• picket
    Sokan el "vannak csúszva", és ha gondolod ki is fejtem! csak néhány tévedés:

50-esre pvp-vel (bw hibája is, hogy ezt engedte), story-t nem is látja, mindezt két hét alatt, majd veri az asztalt, hogy "én mint casual játékos megérdemelném, hogy azzal foglalkozzanak, ami nekem tetszik". Ebben hemzsegnek a logikai bukták. (Persze nem értik, most sem értik, és ha 3 wall of textet írok róla, akkor sem fogják érteni)

A szoftverben lévő problémák megoldhatóak általában már tegnapelőttre. Minél nagyobb, és minél mélyebben van a probléma (engine), annál gyorsabban megoldható, ha tehát percenkét postolok egy "cancel account, mert még mindig akad" okosságot, az teljesen logikus reakció.

Ha egy magyar fórumon magyarul rinyálok akár öt percenként is, attól jobb lesz a játék, jobb lesz nekem, és jobb lesz a többi fórumozónak is. Később majd azt mondom, hogy egy hete nem is jártam erre, tehát nem is sírok folyamatosan. Ha finoman megemlítik, hogy nem kéne, esetleg kijönnek a sodrukból, akkor ők a hülyék.

Egy játékot végig voice actolnak, minden kasztnak csináltak saját story line-t, rendesen ráfekszenek a pve-re, a minimum, hogy jól kidolgozott, balance-olt, működő pvp is van benne az első naptól kezdve.

...