60893
  • picket
    Sokadik fénymásolat lehet, romlik a minőség :D
  • SuLtAN17
    Dehogy használnak teljesen felesleges, az használ aki fellengzősködni akar, hogy én biza nem 1 gombot szpammelek. Így lett megírva igazad van ezért nem te vagy a hibás csak nem unod még meg a többi skillfull bh nem unja még?:D
  • maniac001
    Miért szállnának szembe 1 az 1-ben valakivel? Ahhoz némi skill is kell. gankelni 4-en az megy nekik (amíg el nem kite-olja őket valaki:) )
  • picket
  • Bhalage
    azok igen, de most rolad volt szo :D
  • Torzonborz
    és ha 1 skillt spammel akkor mi van ? ha így hatásos akkor én is ezt csinálnám. erről nem az ember tehet hanem az aki így találta ki az adott klasszt - >BW BH designer.
  • PiszkosFred
    Te most Crassus nagymester alregje vagy csak probalod utanozni? Eleg, ha megsuttogod, a coming out-t majd kesobb is raer.
  • TDC Geronimo
    prok többet is használnak sry
  • TDC Geronimo
    Sírok :D
  • Bhalage
    arsenal 1buttonsclass merctol megis mi a szart varsz? tracer missile spamon kivul, ez egy ilyen klassz :o
  • maniac001
    Én nem azt mondtam mhogy wowoztak, csak azt hogy nem lepődöm meg ha így volt (amit sultan17 írt).
    Akkor a WHO-ban voltak ilyenek. nem mindegy a környezet? A mentalitásuk a gáz, nem a helyszín ahol csinálták/csinálják.

Amit a pvp-ről írtam (hogy balfaszok) azt meg láttam. Teccccikérteni?
  • SuLtAN17
    Te meg egy gerinctelen tracer missle spammelő noob, volt "szerencsém" találkozni veled meg a haverjaiddal. Teljesen mind1 se a nevetek se a játékstílusotok nem illik ide remélem megkapjátok a büntetéseteket. Egyébként ha van 1-2 kétes ember a guildben arról az egész bagázs meg lesz ítélve teljesen mind1, hogy jogosan vagy jogtalanul. Én csak olyan guildben voltam, bármilyen mmo-ban, ahol ha valami olyat tettél, ami nem a guild profiljába illett kirúgtak. Szóval ez a profilotok vagy megtűrtök idiótákat egyik jobb, mint a másik.
  • Bhalage
    sarkany lovagrend - mar az ez a nev is megmosolyogtat vagyis konkretan majd behugyozok a rohogestol annyira lOl ::AS:DA:SD:ASD:::D:DD
  • picket
    Nem tudok napi 300+ hsz-t átolvasni, amúgy is troll > tűzoltó.
  • TDC Geronimo
    de hát ha azt mondják, hogy voltak, akkor voltak. Tetszikérteni?!
  • Fenrir
    Én kikérem magamnak mert nagyon ritkán pvp-zek (akkor is max. wz), 50-es karakteremmel inkább hm fp, ha nincs hozzá kedvem akkor pedig a 4-5 altom közül játszok éppen azzal amivel kedvem ven.

Valor rankom is valami 7 vagy 8.
  • TDC Geronimo
    teis
  • Torzonborz
    ööö a sárkányos lovagok nem is voltak wowban , nem ? ha jól tudom WHO-ban kupálódtak össze.

• TDC Geronimo
    debutavagy
  • PiszkosFred
    Irigyellek benneteket valahol, ha van idotok es energiatok vadidegen emberek velt vagy valos dolgai miatt gyomorfekelyt kapni az idegtol.
  • Braikingboss
    A Sárkány Lovagrend nem játszott a wow-al a Warhammer Online mmo-ban tevékenykedett a wowban sose ez sértés:D Az exploitrol anyit hogy nem tudok valor 60-as emberkéröl sem. de mind 1 az egész guildröl lehet véleményt alkotni mert neked 1 2 emberel negatív élményeid voltak de sírjatok csak.
  • maniac001
    Ez nem igaz, a sárkány lovagrendnek indulás után 2 héttel már rossz híre volt. És egyáltalán nem lep meg hogy a wowban is így csinálták, ennyi idő alatt nem lehet gerincet növeszteni.
  • PiszkosFred
    Konkretan ezt csinalja a jatekosok 99%-a (maradek 1% AFK), szal teljesen felesleges nevet adni a frusztraciodnak. Mondom ezt republickent, szinten a szopoagrol.
  • Sáska
    +1
  • SuLtAN17
    Egyetértek veled nagyon fáradt a Sárkány Lovagrend, én speciál betiltanám ezt a nevet eltévesztettétek a játékot. A stílusotok maradt az a gerinctelen sunyi exploitos, amit a wowban 4 év alatt megismertem bánom már, hogy az Ahto City-re jöttem. Remélem majd szépen roll back lesz, és akkor az exploittal összefarmolt kamu battlemastereitek feje a porba hullik.
  • Marfy
    Baradin Hold, Alliance, Horde.
  • sokoo
    Igazából azért gondoltam a rangedre, hogy ne gátoljuk egymást a gearelésben. De azért érdekel mit gondolsz a ranged tankról, egy kicsit kifejtenéd? Nekem Jugger van, nincs tapasztalatom velük.
  • maniac001
    A sárkány lovagrend-től ne félj pvp-ben, kite-olhatóak.
    Ahol ott vannak WZ-on az az ellenfélnek tuti win :)
  • sokoo
    Ez OP, az OP, lag, fps, szar, fos, hugy, bu*i EA, köcsög BW, nyomorék Blizzard. :) Szokásos PvP eszmecsere. :D

Megpróbálnám más felől megközelíteni a problémát. Majd ha 1 féle class, 1 féle ruci lesz, és egyetlen random értéket sem fog használni a játék + mindekinek 10ms alatt lesz a latency-je és 250 lesz az FPS-e, tök egyforma lesz a számítógépe a monitora a billentyűzete és főleg az egere, ugyanakkora felbontásban és fényviszonyok mellett játszik... Kihagytam valamit? :D Na akkor lesz balance. Tudomásul kell venni, hogy az MMO-kban a PvP csak fűszer, és nem maga a játék. Szerintem a PvP csapatjáték, ezért nem annyira tartom fontosnak az 1v1 balanszot.

Ugyanakkor nyilván sokan vannak, akik szeretnék legalább nagyjából hasonló eséllyel megmérettetni magukat, erre lenne jó egy olimpiai, vagy aréna rendszer, többek között osztályon belüli ranglétrával. (Értsd: azonos classok közötti 1v1 verseny)

Azzal viszont teljesen egyetértek, hogy a frakciózás nagyon elavult, és felesleges is. Kettéveszi a társaságot, és a populáció eloszlása miatt teljesen megöli az open world PvP-t. Nekem személy szerint a klánok / szövetségek közötti PVP (pl Lineage) megoldás sokkal jobban tetszik, és egyáltalán nem lore ellenes. Hiszen aki végigment a sztorin pontosan látja, hogy egy adott frakción belül is folyamatos harc megy a hatalomért, akárcsak a valóságban. Meg különben is milyen jó lenne levágni azt a köcsögöt, amelyik felszedte előlem a virágot, nem? ;)

A wz-k viszont szerintem ötletesek, és élvezetesek, remélem sok hasonlót kitalálnak még, illetve lehetővé teszik a szabad választást.
  • N1ggA
    A Sárkány lovagrendet úgy értettem, hogy most is ment republic basen az aoe, csak legalább nem kempelték a respawn pointot, és a tömegben nagyon sok sarkany lovagrendes emberke volt. Biztos vagy 2000-en a guildben, de az biztos, hogy a pvp nektek annyi, hogy a republic basenél kempeltek.. Nem kell magadra venni, ha ilyet nem csinálsz, csak szólok, hogy a guildetek tele van olyan emberekkel, akik csak azt keresik, hogy lehet exploitolni ilumon.
  • Ferro_TwL
    A ranged tank mítosz, mondom ezt úgy, hogy én is "ranged tank" vagyok:)
  • Ferro_TwL
    Ezt érdemes megnézni, amikor az Empire és a Republic együttmüködik:D

Illum
  • DieHard
    Ezt most gyorsan magamra veszem, és kikérem nekem. Attól hogy bioware elbaszta PVP-t annak mi köze van ilumhoz?
  • TDC Geronimo
  • Warden
    No pl az ilyen miatt javasoltalak házigazdának:)
  • picket
    Úgyis unalmas volt már a tuningtopik, folytatódhat a pvpqqtopik.
  • N1ggA
    Ez így kurvára nem jó. Elbasszák a teljes pvp részét a játéknak azzal, hogy közös valorja van ilumnak meg warzonanak. Eddig kiegyenlített warzone helyett most lesz majd a jó kis battlemaster. És nem csak arra gondolok ami tegnapelőtt folyt. Hanem ami most megy. Minden base imperialé, kapják a bonus valort. Ha te meg arra mész hogy elfoglald a baseket, semmi esélyed arra, hogy akár egy kicsi valort is szerezzél.
    SZAR a pvp része ennek a játéknak, ki lehet jelenti, hogy fos. Örülnék ha az egész Sarkany Lovagrend abbahagyná, úgyis nagy pvp-sek vagytok, mennyetek már játszani valami más játékkal.
  • sokoo
    Üdv Hölgyek / Urak!

Frissen indult klánunkba keresünk pár embert operation-ökhöz:
    1 fő tank (lehetőleg ranged)
    2 fő dps (lehetőleg szintén ranged)

50-es, vagy ahhoz közeli embereket várunk elsősorban, húzásban / öltözködésben segítünk szívesen. Akit érdekel a lehetőség, kérem írjon a fórumunkba, vagy keressen meg ingame. Adatok alant..

Klán: Renegade Operatives Regiment
    Szerver: Ahto City (Empire)
    Jelentkezés, és infók: ror.hu

Köszönöm a figyelmet, további jó játékot!
  • Djuree
    nem egyszerű, mert nem elég csak órajelet emelni, hanem feszültséget is kell, hogy stabil is legyen az emelt órajelen.
  • Sáska
    Amikor megvettem kb 2 eve, akkor volt egy gyenge probalkozasom a biosban, de mindig megfagytak a jatekok par perc utan, igy visszatettem alap orajelre, azota nem is foglalkoztam vele, mert nem ertek ezekhez. Hutes az eleg jo rajta, ha jol emlekszem amikor vettem, lelkes voltam, s lecsereltem a gyarit, de nem vagyok benne biztos, mert mar eleg reg volt kinyitva a haz, szoval a portalanitas is tobb, mint idoszeru.