MaRee#33760
Nem kizárólagosság, de sajnos nem érted meg.
Van, akinek a pvp jön be, van akinek a pve. Mindkettőben gyilkolászni kell, csak mást.Innentől a szerepjáték meghal, mert 50-től nem igazán van lehetőség szerepjátszani. Ezért kérdem, hogy van-e 50-es karaktered, azelőtt felesleges ilyeneken vitázni, mielőtt saját kézből tapasztaltad a dolgokat.
Az MMO-kra azt szokták mondani, hogy az igazi játék a max szint elérése után kezdődik, és ez igaz is. Nagyon kevés ember fizeti a havidíjat azért, hogy felhúzza hónapok alatt a 27. altját hogy lássa a storyline-okat, bár biztos vannak ilyenek. Engem és az MMO társadalom 90%-át az endgame érdekli, nem az altozás. Az endgame-nek két része van, pvp és pve. A pve számomra(számunkra) monoton és unalmas, ezért akarunk pvpzni, ha már a játékban benne van ez az opció, és még open world pvp lehetőség is van rá, saját bolygóval. Ez a játék szar engineje miatt használhatatlan. Mit nem lehet ezen megérteni?
Amúgy majd nyugodtan lehet pve sírást is olvasni, én láttam eleget gchaten, bugos bossok, nem dobnak lootot, stb. Nem mondja senki, hogy a játék szar és csak pvpzni lehet. De ha a pve rendszer lenne totálisan elkúrva, akkor őket elküldenétek pvpzni, mert hogy nem a pve az egyetlen opció az endgameben?