• Sir Quno Jedi
    Amúgy az a gáz, hogy a tankok (mint pl. én) esélytelenek a sorcikkal szemben. Azok közelembe sem jönnek, meg mire odacammognék amúgy is halott vagyok és tolják belém a sebzést, ami ellen kb. szart sem ér az brutál armorom, sem a pajzsom, sem a hp-m, sem semmisem. Ha meg mégis ráugrok valahogy, akkor bubiban még a force push sem hat rá, sebezni meg nem lehet fizikaival. Emellé ha esetleg valami ördögi módon sikerülne is megsebezni egy KICSIKÉT, akkor azonnal maxra is gyógyul. Ennyi gg.

Van egy elmebeteg sorci az egyik klánban (valami Uruk'kul, hasonlóan érdekes nevű klánból), na azt 8-an sem tudtuk soha se megölni bármit is csináltunk vele, NEM HAL MEG. Ha ő van az ellenséges csapatban felesleges is vele foglalkozni, értelme semmi. Néha megpróbálom pár másodpercre feltartani (kb. eddig tartok neki), már ezzel is szerzek egy kis időt a többieknek, ez a maximum. Néztem statot, átlag DPS-e 5-6xosa az enyémnek, legnagyobb sebzése egyben is 3x-os. De nem csak hozzám képest, hanem bárkihez képest nagyon durván jobbak az értékei. :D

Van ahol 4-5 sorci van, azok befognak egy zónát és onnantól aki benne van az instant hal meg, mielőtt bármit nyomhatna, hullanak az 50-esek, mint a legyek, egyben...