60892
  • Marfy
    Nephin, cain
  • MaRee
    He?
  • MaRee
    PiszkosFred-re +1 szavazat ha vállalja, viszont csak akkor, ha tiszteletben tartja a pvp játékosok álláspontját, és nem küldi el őket CS-zni.
  • Omlás
    "pandás" WG=0.00001 FPS :]]] Nosztalgiázhat mindenki legalább :PPP
  • j0nNyKa
    érdekes élmény volt végigolvasni a mai hszeket

Jeff ugye tegnap közölte, hogy lemond a házigazdiságról, a topicnak viszont igennagy szüksége van új házigazdira
    bár itt most mindenki mindenkivel szemben áll, és kurvanehéz lesz közösen rábólintani valakire, mindenképp muszáj lesz

én hirtelen 2 névre tudok gondolni: Nephin, PiszkosFred
    nektek lenne ehhez kedv/idő/erő/stb?

illetve javaslat másik házigazdira?
  • Laroa
    Azt már láttuk warhammer onlineban milyen fantasztikus volt...
  • MaRee
    És ha már 30 embernél szaggat, akkor hanyas cappal nem fog?
  • MaRee
    #33899-ra akart menni, azifjutitannak.
  • cain
    erre tüneti kezelés lehet a population cap.
  • nowan
    Két dolgot nem láttál ezek szerint, amik valóban komoly problémák:
    - Elfoglalják a másik fél bázisát és gankelik az érkezőket és spawnolókat. Életben maradsz 3 sec-ig. Nincs valódi pvp.
    - Ha van két nagy méretű csapat, akkor az fps lesz egyjegyű. Nincs valódi pvp.
  • MaRee
    Az a baj, hogy már kb 30 embernél az fps lecsökken 4 meg 5-re, és nem lehet játszani. Ennyi. Hányszor kell ezt még leírni?
  • DoctorStryker
  • DoctorStryker
    Az emberek itt versenyezgetnek egymással és vannak olyanok akik nem nézik, hogy milyen áron,
    de ő elmondhatja magáról hogy ő olt Jani a hegyről aki elérte a 100 Valort,BM páncél, fegyver stb stb a többi meg nem fogja kérdezni, hogy hogyan...
  • Chris
    Így is van, pontosan ez az elméletem, ami mivel nem tudjuk a pontos számokat, logikai alapú.
    Írtam alább, hogy szerintem miért nem volt semmilyen server cap emelés, nem akarom megint leírni.
  • cain
    azzal akarok érvelni, hogy nem tudjuk, hogy van lebontva. te tudod? honnan?
  • MaRee
    Óistenem, hát sose lesz vége?
  • Omlás

Te azért élvezed mert szórakozni akarsz ezért játszol nem a hibákat, kifogásokat keresed ha nem úgy alakul ahogy szeretnéd, hanem egyszerűen szórakoztatod magad a játékkal.

Akik rinyálnak nagy többségben (nem mindenki) különböző statokra és egyebekre vernék magukat de mivel nem mindig ők a legjobbak amit ugye nemigazán tudnak elviselni, egyszerűbb mutogatni meg rinyálni és kifogásokat keresni....

Akárki akármit mond, a játék jelenleg bőven szórakoztató kategóriába sorolható a hibák ellenére amivel én is tisztában vagyok, csak épp leszarom mert nem azért logolok be hogy hibákat keressek meg kifogásokat, hanem azért mert ki akarok kapcsolódni. Akinek meg attól elszakad a cérna, hogy kikap zsinórban 3 pvp meccsen az inkább ne játszon továbbá forduljon kezelőorvosához egy beutalóért valami szanatóriumba kezeltesse magát.

Még mindig azt vallom aki egy játékon fel idegesíti magát az nincs tisztában a játék szó jelentésével :P Alapból a játékot felesleges komolyan venni, de lehet bennem van a hiba, viszont én így legalább szórakozok nem idegeskedek :]
  • t0xikus
    még egy smoother?:D
  • Chris
    Aha, tehát akkor azzal akarsz érvelni, hogy az 5 kategóriára a terhelés nem arányosan van lebontva, hanem aránytalanul, mert mondjuk standard és light között van 1000 ember eltérés, de very heavy meg full között mondjuk csak 10. Aham... értem... Egy jótanács: logikai alapú vitákba többet ne nagyon menj bele. :D
  • azifjutitan
    WALL OF TEXT következik

Eddig csak olvastam a fórumot, de van pár kérdésem a PVP-vel kapcsolatban. Mivel ez az első MMO amit kipróbáltam kiváncsi lennék rá, hogy a Nagy PVP harcosok mit is értenek a PVP alatt. Az agyatlan hentet, amikor X VS Y emberke henteli egymást?

Én azt tapasztaltam eddig, igaz kicsiben, hogy működik a PVP a játékban lehet kisebb csatákat megvívni egymással, akár RP keretében. Az lenne a játék RPG oldala, hogy a játékosok kitalálnk eseményeket amiért lehet egymással harcolni! Guild vs guild, vagy bármit amit el tud képzelni a játékostábor...

Az ILUM-OS szenvedést nem értem. Az volt a baj, hogy egymással szemben álltak a játékosok és farmoltak harc nélkül, gondolom sok 50-es karakter tulaj megtette ezt innen is, mert a játék megengedte nekik. Miért nem próbáljátok meg egy kicsit beleélni magatokat a karakterbe intézményes kényszer nélkül? A tegnapi peccsel bekerült a pár óra alatt qrva nagy Valort farmolok lehetőség. Miért rontjátok el a játékotokat csíteléssel?
  • Laroa
    x = szerver cap y = játékosok száma
    y legyen mondjuk 99, x pedig 100
    Ez nem jó, túl alacsony a cap, lehet hogy queue lesz és akkor sírni fognak a fizető ügyfelek. Tegyük meg ezt...x * 1.25 = z, az új szerver cap
    Ez esetben a 99%os terheltség leesik 79,2%-ra, és máris megbukott az elméleted.
    Röviden, amíg nem tudjuk a pontos számokat felesleges spekulálni, mert egyszerűen meg lehet cáfolni mindkét oldalt.
  • sata75
    LF "szintezős"(?)guild a Hidden Beksen.
    (hun csatit hagyjuk rosszabb mint ez...)
  • cain
    hogy te mit írsz, azt nem tudom.
    nem romlott semmi sem négyről ötre. legfeljebb fullról very heavyre. elképzelésed szerint a full szintnek a very heavy 80%-a, mindez mégpedig az alapján, hogy valaki megpróbálta grafikusan ábrázolni a változást, és a fullhoz 5öt, a very heavyhez pedig négyet rendelt. rendelhetett volna a fullhoz 22222222222222222222222222-t, a heavyhez pedig 22222222222222222222222222-1et, abba sem lehetett volna belekötni, mert csak annyi biztos, hogy a 'full' terhelés az nagyobb, mint a 'very heavy'. SEMMI MÁS. ezt kéne felfogni, és ezek után világos, hogy miért jóslás kategória bármiféle százalékokkal történő dobálózás.
  • t0xikus
    nálam simán ottvan
  • MaRee
    Eltűnt a cancel subscription gomb
  • Rhilen
    Csak hogy a sok sírás mellett legyen egy pozitív vélemény is :)
    Kövezzetek meg, de én élvezem a játékot. Egy szokásos bioware produkciót vártam és kaptam, ami ugyanarra a sorsra fog jutni, mint a baldur's gate 1-2, neverwinter nights, dragon age, mass effect ... végig fogom tolni jópár alkalommal, különféle karakterekkel a SZTORI miatt. Ráadásul ezt tetézi, hogy mindezt partiban - élő emberekkel, a barátaimmal - tehetem, ahol a párbeszédeket KÖZÖSEN alakíthatjuk, egymás mellett / vagy ellen dönthetünk.

• Chris
    Bocs, nem hülyeség az érvelésed, csak nem arra vonatkozik amit én valójában írok.
  • Tyrpak
    SZVSZ, szombaton én csinálok egy létszám checket, hogy kik maradtak, és aztán vagy maradok és szintezem tovább a maraudert, vagy keresek egy barátságos, aránylag balanszos szervert és reroll.

Ja igen, mint írtam egyelőre marad az előfizetésem, bár Bioware megint furán intézi, mert az account oldal így néz ki:
    You have no play time. Please sign up for a recurring subscription plan or redeem a Game Time Code. We will keep your account and character information in case you decide to return.
  • Chris
    Mit nem értesz azon, hogy ha van 5 fokozat, aminek a nominális értékét NEM ismerjük, de a 5-ről vmi 4-es fokozatra romlik, akkor az ugyanúgy 20%-os csökkenés, mintha 100 játékosból elvennénk 20 játékost?
    Azt feltételezni meg, hogy különböző a cap különböző szervereken egyszerűen baromság, a cap emelés tiszta logikai elméleti cáfolatát leírtam. Azt egy pilllanatig sem mondtam, hogy ezek abszolút adatok és tökéletes információtartalommal bírnak, de az érvelés amit írsz, az egyszerűen hülyeség.
  • Rockety
    jajaja vágom, kösz.

én bioware developer topikjában írtam egyszer le, a problémáimat azt csecs :D
  • Bhalage
    alapvetoen nem hangzik rosszul!
    komolyra forditva a szot, remelem az itt irogatok megirjak a offi forumra is eszreveteleiket otleteiket panaszaikat stb.
    (mondjuk sztem a hivatalos oldalon nagyjabol remenytelen a helyzet normalis/kontruktiv threadeket irni, mert a csorda szetbassza semmi perc alatt de azert ki tudja)
  • nalgae
    Nem, egyáltalán nem ezt mondta. Csak elege van azokból, akik csak panaszkodni tudnak. Ha probléma van, meg lehet beszélni, de van különbség a probléma megbeszélése és az OMG ez is szar az is fostalicska, ennyire magatehetetlen bioware, fos EA stb. közt. Teljes mértékben osztom @Nephin véleményét, messze sokkal magasabb színvonalú hozzáállást képvisel, mint az itt írogató sokszor fröcsögő playerek 90%-a. Akinek nem inge, ne vegye.

Egy játékot azért játszol, mert élvezni akarod, hát élvezd. Ha nem tetszik valami, ne játssz vele, tényleg ennyire egyszerű. Rengeteg ember szerint a monopoly jó móka, mégsem ülök le játszani velük, hogy aztán azt hajtogassam, hogy milyen szar játék, és mennyire unalmas.
  • DoctorStryker
    akinek nem tetszik egyszer írja és nyomjon egy cancelt és ne napokig játssza a hattyú halálát itt mert unalmas. Ha meg nem játszik az meg menjen játszon mást.
  • Nephin
    *sigh*

Nem, csak a körbekörbekörbe napi 548752x nyünnyögés ugyanazon felesleges, unalmas, mi több, kontraproduktív, mert elsikkad benne a jogos kritika is. Érted?

Lassan én is kezdek loopolni, akinek eddig nem jött le, mit mondok, annak ezután se fog, részemről off.
  • cain
    mégegyszer mondom, nem ismered, hogy pl. egy heavy leterheltség hányszorosa egy light leterheltségnek. amíg ezt nem ismered, felesleges százalékokról beszélni. azt sem ismerjük, hogy a capeket mennyivel növelték meg sem százalékban, sem abszolút értékben. azt sem ismerjük, hogy ez a növekmény minden szervernél ugyanannyi volt-e, vagy eltérő, csak annyi biztos, hogy legalább egy szervernél (de minden valószínűség szerint többnél, ha nem is az összesnél) történt cap emelés.

kurvára felesleges százalékokról beszélni, mert egyetlen egy rohadt számot nem ismerünk pontosan (de még) az egész hóbelevancból. de le is írták a linkelt oldal fakkjában, hogy azt ábrázolják, ahogy a bioware osztályozza a szervereket, és semmiféle következtetés nem vonható le ebből az előfizetők számát illetően. mert még azt sem tudni, hogy az atho citys standard érték az vajon közelítőleg azonos határok között mozog-e egy másik szerver standard értékével, vagy sem.
  • Rockety
    Aham, szóval lényegében akinek nem tetszik kuss és cancel, akinek tetszik kuss és pay&play. Érdekes fórum lenne.

:D
  • Nephin
    Nem a PvP-játékosokkal vagy a játék PvP-ágával van a gond. Én szinte többet PvP-zek, mint nem és élvezem. Akkor is jól szórakoztam, mikor tele volt 50-es fullfelszerelt imp premade-ekkel, akkor is, mikor az elején szintben kb. egyformák voltunk és most is, mikor külön vannak az 50-esek.

Nekem a PvP nem valorfarm meg medálgyűjtés meg killszámolás, hanem egy másik ember elleni játék, ahol próbára teszem magam. Ha nagy a túlerő (lásd fenti premade) és mégis nyerek, az baromi jó. Ha nem nyerek, jár az agyam, hogy lehetne mégis győzni. A bugokhoz alkalmazkodom, a skilldelayhez alkalmazkodom, örülök, ha javítják, de nem verem magam a földhöz miattuk, kb. ennyi. Felfogás kérdése a dolog. Ha valaki elrontja saját magának a dolgot az örökös negatív szemlélettel, azt csak sajnálni tudom, viszont a fórumok telesírását emiatt hülyeségnek tartom, a teljes játék lehúzását egy aspektus miatt pedig csúsztatásnak és flame-nek. Keressen mást magának, ha nem tetszik. Utálom a sóskát, mégsem állok oda az önkiszolgálóba a sóskástál mellé, rázümmögve mindenkire, hogy deszarasóskadeszarasóskadeszarasóska. :D Eszek mást.

Nem rólad van szó, mielőtt félreértenél, általában.
  • Braikingboss
    Amúgy ezt az egész Ilum-os bakit el lehetett volna kerülni ha teszt szerverre átmásolhatóak lehetnének a karakterek és nem kellene felhúznom egy újat, így lenne elég 50-es tesztelni az új patch-t tesztszerón de mind1:D
  • t0xikus
    nem fogják megérteni.
  • Chris
    Mégegyszer mondom, csak az arányok, a százalékos változás a lényeges, nem a nominál értékek. A logikai indoklást arra, hogy miért nem a server cap nőhetett meg abban találod, amire válaszoltál.