60901
-
Laroa #31287 Lila fölött nincs semmi. Amúgy ezt az oldalt nézd meg: http://www.torhead.com/ -
Laroa #31286 Jaja, adjanak 50es template karikat, a franc se akar pts-en felhúzni egy karit 50re... -
Henty #31285 Sziasztok!
Tudtok valami olyan oldalt ahol meg tudom nézni azt, hogy egy adott recit meddig lehet uppolni? pl most van és gyártok mod 16-ot zöldet abból lehet kék és lila, de van onnan tovább is vagy ne erőlködjek vele?
Jó lenne tudni, hogy feleslegesen ne törjek be 10x lila cuccot :) -
ööö muhahahahahahaha ezek hülyék ? így biztos nem dugom oda az nózlim :D -
-
nincs semmi emelés, minden ugyanúgy történik, mint a live szervereken, csak k**** kevés játékossal. -
ne feledd, megvolt a mai napi ability queue / ability delay vagy micsoda QQ, legközelebb holnap lehet megint!
na jó, engedélyezek mindkettőből napi 1-1et :D -
xp szorzó legalább emelve van vagy az is alap ? -
t0xikus #31279 így sem:D -
Az a baj test server teljesen halott. Itt azért elvártam volna, hogy többen tiszteletüket teszik bár szerintem nagyban hozzájárul az is, hogy nincs se premade 50es kari se transzfer. Hogy akarják így tesztelni az 50es fpt meg opsot? Mostani ops is tiszta bug, erre jönnek még 4 bossal, amit senki se tud tesztelni. AA meg szintén érdekes. lowon szerintem be se kapcsolja, highon szép viszont van egy rakat világító zöld textúra a játékban AA-val vagy nélküle. Meg ugye az ability queuet is elkúrták és a bug report se megy :D Még jó, hogy nem holnap jön ez a patch livere. -
Laroa #31276
-
t0xikus #31275 nálam megjelenik:D -
t0xikus #31274 -
Laroa #31273 Warding Call 1/1
Unremitting 2/2
Inner Peace 2/2
Any other questions? -
Amúgy ellenfél kedvence, hogy kijönnek assa-kkal a droppontra a turreteknél és ahogy leszállsz a speederről, kiszúrod a felderítőjüket, elindulnál, az lebénít messziről és körülötted klép 3-4 assa a láthatatlanságból, instant death. Na így nehéz bármit is elfoglalni, vagy tartani. :DDD -
Jahm, kell a gyakorlat + gear, ha klánba belépek esetleg és megyünk opra.
Amúgy nekem nincs nagy bajom a PvP-vel úgy nagy általánosságban. Szórakoztató. Belefutottam már pár orbitális bugba, de kit izgat, megoldjuk. Van máááásik... :DDDD -
Me én dps-t próbálok játszani szerinted??? Na nem, én tank vagyok. Csak éppen elfúj a sorci messziről, így nincs mit "tankolonom". Ha bírnám a sebzését (akár valami spéci skill-el/buff-al, ami csak egy idieg tart), akkor tudnám szépen tartani a posztomat (ami amúgy megy is általában).
Nekem az a feldatom, hogy hp feltol, healer beguardol, minden védelem buff feltol, lebénít mindenki, kihív mindenki (másokat kevésbé sebezhetnek), területre üt+bénít mindenki stb. A lényeg, hogy ne tudjanak a többiekkel foglalkozni és míg engem ölnek, a többiek végezhetik a melójukat szépen. Az időzítés a lényeg, a megfelelő buffok a megfelelő időben, plusz a területre hatók. Ha valaki nagyon ficereg, arra lehet ráugrani, leütni bénára stb. aztán vissza a posztra. Igen hatékonyan tudom akadályozni az ellenfelet és nekem ugye ez a szerepem (sőt killszámom is ölég jó, mert akiket már legyengítettünk azokat soxor én finishelem ki).
A turretcontroloknál is a shadow-k elrejőznek körülöttem, én meg jól láthatóan kiállok, mint gyanútlan célpont (sétálgatok, virágot szedek, trallala), aztán meglepődnek. -
MaRee #31269 Nagyon rákaptál a pévépére úgylátom
-
Jól hangzik, csak ez nem jön be némelyek ellen. Sorci és sorci közt is sok a különbság és ha agyon van tápolva ÉS még jól is játszik (jobban mint én 5x), akkor bezony ez instant fail. Nomeg nekem nem az lenne a feladatom, hogy konkrétan vele bíbelődjek, mert közben nem tudom tartani az objective-t.
Amúgy ha (matek) összeadom a skill-jeim alapsebzését+bónusz sebzésemet+némi criticalt számolok hozzá, akkor sem jön ki, hogy meg tudnám csak úgy ripsz-ropsz ölni egymenetben (HA nem gyógyulna akkor sem). Pedig szoktam 6-7 medalt is kapni, meg minden, de ennyire nem vagyok még jó. Bénuska sorcikkal nem gond, mert azok bénák és rosszul felszereletek. -
Laroa #31267 Már csak egyet nem értek. Miért próbálsz dps-t játszani a tankkal? :D -
Dark X
-
DoctorStryker #31265 nekem ilyen problémáim nincsenek.
Ha látom h sorci akkro fénykarddobás amiből jön 3 focus, ráugrok az alapbol stunolja még 3 focus, guardian slash (kb megfelezem a armort.), hilt strike, force stasis eddig meg sem bírt mozdulni , majd force push s újra ráugrok ha valamit kasztolni akar akkor awe vagy force kick. -
Najó, de atnak egyetlen értelme, hoyg bár lassú és nehézkes és kicsit sebez és béndzsa, de bírja a gyűrődést és ezé TANK. Jó healerrel csodákra képes. Naode ugye a sorcik ellen nem működő védelem ezt borítja is. Elszállok, mint fing az orkánban és így nem tudom a szerepemet teljesíteni a csatában. Persze egy jól felszerelt, összeszokott csapat megállíthatja őket, de ha solo-ban wz-zel, erre vajmi kevés esélyed van. -
Pacho #31263 Az nem én voltam!
-
Nyilván egy sorcikra specializálódott csapat kiszedi őket, de általános egységeknek semmi esélye. ÉS sajna a sorci sincs egyedül... :D -
-
z3d #31260 
-
Most sírtatok egy amazonasz méretű folyót, hogy annyi idő alatt az animációk sem mennek le :D -
OFF
ON
-
Így vajmi kevés értelme van a guardiannak, mert sok mindent lehet, de guardolni azt nem, mert az armor, defense, shield stb. és a skilljeim/buffjaim csak fizikai sebzések ellen élnek, aztán fapapucs. Max. akkor jó, ha kevés a sorci aránylag az ellenfélnél, ilyenkor kiegyensúlyozott csatákat lehet vívni és látványosan értelmet nyer a guardian (pl. robbantandó ajtó védésében, toronyvezérlés védése stb.).
Igazi heroikus összecsapások vannak, én már gondoltam is, hogy átneveztetem a karimat Gandalf-ra (:D), mert itt úgysem jönnek át!!! Meg is keresett egy 50-es healer, valamék nagyobb klánból, hogy elég látványos amit műveltem legutóbb is voidban és bevennének... :DDDD -
Pacho #31256 Erre való pl. a Tropper Harpoonja. Egy jó vanguard+scoundrel duo 3 sec alatt kifektet egy sorcit;) -
Kasadya #31255 a sebzésuk 30%-a azthiszem heal.....tényleg brutál,de lehet a sorcik az aduászok a tankokkal szemben....mi meg mondjuk a BH-k nek vagyunk ilyenek....az nem gáz annyira ha van 1 ellenclassod -
z3d #31254 Persze hogy elfut, ha választani kell a hősi halál vagy a force cloak között, nyilván az utóbbit választja ;) -
t0xikus #31253 assassin/shadow - odajön keménykedni, leverem kb 2%-ra -> úgy elfut, mint a nyúl (legjobb /lol karakterek)
-
Amúgy az a gáz, hogy a tankok (mint pl. én) esélytelenek a sorcikkal szemben. Azok közelembe sem jönnek, meg mire odacammognék amúgy is halott vagyok és tolják belém a sebzést, ami ellen kb. szart sem ér az brutál armorom, sem a pajzsom, sem a hp-m, sem semmisem. Ha meg mégis ráugrok valahogy, akkor bubiban még a force push sem hat rá, sebezni meg nem lehet fizikaival. Emellé ha esetleg valami ördögi módon sikerülne is megsebezni egy KICSIKÉT, akkor azonnal maxra is gyógyul. Ennyi gg.
Van egy elmebeteg sorci az egyik klánban (valami Uruk'kul, hasonlóan érdekes nevű klánból), na azt 8-an sem tudtuk soha se megölni bármit is csináltunk vele, NEM HAL MEG. Ha ő van az ellenséges csapatban felesleges is vele foglalkozni, értelme semmi. Néha megpróbálom pár másodpercre feltartani (kb. eddig tartok neki), már ezzel is szerzek egy kis időt a többieknek, ez a maximum. Néztem statot, átlag DPS-e 5-6xosa az enyémnek, legnagyobb sebzése egyben is 3x-os. De nem csak hozzám képest, hanem bárkihez képest nagyon durván jobbak az értékei. :D
Van ahol 4-5 sorci van, azok befognak egy zónát és onnantól aki benne van az instant hal meg, mielőtt bármit nyomhatna, hullanak az 50-esek, mint a legyek, egyben... -
Igen a Laceration spammelhető amíg van energyd és tactical advanteged.
Operative, scundrel igazi tőrösök. -
t0xikus #31250 +6% crit növelés mindenre + 9% cunning növelés +gear:) -
Mintha nem tudnad nagymester, hogy azok az utesek amiket te, mint jatekos kapsz, azok mindig kritelnek ellened, bezzeg a te uteseid csak karcoljak az ellent. Ez a pvp murphy torvenye. :) -
ShaiHulud #31248 nem veletlen nem volt engedelyezve alapbol ini es nem is lehetett allitani. bugos. -
Szerintem alapból battlemaster gearben van critesben. Republicos megfelelőjét nem tudom de Agent késes ágra Hidden strike +16%critet lehet rakni talentböl + gear na meg +30% crit damage növekedést. Szerintem itt is ez a helyzet.