60892
-
Gonosz mind a két oldalon lehetsz ... (A villám az menő, ezt aláírom :) ) ... de azt a pár minimális módon inbalance skillt egyszerű javítani ... nem hiszem, hogy valaki azért lett empire mert a Sith szitakötővadász hálójának szövése 0,001 mm-el sűrűbb ...
A látvány meg erősen szubjektív, nekem pl. Smuggler szimpibb mint az Agent, de Empire oldalon van guildem ...
Mondjuk azzal meg semmit nem tehet a BW, amit Yoda mester megmondott: "A sötét oldal erősebb?" - "Nem, csak simább, könnyebben járható, csábítóbb."
Mellesleg az általatok írt megoldásoket lehetne pusholni offisöl fórumon, hátha valami megtetszik nekik ...
Mire odaérek, majd csak megjavítják :) -
Tyrpak #33597 Újabb videó republic szemszögből
Jó, az, hogy vannak ellenpéldák, hogy republic is győzhet, azt egyelőre nem tudom, hogy reményt ad, vagy csak a "kivétel erősíti a szabályt".
UI: tetszik a ruhája, megnézem a republic oldalt, és csinálok egy jedi páncélos, AK fegyveres vanguardot :))) -
cain #33596 szvsz inkább az lesz, hogy mivel a lázadóknak jelen formában esélyük sincs megcsinálni a daily-t egyszerűen nem mennek oda. -
amit írtál alul, az nagyon emberi megoldás lenne szerintem, azt adom. -
+a megfelelő teszt hiánya. -
Már előre látom, hogy miután az impek sokkal többet tudnak ölni, hamarabb lesz meg a valor rank 60, és mindenki battlemaster gearben lesz warzoneban, republic meg nem, aztán már az is imbalanced lesz..
Megoldás: PVP zóna limitálása úgy, hogy fix mennyiségű imp és rep mehessen be. Mondjuk ILUM istancokat 50v50-re limitálni. Ha impek majd nem találnak republicot, hát TESSÉK ÁTJÖNNI REPUBLICBA -
Tyrpak #33592 Megoldások:
- kis csapattal is védhető helyek, aminek a védelme (és csak ha ellenfél támadja) x időnként valort ad ala WAR defense tic.
- védhető hely guild általi birtoklása, credit költséggel. Jutalomként spéci vendorok ala Outlaw's Den
- underdog jutalom ala WAR AAO - ergo nem fixált, nem bioware által állítgatott, hanem a tényleges helyzeten alapul. Kevés a rep a szerveren - nagy aao - új emberek jönnek miatta (és mennek el amint beáll a balance)
- respawn védelem, 10-15 secig 99% damage immune és cc immune, hogy legyen időd ritkítani egy picit bűntetlenül az ellent.
Jelenlegi rendszerben, életképes időtávon belül megcsinálható:
- emiatt sírnának a legtöbben: instance limit, max 40 ember (lásd WAR fort és city). folyamatos insta váltás lenne az eredmény, hogy üresbe juss, republic pedig olyanba, ahol kevés az imp.
- behívott zóna, tehát csak akkor léphetsz be ilum pvp-be, ha már ugyanannyi republic bent van. Eredmény imp részről több órás sorbanállás, hogy szembekerülj a végre normálisan felszerelt, szervezett republic-kal, aki szétkeni az imp pugot.
-
cain #33591 nem tudni. jósolni lehet persze, de vagy igaz, vagy nem. de még az sem biztos, hogy az engine a hibás (optimalizáció, stb.).
én egyre jobban gyanakodom a rossz fejlesztői szemléletre, mint hibaforrásra. -
Tukorkasztok helyett tukorparasztok-at olvastam. Argh ;) -
Ez nem így van. Ha a fejlesztők az egy oldalt sokkal vonzóbbra csinálják meg, ami sokkal több embernek tetszik (szebb armorok, jobb questek, "gonosz lehetsz" stb. stb-) akkor természetes, hogy több játékos választja azt az oldalt. Tudom itt mindenki utálja a Wow-t, de a Blizzard ebben nagyon ügyes volt, a TBC előtt sokkal több Ally volt, mint Horda (bár ekkora frakció imbalance ott nem volt), beraktak a Blood Elfet hordának és kiegynlitödőtt (aztán meg elcsúszott Horda irányba:P).
A tükörclass-opkra meg nézd meg amit Johnnyka linkelt, érdekes, hogy mindegyiknél az empire jobb. -
Alapvetően nem két frakcióval kellett volna kezdeni (amibe a bh és a smuggler egyébként bele se illik, de ezt hagyjuk). De ha már elkúrták, akkor különböző bonusok (xp, attrib bonusok stb.) a lowpop oldalon. -
Azt áruljátok már el az inbalance-ért miért a BW a hibás?
Van egy rakás dolog, amiért lehet őket okolni ... De ezért?
Az hogy több Empire játékos van arról a játékosok tehetnek ... Főleg mivel tükörkasztok vannak ... Arról nem is beszélve, hogy a játék kijövetele előt volt egy szavazás, aminek az volt az eredménye hogy a playerek 60+%-a Republic lesz ...
Hogyan lehetne ezt megoldani szerintetek gyorsan?
- Merged PVP zónák? Ezt nem hinném, hogy kisujjból fél perc alatt kiprogramozzák, bár lehet ez lenne a legjobb...
- Limitálni a csapatok létszámát? Az meg több okból gáz:
- Vagy túl kicsi lenne a limit és lenne 10 vs 10 "wöldpévépé?
- Vagy mondjuk empire oldalon lenne hiszti, mert a republikosok közül mondjuk 3-nak van kedve játszani, a másik oldalon meg 100-an szeretnének ...
- Erősíteni a republik oldalon? Akkor mindenki republikánus lenne ...
- Esetleg kevert csapatokat lehetne csinálni, és megoldódna minden? Hááát ... (Mondjuk WoT-ban is csak kis hiszti volt belőe ...)
Szerintetek mi lenne a jó megoldás? És ne olyan megoldásra gondoljatok ami nektek jó, hanem ami mindenkinek ... -
MaRee #33586 Az viszont érdekelne, hogy ugye gondolom ez az egész az engine problémája. Ezt lehet javítani? Mennyire nehéz kijavítani? Mennyi idő? Gondolom bonyolultabb, mint egy bugfix. -
Tyrpak #33585 Új Ilum daily taktika:
A régi, "barátságosan integetünk a republic-nak és forgatjuk a pontokat", helyett...
Megkérjük, hogy nyomjon párszor respawn-t, és mehetünk gyorsan leadni. -
Tyrpak #33584 Dev trackeren kérték, hogy az 1.1-el kapcsolatos véleményeket ebben a topic-ban osszuk meg a dev-ekkel.
Egyelőre nem nő olyan gyorsan, mint a nem-hivatalos thread-ek.
És mindenki olyan visszafogott... -
MaRee #33583 Persze, ez is érdekes :D -
"szép lila villámokat szórjatok a kezetekből"
puskás vagyok b+
-
Tyrpak #33581 Lehet sok mindenért szídni de...
WAR-ban ilyen esetekre 2 féle graf beállítást is el lehetett menteni, egyet sc-hez, egyet meg zergelésre izé rvr-re használtam.
Na mármost SWTOR-ban ez sem segít, mert ha leveszem a beállításokat low-ra, attól lassul a játék és nem gyorsul... -
MaRee #33580 WAR-ban anno legalább ilyen esetekre vlt egy option, hogy kilehetett kapcsolni az ability animációkat. Az most jól jönne. -
Szeretném megragadni az alkalmat, hogy mindenkit, aki imperial oldalon indított karit, b*szódjon meg. Fos Ilum játszhatatlan, mert arra áll a cerkátok, hogy szép lila villámokat szórjatok a kezetekből. -
smoother #33578 Ezért nem is érdemes elkezdeni. Tiszta Aion. Majd jön a patch hogy pálcika emberek lesznek.
-
MaRee #33577 PVP videóm, im OP!
-
cain #33576 és teljesen más az engine. =] de megnyugtatlak, anno az eve is innen indult. az meg egy pláne más engine. -
Tyrpak #33575 Ami nem fér a fejembe:
Bioware állítása szerint, a grafikát azért csinálták meg ilyenre, hogy a tömegjeleneteknél is élvezhető legyen, tehát azért nem lett valami shooter szintű szuper realista a grafikája.
Már egy 8v8 is jelentős fps esést okoz.
Egy 40v80-at pedig pont ugyanúgy kezel, 10x erősebb vassal, mint anno a WAR (akkor 8600-ról 9600-ra erősítettem, hogy fortnál ne 1 alatt legyen az fps-em) -
Na megvolt az első 50-es bracket-es pvp meccs élményem is:
Alderaan
Rep: 4 fős premade (mi), 4 random
Emp: 8 fő ruscorp...........
Sima győzelem itt ;) De mintha lassabb lenne a pvp (nem az ölés gyorsasága, hanem a cd/gcd mintha lomhább lenne... vagy csak túl sok energiaitalt iszok = semmit) -
cain #33573 szvsz nem meglepő, hogy azt a vgat egy 32bites dx9 játék ennyire hajt meg.
szvsz az sem meglepő, hogy ilum ilyen lett, miután odament egy republic/imperial fleetnyi ember, és nekiállt pvpzni. -
Tyrpak #33572 Gratz az új signature-höz :) -
Ha nekem ilyen 3-4 fpsm lenne, laggolna mint állat, tuti, hogy egy darabig hanyagolnám a gammát. -
MaRee #33570 Persze hogy nem, de egy hülyével minek vitatkozol?Csak unatkozik és ide jött trollkodni. -
nem etetem . egyszerűen csak balgaság ilyet mondani hogy akinek szar gépe van az ne játsszon. annyira nem néz ki jól ez a játék hogy egy 4 éves konfigon simán mennie kéne. -
Köcce, hogy betetted a hozzászolásom!
-
Tyrpak #33567 Amiről most szó van, hogy emberünk gépében van egy 80 ezres proci és hozzá egy 75 ezres videokártya, amin megy Ilumban a játék 3-6 fps-en, amíg egyszercsak crashel.
És közben a kártya kihasználtsága 35%, tehát a játék olyan mértékben nem használja ki, hogy az már bűn. -
MaRee #33566 Ne etesd :D -
Valszeg a BW-nél van a hiba, de arra akarok kilyukadni, hogy a baráti körömnél nincsenek ilyn problémák. -
na még egyszer : mi a xar gép ?
az hogy i5 meg i7 van vkinek az karcsú. -
Chris #33563 Ja mindannak a tetejében, hogy újabb rossz koncepcióval orvosolták a meglévőt, még "legálisan exploitolni" is lehet ami még tovább billenti a mérleget? Ezt az amatőrizmust.
-
nekem i5-ös van, és nincs fps problémám, 4 cimborám is kb ilyesmi gépjük van i7 stb, semmi gondjuk. -
MaRee #33561 Öööööööööööööööö
-
definiáljuk : mi a xar gép ? -
Troll vagy max te, ha xar a egy kövér disznó vagy, nemlessz egy finom csúcs barátnöd, ergo ha p4-ed van, nemfog menni a über gamma ennyi.