• Nephin
    Nem a PvP-játékosokkal vagy a játék PvP-ágával van a gond. Én szinte többet PvP-zek, mint nem és élvezem. Akkor is jól szórakoztam, mikor tele volt 50-es fullfelszerelt imp premade-ekkel, akkor is, mikor az elején szintben kb. egyformák voltunk és most is, mikor külön vannak az 50-esek.

Nekem a PvP nem valorfarm meg medálgyűjtés meg killszámolás, hanem egy másik ember elleni játék, ahol próbára teszem magam. Ha nagy a túlerő (lásd fenti premade) és mégis nyerek, az baromi jó. Ha nem nyerek, jár az agyam, hogy lehetne mégis győzni. A bugokhoz alkalmazkodom, a skilldelayhez alkalmazkodom, örülök, ha javítják, de nem verem magam a földhöz miattuk, kb. ennyi. Felfogás kérdése a dolog. Ha valaki elrontja saját magának a dolgot az örökös negatív szemlélettel, azt csak sajnálni tudom, viszont a fórumok telesírását emiatt hülyeségnek tartom, a teljes játék lehúzását egy aspektus miatt pedig csúsztatásnak és flame-nek. Keressen mást magának, ha nem tetszik. Utálom a sóskát, mégsem állok oda az önkiszolgálóba a sóskástál mellé, rázümmögve mindenkire, hogy deszarasóskadeszarasóskadeszarasóska. :D Eszek mást.

Nem rólad van szó, mielőtt félreértenél, általában.