Me én dps-t próbálok játszani szerinted??? Na nem, én tank vagyok. Csak éppen elfúj a sorci messziről, így nincs mit "tankolonom". Ha bírnám a sebzését (akár valami spéci skill-el/buff-al, ami csak egy idieg tart), akkor tudnám szépen tartani a posztomat (ami amúgy megy is általában).
Nekem az a feldatom, hogy hp feltol, healer beguardol, minden védelem buff feltol, lebénít mindenki, kihív mindenki (másokat kevésbé sebezhetnek), területre üt+bénít mindenki stb. A lényeg, hogy ne tudjanak a többiekkel foglalkozni és míg engem ölnek, a többiek végezhetik a melójukat szépen. Az időzítés a lényeg, a megfelelő buffok a megfelelő időben, plusz a területre hatók. Ha valaki nagyon ficereg, arra lehet ráugrani, leütni bénára stb. aztán vissza a posztra. Igen hatékonyan tudom akadályozni az ellenfelet és nekem ugye ez a szerepem (sőt killszámom is ölég jó, mert akiket már legyengítettünk azokat soxor én finishelem ki).
A turretcontroloknál is a shadow-k elrejőznek körülöttem, én meg jól láthatóan kiállok, mint gyanútlan célpont (sétálgatok, virágot szedek, trallala), aztán meglepődnek.