60898
  • Supa
    +1
  • MaRee
    Úgyse működik általában.
  • BoneDragon
    Elvileg ilyenkor saját magát tudja resetelni az emberke. Ilyen velem is volt béta alatt. Jobb klikk magán és ott reset.
  • MaRee
    Mi egy órát szenvedtünk vele, aztán elmentünk inkább wz-ni
  • BoneDragon
    Na nekünk most eternity bugolt be az event része. Nem lehet resetelni, söt még ha átrakod normálra akkor is nightmarenak nézi. Gecira bugos a gém...Hozzák csak az új bossokat, nehogy kijavítsák ezeket és azok is legyenek ennyire szarok...
  • Lacika 79
    Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami fél casual-fél raidelő guildet? Öreg vagyok már Hc-zni (elég volt majd 6 év wow), viszont azért heti 2-3 alkalommal szívesen odatenném magam, és persze szívesen ökörködnék hozzám hasonló vénemberekkel. :)
    mindegy, hogy pvp-pve.
  • Tyrpak
    Tegnap minden variációt kipróbáltunk, egyik srácot nem engedte be Cademimu-ba. Ha a partiban volt, akkor az egész partit.

Reloggolt, reformáltuk a csapatot, most ő be tudott menni, csak az, aki az előző partinál a leader, most ő nem. Szóval a négyből mindig csak 1 embernek volt baja.

Mission eldob, mindenki felveszi, stb stb semmi nem müködött.
    Legjobb az volt, hogy felvettünk egy másik flashpointot, ugyanezt a hibát kiírta, a bebugosodott játékost kiraktuk a csapatból, és beengedett.

De invelni már nem tudtok, mert a hibaüzenetes ablakot kapta, és csak visszautasítani tudta az invite-ot....
  • cain
    azt nem tudjátok, milyen flinta megy a kezébe?
  • gavor
    Azzal kezdi, hogy ő csak az inasod a hajón!
  • Bhalage
    "nemvolt nagy szerepuk"* sorry, nemengepem
  • Bhalage
    robot robi jo arc, kar h mint combat companion fail :( en azert orulnek egy cinikus HK series droidnak vagy valami kisebb droidekanak aki gurulva kozlekedik (ezt otletesnek tartanam, a filmben nem volt szereuk, de bejottek . )
  • Bhalage
    what the shiiiiiiiiit? megolom mindet akivel osszefutok, de teveds ne essek megolok minden sith wannabeet is, a gyengek szepen lemorzsolodnak.

komolyan 40szint alatt egyszer se volt kegyelem senkinek semmilyen helyzetben ;o) es ez igy jo
  • TDC Geronimo
    Nem ugyanaz a CDje a két classnál, ezt hozzák egy szintre
  • csokicsiga #31791
    Akkor mit jelent a balace, mit csinálnak?
  • N1ggA
    Jó tudni. Én elárultam őket mert beszartam, de nem hittem volna, hogy tényleg állják a szavukat :)
  • Torzonborz
    az csak CC-s cucc , mit nerfelnének rajta ?
  • csokicsiga #31788
    Ez mi?

Az IA- Smuggler balance fix (flashbang grenade) az 1.1-es patchben jön.

Nerfet kap, vagy miez?
  • Sir Quno Jedi
    No és a bonus szériás heroic-ok??!? AZt melyik elmebeteg találta ki, hogy nem tudom átadni másoknak, ha ők még nem abban a szériában vannak, így nem is nagyon találsz rá társakat. Gratula.

Meg hogy nem látszik, hogy napi ismétlődő quest van az NPC-nél, mert akkor nem kutyagolnál oda és nem vennéd fel (pláne ha már megcsináltad valamikor, de 1000fisfoskvesztre ki emlékszik).
  • MaRee
    Na valaki mondja el hogy mibaja ennek az ótvar szarkupac játéknak. Megvan a directive 7 mission, és nem enged be egyszerüen az fp-be. Se ha resetelem a missiont, se ha eldobom és újra felveszem. A többieket beengedi, ha én be akarok menni, akkor azt írja, hogy a party leadernek resetelni kell a flashpointot. Ha ez megvolt, úgyse jó. Mi a rák baja van ennek?
  • DummyBoy
    Ennek a játéknak megvan az a hangulata, sztorija, ami egy jó "alap" ahhoz hogy igazán beleélhesd magad a karaktered személyiségébe, vidd a történetet, stb ...

És ha úgy hozza kedved akkor egyedül (ezt nem tudták a papír alapú cuccok) ha úgy hozza kedved akkort pedig csapatban (Ezt meg a PC-sek ...)

Most ennek az ötvözetét hozta el az SWTOR. Arról nem is beszélve, hogy a Star Wars egy olyan világ, amit nagyon sokan ismernek és szeretnek. (Én is nagyon, pl.)

Én emiatt szeretem ezt a játékot. Amellet hogy tökéletesen leköt és folyamatosan szórakoztat is, nagyon keveset idegeskedem miatta (Nem úgy mint WoT-ban ...)

Ráadásul low lvl Sorci mellett van egy még low-abb Agent-em is, és most kezd feltűnni, hogy hiába veszem fel ugyanazokat a sidequest-eket, hiába kell ugyanazt csinálni, a szövegek kicsit mások ... Máshogy beszélnek egy picit az NPC-k az Agent-el mint a Sith-el ... Így nem olyan zavaró, hogy ugyanazt kell csinálnom :)

Az eddig általam próbált MMO-kkal csak rövid ideig játszottam, nem kötöttek le ... amikor tovább maradtam, az csak és kizárólag a társaság érdeme volt, akikkel együtt játszottam.

Most ami miatt főképp leülök a gép elé, hogy mi fog történni ma a karakteremmel ... ez az ami érdekel, és nem az hogy hány xp kell a lvl 50-ig.

(Az más kérdés, hogy itt is sikerült jó társaságot találni ... De ez már csak a hab a tortán ...)
  • MaRee
    Nekem a lábmasszás ajánlata tetszett a legjobban
  • Laroa
  • j0nNyKa
    ... pojnt o o o o o o o o trí pörszent ...
  • Laroa
    Meg összeállít neked új étrendet :)
  • gavor
    Szó szerint nem tudom, és most nem keresem meg, de az sem rossz, amikor közli, hogy kifestette a hajót. Csak ugyanarra a színre, mint ami most van:P
  • Betonfal83
    Sziasztok!
    Van még 20forintos akció?(melózom így nem tudom megnézni)
  • j0nNyKa
    I will perform according to your exacting specifications, Master!
  • PiszkosFred
    SWTOR-ban ami plusz, az az egyszeri (nem FP vagy repetativ kvesztek) valaszthato reakciok, moralis dontesek amelyekkel alakul a te, vagy a bolygo tortenete. Adott a lehetoseg, hogy ugy alakuljon minden, ahogy szeretned. Ez eddig a single playerekre volt jellemzo, es bar itt sem tokeletes a rendszer (pl hiaba buktatok le valakit csukjak le, az tovabbra is ott all es varja a tobbi kalandort a kuldetessel), de azert jol latni, hogy visszakoszon ez a feature. Ha pedig mindez partyban tortenik, es picit is elter a ket jatekos szemelyisege, az tenyleg nagyot tud dobni az egeszen.
  • Tyrpak
    You are looking good my master, as always, fit and deadly!
  • gavor
    Hail to the Emperor! More importantly, hail to you, master!
  • Chris
    Igazándiból ha tényszerűen nézzük, swtorban van minden területnek, bolygónak külön sztorija, meg van az indított classnak egy saját sztorija. Wow annyiban különbözik, hogy ez utóbbi hiányzik, viszont az előbbi ugyanúgy megvan, ott is van minden területnek története/sztorija, összefüggő kvesztjei.
    Ennyi erővel lehet itt is és ott is "rpg feelinggel" játszani.
  • z3d
    Nincs összefüggés :)
    Az emberek egy része (én is) ezt pnp érzést keresik és találják is meg. Spec. részemről megértem azokat, akik nem ezt keresik és/vagy nem találják meg. Márpedig ha ezt nem találják meg, akkor nyilván előjönnek azok a dolgok, amiket mi is megtapasztalunk (igen, nekem is van ilyen olyan lag, fps drop, texturahiba, karakterváltásnál craft skill megjelenítési hiba, koncepciótlan nyersanyag felosztás, stb stb.), csak nekünk kiegyensúlyozza bőven a hangulat.

Pl. Mekkora király, amikor Strahd a sith pureblood sorcijával megbünteti a social skilljével a companionját (szegény KhemVal sír), mert meg mert halni egy csatában, vagy mert nem jó cuccot hoz vissza treasure huntingból. És ezen röhögünk, majd pofánveri az én sith warrioromat is, mert mit röhögök én, a testőr/tanítvány/szolga.
    Pedig csak egy emote egy NPC-n :) De ötvenedjére is buli, mert megadja azt a sith hangulatot, ami kell a partihoz :)
  • j0nNyKa
    hát, story alapú, meg bioware munka, jól megírt történet, ilyesmik
    van, aki tudja beleélősen, "papír alapú rpg feelinggel" játszani ezt a játékot, míg a wowot esetleg "csak" egy jó mmoként
  • s0n1c
    Nem tudom, hogy mi az összefüggés, én is pnp-vel kezdtem anno (17 éve), és véleményem szerint ez egy wannabe wow klón, amit csak és kizárólag az sw univerzum visz el a hátán. Szigorúan privát vélemény, nem trollkodni akarok, csak az összefüggést nem értem...
  • z3d
  • Tyrpak
    De milyen lazán dobálózik mindkét oldal a tömegpusztító fegyverrel.
    Black Talonban a tábornok ugyan megpedzette, hogy nem kéne, aztán jön Hammer Station, Cademimu, hogy simán megy az aszteroida, meg az atom.

Birodalmi oldalon van olyan is, hogy npc lehívja a bombázókat, és neutron bombákkal barátságosan megszórja a célpontot... mert ugye az csak embert öl. Szintén Balmorrán, köztársasági ügynököt kell elkapni, aki biológiai fegyvert visz.
    Szóval mindkét oldal elég liberális tömegpusztítás terén.
  • z3d
    Papíros RPG mint hivatkozási alap. YESSS.
    Na végre, azt hittem, én vagyok a zidióta noob.
  • j0nNyKa
  • Sir Quno Jedi
    Egy öreg papíros RPG-s már csak ilyen. Régi KOTOR-okat is szívből toltam, mintha akár magam lennék a szereplő helyében és nekem kéne megbírkóznom az erkölcsi és morális döntésekkel. :D Így korrekt.
  • Laroa
    rózsaszínben?