60898
-
velem sikeresen megutáltatták a rakghoulokat az egyik HC questsorozatban, nem szeretnék többet belőlük. QQ
mellesleg unalmasak is. :/ oké, hogy lehet őket tanulmányozni, meg kitalálni, hogy érző lények, de én jobban örültem volna egy Tatooine-os FPnek. :( -
Namost ha belegondolsz logikus is. Elvileg a rakghoul-kór egy fegyver eredtileg. A rakghoul-ok tényszerűen fejlődnek genetikailag, minden egyes generációval és rengeteg faj genetikai állományát már be is olvasztották. VALAMINT force használókat is stb. Logikus, hogy mivel a force érzékenység/használat genetikai dolog (is), így náluk is elkezdenek kialakulni (vagy visszamaradni az eredeti áldozatokból) azok az egyedek, akik erőérzékenyek stb. Namost ha ebben valakik titokban még SEGÍTenek is nekik (pl. nem akarok célozni de az IMPEK)... Mindig vannak őrült kutatások. Full logikus az egész. Még a technológiákat is elkezdik felhasználni (ha nem is feltétlen külső behatás nélkül). -
24 napjuk van, hogy kijavítsák a performance-t és az ability delayt. Ha nem, akkor megy a levesbe és leírom a 3000-ret veszteségként. -
MaRee #32281 Mindezeket tudom, de nekem akkor sem tetszenek, ennyi :D -
Tyrpak #32280 Rakghoul, ok, még mindig ellenszer kutatás Tarison ez is ok.
De force sensitive, cyborg, és mutáns rakghoulok? Na ez már azért kicsit sok. -
Na ha toltad és emlékszel is a sztorira, már ott is problémásak voltak a rakhgoul-ok (küldi is volt belőle rendesen). Keresd elő, megéri.
Végülis majdhogynem úgy működnek, mint a zombifertőzés, csak ez egy retrovírus ami átírja a génállományt és idővel más lénnyé változtatja az embereket (is). Itt a játékban is talákozthatsz velük, egy egész bolygónyival ugye Taris-on. Jó sok quest-en át kell őket írtani, tanulmányozni (ugye kiderül, hogy törzsfejlődnek ők is és mintha maradnának töredékek az eredeti életükből az elméjükben stb.-stb.). Sokan keresik az ellenszert, sokan arra törekednek, hogy megtaláláják, hogy hogyan lehet őket kiírtani, de olyanok is vannak, akik szerint hagyni kéne őket fejlődni, sőt... :D -
MaRee #32278 És tényleg nem, még ezt is elbaszták 

-
MaRee #32277 Játszottam már a kotor 1-2-vel sőt még egy rakat old republicos könyvet is olvastam. Űrzombik nekem nem férnek bele a képbe. -
Nem lehet. Tegnap próbáltam úgyhogy az is fail :y -
Nekem meg az esett le, hogy sokaknak itt lövése sincs a KOTOR 1-2-höz, így a sztorit (és kulcselemeit) sem értik. Sajnálatos.
Ismerni kell ehhez a történelmét és hátterét a dolgoknak.
A BW-be ez a jó, hogy eléggé konzekvensek a sztorival. -
MaRee #32274 Nem baj de már lehet a mounton emoteolni. -
alap mmo ficsőrök, mint a combat log, ui testreszabás stb meg majd egyszer talán jön... -
Más játéknál nem fizetsz havonta :p -
MaRee #32271 As far as PvP goes, Warzones will be gaining a level 50 bracket, as players in max-level PvP gear tent to dominate anyone who isn't. Ranked Warzones are also on the way, as well as the ability to choose which Warzone you want to participate in. Anyone currently at the level cap of 50 knows that Ilum, The Old Republic's dedicated open-world PvP zone, is a broken mess. Rather than fight gloriously over valuable objectives, the two factions stand next to each other and take turns activating and deactivating targets so everyone can get credit. For a zone built to encourage slaying, it's housing the most cooperation I've seen in TOR so far. But fixes are on the way. Quest objectives are shifting away from activating and deactivating targets, and the emphasis will be put squarely on killing other players. If no players are around to kill, then collecting crates in the center of the battlefield (thus attracting both factions to the same target) can push your progress forward as well. -
murvajó!
Ez már a régi KOTOR-ban is így volt, ott is torkosborzas volt a rkhgoul-okkal. Na ezért jó ez a gáma, mert a BW folyamatosan tudja beletolni az AAA++ tartalmat. Más gammához ez DLC lenne, itt megkapod automatikusan.
Kár, hogy ezekhez kell még három +kari, szingliben is végigtolnám (NPC-ket adnak mellé, úgyis jó nekem). Jó lenne ha a flaspointokat stb. lehetne szngliben is tolni (nyilván más rewardokért, azt túlélem). -
De legalább nem náci zombik. :d -
MaRee #32268 Nekem is egyböl az ugrott be. Azért én egy sztárwárszos játékhoz nem ilyen gagyi zombis updatet meg instát képzeltem el, de másnak biztos bejön. -
1.1 trailer
Najó miez :DD
dedszpész -
Jaja, pl. Skyrim-ot én is SSD-ről toltam és hát ég és föld. -
nagypite #32265 Akinek akad game (fps megvan de leesik néha hirtelen) az vegyen egy SSD-t. -
Nekem a swtor is ssdröl megy, 1 hete kb, és észrevehetö, hogy nem hddröl nyomja. -
IGNen 1.1es patchről, FP-ről, opsról stb részletesebben -
Neeem, nekem az oprendszer (W7x64) megy SSD-ről, de maga az SWTOR az HDD-ről megyen. Tölt is rendesen, de az oprednszer hülyeségei miatt már nem lehet gond. Majd ha veszek nagyobb SSD-t (emellé), akkor átteszem arra. -
ShaiHulud #32261 gyorsabban tickelnek le rovidebb ido alatt, szal overall damageben nem valtozik, de dpsben igen. -
alacrity befolyásolja a dotokat? hogyan? -
vágod hogy X napja az egyetlen flame a fórumon a "mocskolódók" oltása, mint amit te is csinálsz? :)
maguk a "mocskolódók" igazából már rég eltűntek :)
chilleljünk már, örüljünk, hogy viszonylagos rend van, élvezzük, és ne provokáljuk a nem létező dolgokat
"most hogy a fiúk elmentek, beszélhetünk a hüvelygombáról" -
Minden ilyen online fórum ilyen itt általában, amelyik kicsit nagyobb volumenü játékot vár.
Amig nemjelenik meg a játék, addig a csillagokat is lehoznák érte, mert olyan überkibebaxo.. jó lesz.
Megjelenik, erre, mivel nem az történik, amit vártak, megy a sok mocskolodás, itt mondjuk felesleges, mivel nemhinném, hogy a Bw-s srácok nézik eme fórumot.
Inkább otthon apunak anyunak, csajnak , asszonynak, gyereknek sírjatok, rijjatok, öket is annyira fogja érdekelni, mint az itteni fórumozokat.
Vazze, néha ömlik a xar az emberekböl, sok itt a beteg ember vazze.
De legalább, 1 hónap,és az igazi kemény mag lelécel máshol okoskodni, és nemkell félni, nemlesz ingyenes a game, mert nem olyan rossz, ahogy sokan gondolják. -
ShaiHulud #32257 hoth, pvpztunk, meghalt (gondolom stunolva volt es kozben) aztan a harc utan feltamasztotta magat a medical probe gecivel ott a helyszinen es kapasbol stunba volt megint. nem tudott semmit csinalni, de meg a 2 perc cds level9es spell se szedte ki belole. probaltam en mint sage arrebb rantani a partytag rangatos spellel, de az se segitett. utana megvartuk raspawnoljon mob, az megolte, utana megint felkelt ott es ugyanugy stunban volt ismet. csak relog segitett. de kivulrol is latszott a karakteren hogy stunban van. -
cain #32256 azért egy műholdas shoutcastnél ez sokkal összetettebb. az onlive és a gaikai pedig nem tudom, mennyire opció ilyen méreteknél.
-
Laroa #32255 Van olyan is, de az most uncsi :) -
z3d #32254 Nekem komolyan tetszik a műsor :)
Mi ugyanezt csináljuk a cimbikkel, csak a privát facebook csoportunkban :) -
A4tech #32253 'netről renderel' WTF?! 
Ezekben acloud gaminges cuccokban (pl OnLive) pont az a lényeg, hogy csak a képet nyomja ki egy 'console'-ra, az egész kaszni egy vevő egység és csókolom', a távoli serverpark renderel le mindent.
az adatátviteli korlátról meg annyit, hogy már 20 éve is meglett volna a technikai háttér hozzá, műholdas HD anyone? -
Tyrpak #32252 Nincs rajta a known issues-on, pedig elég gyakran előfordul:
- Ha warzone-ban halott vagy, amikor befejeződik, akkor kirak oda, ahol utoljára voltál pve-ben, és ott is halott leszel, reselhetsz. Szerencsére pvp halálnak veszi és nem kell javítanod.
- Ha warzone lejártakor cc van rajtad, ebből a legjobb a 60 seces mez, akkor amikor kikerülsz, akkor is él rajtad. Mondjuk ez legtöbbször lejár, mire betölt, de pl egy hosszabb snare, vagy egy whirlwind vicces, amikor így jelensz meg pve-ben egy halom mob közepén.
Eddig nekem ez csak warzone-nal fordult elő, de ezek szerint létezik open worldnél is. -
t0xikus #32251 komolyan, ha nem lennénk, ez a fórum halott lenne:D -
t0xikus #32250 béna:D -
Laroa #32249 Tudod milyen jó érzés azt látni mikor az 500at sebző képességem bekritel?
-
t0xikus #32248 ahogy neked a crit:) -
Laroa #32247 Főleg a strength
-
t0xikus #32246 ha ez volt, akkor az összes stat jó nekem:D de persze pörögj rajta még:) -
Laroa #32245 IA armor mi? :D