Ennek a játéknak megvan az a hangulata, sztorija, ami egy jó "alap" ahhoz hogy igazán beleélhesd magad a karaktered személyiségébe, vidd a történetet, stb ...
És ha úgy hozza kedved akkor egyedül (ezt nem tudták a papír alapú cuccok) ha úgy hozza kedved akkort pedig csapatban (Ezt meg a PC-sek ...)
Most ennek az ötvözetét hozta el az SWTOR. Arról nem is beszélve, hogy a Star Wars egy olyan világ, amit nagyon sokan ismernek és szeretnek. (Én is nagyon, pl.)
Én emiatt szeretem ezt a játékot. Amellet hogy tökéletesen leköt és folyamatosan szórakoztat is, nagyon keveset idegeskedem miatta (Nem úgy mint WoT-ban ...)
Ráadásul low lvl Sorci mellett van egy még low-abb Agent-em is, és most kezd feltűnni, hogy hiába veszem fel ugyanazokat a sidequest-eket, hiába kell ugyanazt csinálni, a szövegek kicsit mások ... Máshogy beszélnek egy picit az NPC-k az Agent-el mint a Sith-el ... Így nem olyan zavaró, hogy ugyanazt kell csinálnom :)
Az eddig általam próbált MMO-kkal csak rövid ideig játszottam, nem kötöttek le ... amikor tovább maradtam, az csak és kizárólag a társaság érdeme volt, akikkel együtt játszottam.
Most ami miatt főképp leülök a gép elé, hogy mi fog történni ma a karakteremmel ... ez az ami érdekel, és nem az hogy hány xp kell a lvl 50-ig.
(Az más kérdés, hogy itt is sikerült jó társaságot találni ... De ez már csak a hab a tortán ...)