• Omlás

Te azért élvezed mert szórakozni akarsz ezért játszol nem a hibákat, kifogásokat keresed ha nem úgy alakul ahogy szeretnéd, hanem egyszerűen szórakoztatod magad a játékkal.

Akik rinyálnak nagy többségben (nem mindenki) különböző statokra és egyebekre vernék magukat de mivel nem mindig ők a legjobbak amit ugye nemigazán tudnak elviselni, egyszerűbb mutogatni meg rinyálni és kifogásokat keresni....

Akárki akármit mond, a játék jelenleg bőven szórakoztató kategóriába sorolható a hibák ellenére amivel én is tisztában vagyok, csak épp leszarom mert nem azért logolok be hogy hibákat keressek meg kifogásokat, hanem azért mert ki akarok kapcsolódni. Akinek meg attól elszakad a cérna, hogy kikap zsinórban 3 pvp meccsen az inkább ne játszon továbbá forduljon kezelőorvosához egy beutalóért valami szanatóriumba kezeltesse magát.

Még mindig azt vallom aki egy játékon fel idegesíti magát az nincs tisztában a játék szó jelentésével :P Alapból a játékot felesleges komolyan venni, de lehet bennem van a hiba, viszont én így legalább szórakozok nem idegeskedek :]