60892
-
gseldon #33798 Lenne egy kérdésem, ez számomra nem világos még. Sokan hozzák fel példaként a Warhammert. Ilyen meg olyan jó volt a world pvp benne. Nem lagolt, több 100 játékos, ostromok stb. Relatíve nem is olyan régi játék, miért nem azt játsszátok akkor a mai napig is?
Nem trollkodok, komolyan érdekel, hogy mi az az indok, ami miatt a Warhammer 'fail' lett, ha egyszer olyan jó volt a pvp benne. -
Droughert #33797 Akkor most beszélhetünk arról is,hogy peccs után melyik healer a jobb, a puskás vagy a pisztolyos? Vagy a nigger pap? Vagy inkább kussoljak?
-
SuLtAN17 #33796 De nem sírtam, hogy nincs content nekem elég ez a 3 bg meg úgy minden, de ez az illum kiverte a biztosítékot. Olyanokról már nem is merek beszélni, hogy az operative/scoundrel netalántán egy picit op meg, hogy az arsenalos bh konkrétan egy gombos class (lásd a linket lejebb) az már tényleg csak a koktélcseresznye a dolgok tetején:) -
MaRee #33795 Mindegy, eddig elbeszéltünk egymás mellett. Téged normális és értelmes fórumozónak ismertelek meg, ne vitatkozzunk. Teljességgel megértem, hogy unalmas már a pvp miatti sírás, én is unom. Én csak próbáltam néhány embert itt felhomályosítani, akik rohadt nagy baromságokat beszéltek eddig, és meg sem értették a problémát. Veled nincs bajom. 
-
szépen lassan 1.5-2 hét alatt lettem 50-es:DD jó lassú voltál:D -
cain #33793 a nettó hülyeséget te mondtad. a bioware nagy cég, több különálló fejlesztőstúdióval. mára gyakorlatilag az ea minden fejlesztője valamelyik bioware stúdió alkalmazottja. a stúdiók:
edmonton, austin, mythic, montreal, ireland, és san francisco. a játékot az austini stúdió fejleszti, az edmontoni meg besegít. vannak pletykák arról, hogy ex-mythices srácokat is bevontak, de ezeket még nem erősítették meg. ha így is volt az már kb. pre-launch fázisban lehetett. -
Jo, ha a nagyanyam sarga lenne es csengetne, o lenne a hatos villamos. :) Ne menjunk bele, a "mi lenne ha" kerdesekbe. -
MaRee #33791 Egyszerűen szerintem nem ezt a kaki enginet kellett volna használni, és király lenne. Több helyen is volt már írva, hogy 1-2 fps mellett a játék nem hajlandó 20-30%-nál többet használni a cpuból és a vga-ból, szerintem ha ezt emgoldanák, sima lenne! -
SuLtAN17 #33790 Tény, hogy a cancell account nem segít nem is spammolják azért az emberek annyira, de értsd már meg, hogy rengeteg sebből vérzik ez a játék, pedig sokan nálam jobban nem várták ezt és beszippantott a story line a questelés a minden, szépen lassan 1.5-2 hét alatt lettem 50-es 0 pvp meccsel addig, de most szeretnék pvpzni és bár a warzone nekem speciál tetszik ability delay-el laggal együtt, de a másik oldalon a fele nép már battlemaster az ő hibájukból és overgearelődik :)))) -
elhiszem, ezzel nem is vitatkozok. de a bio-nak nincs tapasztalata mmo téren, próbálják javítani a hibákat, majd a következő jobb lesz. van benne sok baromság, ami nem is bug meg hiba, hanem játékmechanikailag hülyeség. ezt mondjuk én sem értem miért nem javítják már ki... -
Az open world akármilyen event, nekik se megy nagy létszámnál. Nem alkalmas rá az engine, többször volt emiatt bukfenc. -
cain #33787 open world pvp nem létezik. a warzoneok szvsz elfogadhatóak.
nem volt értelme túlbonyolítani a pve bossokat, lévén mindenki ismerkedik a játékkal. ez persze nem jelenti azt, hogy ne kerülhetnének bele bonyolultabb scriptek.
az swtor.hu-n nem látok 16fős nighmare killeket. aki lát, mutassa meg plz, köszi.
a craft gagyi, viszont az, hogy resetelhető, belecsempész egy kis sandboxos ízt. -
MaRee #33786 Gondolom nem játszottál Warhammer Online-al. 2009-es játék, és kb ugyan oylan grafikailag, mint az SWTOR. Sőt, szerintem szebb is. Az engine-je mégis gond nélkül kezelte a többszáz emberes csatákat, mint a lenti videóban látható. -
Warden #33785 Egyetértek Piszkos Freddel valóban létezik egy ilyen "vándor" csoport akik nem másik playerekkel akarnak játszani hanem más playerek ellen.Már most nézegetik a mail fiokjaikat hogy kaptak e a terra online-ra béta meghívót, mert majd az lesz az igazi pvp kánaán.(esetleg a gw2)Maj miután az sem akkor majd lesz mindíg valami más.Aki úgy vette meg a játékot hogy kotor 3 kibővítve társasággal az jól szórakozik a kissebb-nagyobb bugok ellenére is.Elszörnyülködve hallgattam úgy 2 hete két guild társam akik bementek huttaballozni és ott oráliálódtak.Minden hibás volt a lag- az ellenfél-a saját csapattársak (mind n00b) a bioware az ea a kiba.. biciklisták és ezeknek mindnek nemjóillatú prostituált volt az anyjuk.Hozzáteszem hogy pont ez a két játékos az aki normal operationban is a legegyszerűbb bosson is simán hal mert ő ugyan arrébb ment x boss y skilljéből csak pont lagolt vagy nem kapott healt 4-5 éve.
A pve része amire készült is ez a játék működik.Egy átlag játékos max napi 2 órát játszik, ők köszönik jól ellesznek akár fél évig is úgy hogy egyáltalán találkoznának másik frakciójú játékossal.Valóban vannak optimalizációs problémák, értem ezalett hogy egy 16 fős flashpointban teszem azt az 1v1 eventnél 4-5 fps el bír menni a játék abban a pillanatban ahogy elkezdődik az event és a 16 playerből 16 nak.Részemről is akár ki is szedhetnék a pvp faxságokat és a mythet beszánthatnák és sóval hinthetnék fel.Akik meg pvp re ácsingóznak majd a terra... (harczihörcsög rulez) vagy ami ép megjelenik. -
Sokan el "vannak csúszva", és ha gondolod ki is fejtem! csak néhány tévedés:
50-esre pvp-vel (bw hibája is, hogy ezt engedte), story-t nem is látja, mindezt két hét alatt, majd veri az asztalt, hogy "én mint casual játékos megérdemelném, hogy azzal foglalkozzanak, ami nekem tetszik". Ebben hemzsegnek a logikai bukták. (Persze nem értik, most sem értik, és ha 3 wall of textet írok róla, akkor sem fogják érteni)
A szoftverben lévő problémák megoldhatóak általában már tegnapelőttre. Minél nagyobb, és minél mélyebben van a probléma (engine), annál gyorsabban megoldható, ha tehát percenkét postolok egy "cancel account, mert még mindig akad" okosságot, az teljesen logikus reakció.
Ha egy magyar fórumon magyarul rinyálok akár öt percenként is, attól jobb lesz a játék, jobb lesz nekem, és jobb lesz a többi fórumozónak is. Később majd azt mondom, hogy egy hete nem is jártam erre, tehát nem is sírok folyamatosan. Ha finoman megemlítik, hogy nem kéne, esetleg kijönnek a sodrukból, akkor ők a hülyék.
Egy játékot végig voice actolnak, minden kasztnak csináltak saját story line-t, rendesen ráfekszenek a pve-re, a minimum, hogy jól kidolgozott, balance-olt, működő pvp is van benne az első naptól kezdve.
... -
Laroa #33783 Na ez nettó hülyeség, onnantól hogy Mythic-et a WHO-val együtt beolvaszották a Bioware-be. -
SuLtAN17 #33782 Tudjátok mit akkor sajnálom a Bioware-t milyen nehéz nekik programozni, jézusom keljetek már fel 2012 van leszarom milyen nehéz megprogramozni a Blizzardnak érdekes megy. Nem tanultak semmit az elődök hibáiból, amit már egyszer lezongorázott a "scene" mindenhol. És nem érdekel a pvp balance meg az elcsúszás meg mindem, hol a dual talanet, hol a support? Leszarják mit írsz nem válaszolnak semmire se konstruktív kritikára se semmire. Miért healelnek offban a dps inquisitorok és consularok 70% annyit, mint egy healer+ damagben elsők? Ezt is lejátszottuk már a wowban, ha valaki emlékszik itt arra még. Miért nem értik meg, hogy a world pvp lehetetlen manapság nem létezik és már átnyúl az mmorpg határain, mert az már mmorts inkább mint mmorpg. Miért nem tanultak abból, hogy ha túl high end gép kell valamihez megbukik lásd Conan. Miért nem tanultak abból, hogy a pve bár remek állítólag, de rossz az itemizáció, miért nem tudsz healerként 4-5 medálnál többet szerezni míg egy dps guarddal 9-11 medált szerez? -
DoctorStryker #33781
-
fordítsuk meg: ha szar lenne a pve akkor nem menne itt a "hiszti" ? de.
patthelyzet. -
Laroa #33779 A Bioware nagyon üt :D:D
-
Te nem erted. Nem az a baj, hogy "unalmas" neked/netek a pve, es csak a pvpnek eltek. Elfogadom, sot, meg is ertem, hiszen a pvp el van cseszve jelenleg, emiatt csalodottak vagytok.
De azt nem fogadom el, hogy nap mint nap ezzel kapcsolatban kell olvasnom ugyanazt a sirast es hisztit a topikban, ugyanazoktol az emberektol, amelynek a vege az, hogy az egesz jatek fos es cancel. Egyszer irja le mindenki, oke. De ne minden oraban, konyorgom. -
cain #33777 szerintem az engine bírná. amikor egy engine rosszul van optimalizálva, akkor általában azt csinálja, hogy felzabálja az összes erőforrást ÉS lassú. itt meg pont az van, hogy ugyan nem skálázódik, de nem is hajtja meg a gépet. -
DoctorStryker #33776 anyu gyere itt egy goromba bácsi és bánt...
pár egyedről a véleményem: ITT
-
Chris #33775 Összefoglalom én hogy látom a játék mmo-létét, a fórum/fórumok alapján nem vagyok ezzel egyedül, a PvE összegzést több vélemény alapján rakom össze:
- PvP nem létezik, ebben konszenzus van.
- PvE vonatkozásban van tartalom, azoktól akik sokat jártak/járnak azt látom, hogy lépten-nyomon bugokba ütköznek, target of target és a combat log hiánya inkább kellemetlenné teszi a dolgot, mint kihívássá, a bossok javarészt egyszerűek, tank'n'spank stílusúak, 1-2 szórakoztató azért van köztük. 1 hónap sem telt el, az swtor.hu tanulsága szerint több magyar guild az utolsó, állítólag full bugos boss kivételével a legnehezebb szinten farmolja EV-t.
- Craft abszolút nem jelentékeny, gyorsan maxolható, végjátékban nem használható, működő gazdaságot a játéknak nem teremt.
- Levelup, szintezés tényleg szórakoztató, jó ötlet a lvl 1-től 50-ig vezető történetszál, baromi jó a companion rendszer, de ez nem mmo elem, ez a single player része.
Ha a levelupnak vége, marad az első három pont ami nem viszi el a hátán a játékot, ez a levelup meg nem hivatkozási alap egy mmo-nál.
-
cain #33774 az igazság legfeljebb neked fáj, te vergődsz itt, mint akit partra sodortak a hullámok... mmo pvp-t vártatok egy olyan fejlesztőtől, aki életében nem csinált még pvp játékot. nem jött be, mondjuk kb. esély sem nagyon volt rá. -
gondolom nem értesz a programozáshoz. szerinted mennyivel lettek bonyolultabbak a hardverek és szoftverek azóta, mennyivel bonyolultabb egy játékot leprogramozni? kb. 100x. na most menj és gondolkodj... -
DoctorStryker #33772 csak annyi, hogy azok a játékok a mostani gépeken való futtatása ég és föld.
Mint egy mai játék a mostani gépeken. -
SuLtAN17 #33771 Most először és utoljára szögezem le, hogy nem vagyok Crassus, ha nem látnád 7 éve regisztráltam és nem bannoltak még, nem lépek ki bgről és nyugodtan hívjál admint sőt anyut is hívd mert bántottak, szánalmas emberek vannak itt... -
MaRee #33770 Te nem vagy túl okos, ugye? Épp az a lényeg, hogy az "elavult" 5-10 éves játékok bírták azt, amit a 2012-es nem. -
SuLtAN17 #33769 Nem fogsz mert nem káromkodok és nem megyek bele súlyos személyeskedésekbe, mint te. Sajnálom, hogy fáj az igazság és valaki kimondja itt azt, amit minden komolyabb (nem sírós) fórumon minden igazán komoly pvp-s múlttal rendelkező player (pl hydramist) írnak. Ha neked ez személyeskedésbe torkollik, és ez jön le akkor azt tudom mondani, hogy egy borzalmasan alulkvalifikált vagy:) -
És ennek mi köze is van ahhoz, hogy ha akkor bírta az engine, akkor most miért is nem? :) -
DoctorStryker #33767 Ezek a játékok egyrészt elavultak másrészt 5-10 évesek is. -
t0xikus #33766 az nem a régi szép idők -
Laroa #33765 Ja régi szép idők, afk a keep előtt mdps-ként míg le nem verték az ajtókat, de szép is volt
-
tök jó arc vagy, de mégis mit vársz ettől a topiktól? írjunk neked egy jobb mmo-t? -
cain #33763 amikor még aktívan játszottad, nekem nem ezeket írogattátok fórumon. =] tbh, abban a létszámban, amiben ott ment a pvp, azt az swtor is nyújtani tudja.
@nowan: torzival ketten együtt beletettünk abba a játékba talán egy évtizedet is, talán tudjuk, miről beszélünk. -
Nephin #33762 Teljesen megalapozott nálad a cancel, az lenne a furcsa, ha így befizetnéd, amikor esélyed sincs játszani patchelés nélkül. Viszont mégsem láttam tőled sehol, sem offline, sem ingame agyatlan sikítozást és százhúszezerszer elnyinnyogott kopipészt hisztit, milyen érdekes. :) Nem hiszem, hogy ennyire nehéz lenne a konstruktív kritika, vagy úgy látszik, mégis, kevesen csinálják ugyanígy. :) -
engem, de nincs kedvem ujrairni, mert kocsog kis kocka geci vagy aki nem erti meg, hogy ha ami a jatek resze de megse mukodik az igenis jo, hogy benne van, es az engine is bir kezelni barmennyi playert, csak legyen intsance-olva aterulet, es ez to jo, meg az is, hogy az 51es instak felel hot bug, de majd javitjak, es amugy is kocka vagyok, mert elveztem gyakorlatilag minden percet amig 50re nem ertem, faszert nem szinteztem lassaban, es igatz elolvaqstam minden parbeszedet, es nagyon jol szokrakoztam, de biztos megse olvastam el mindent, ja es ujrajatszhatosagban is fasza, igaz a fo story vonalon kivul gyakorlatilag a szintezes 70%at kiado missionok mindenhol ugyanazok.
-
MaRee #33760 Nem kizárólagosság, de sajnos nem érted meg.
Van, akinek a pvp jön be, van akinek a pve. Mindkettőben gyilkolászni kell, csak mást.Innentől a szerepjáték meghal, mert 50-től nem igazán van lehetőség szerepjátszani. Ezért kérdem, hogy van-e 50-es karaktered, azelőtt felesleges ilyeneken vitázni, mielőtt saját kézből tapasztaltad a dolgokat.
Az MMO-kra azt szokták mondani, hogy az igazi játék a max szint elérése után kezdődik, és ez igaz is. Nagyon kevés ember fizeti a havidíjat azért, hogy felhúzza hónapok alatt a 27. altját hogy lássa a storyline-okat, bár biztos vannak ilyenek. Engem és az MMO társadalom 90%-át az endgame érdekli, nem az altozás. Az endgame-nek két része van, pvp és pve. A pve számomra(számunkra) monoton és unalmas, ezért akarunk pvpzni, ha már a játékban benne van ez az opció, és még open world pvp lehetőség is van rá, saját bolygóval. Ez a játék szar engineje miatt használhatatlan. Mit nem lehet ezen megérteni?
Amúgy majd nyugodtan lehet pve sírást is olvasni, én láttam eleget gchaten, bugos bossok, nem dobnak lootot, stb. Nem mondja senki, hogy a játék szar és csak pvpzni lehet. De ha a pve rendszer lenne totálisan elkúrva, akkor őket elküldenétek pvpzni, mert hogy nem a pve az egyetlen opció az endgameben? -
nowan #33759 Kösz nem sírok. Utáltam Crassus nyavajgását, olvass vissza nyugodtan.
Viszont ma ti csúsztok el. Ez a sötétrózsaszín felfogás már nekem is sok.