva fixálják a dolgot és lesz valamiféle ranking akkor sajnálom,hogy ezt kell mondanom,de megnézhetitek magatokat,hogy hol fogtok szerepelni.

Menjetek be és próbáljátok ki,hogy a TAB-al gyors egymásutánban három célpontra lőttök valamit.Mondjuk az egyikre mehet egy CC a másikra ráugrassz ,közben a harmadikra lősz egy instant spellt... és mindezt old meg 3 sec alatt.....ráfogtok jönni,hogy sajnos rohadtul nemjön össze....és talán megértitek ,hogy annak a többtizezer játékosnak miért ez a MAIN ISSUE.....