60892
-
stern #36603 Nagyon köszönöm! Így mennyivel egyszerűbb :D nem kell elvennem a kísérőm cuccait sem...
-
"Vatera" nincs, munkapad meg szvzs fölösleges, ctrl+jobb kattintással bárhol tudod módosítani a cuccaid. -
stern #36601 Tarison nincs se munkapad, se "vatera" ? -
??? -
Tyrpak #36599 Carnage az menthetetlenül single target.
Annihilation-nel a Deadly Saber után azonnal Sweeping Slash feldotol 3 embert egyszerre, plusz 1 pontos Smash, de ez is inkább single target.
(aoe rota: charge, battering assault, deadly saber, sweeping, smash, rupture)
Rage nagyon 1 trick pony, de a smash túlélte az 1.1.2-t. -
MaRee #36598 Jött ma új catalyst drájver vagy nekem legalábbis tölt valamit. -
Picit Off:
-
DoctorStryker #36596 Inkább 20-35 közt elfut.
-
DoctorStryker #36595 I7-2600k, 8GB Ram, Sapphire 6950@6970 -
DoctorStryker #36594 Ilumon már nem olyan rossz a helyzet mint régen.
Érdemes nézni a VGA kihasználtságot full graf alatt, direkt raktam rá az AA-t...
Nem raktam fel képjavításokat a renderelés alatt.
-
talos86 #36593 Én ezt használom: http://www.torhead.com/skill-calc#1000cZGRbbddrRrsZMM.1 -
15-20 fpsel fut neki is. Videó csalóka, felvétel meg render miatt úgy tűnik, mintha jobban menne, pedig nem. -
MaRee #36591 Neked milyen géped van hogy Ilum így fut? -
Megbocsáss, de ezen most mit kell nézni? -
DoctorStryker #36589
Tegnapelőtti Ilum vágatlan, nincs hang.
-
Purgáld ki nyugodtan az összes hozzászólását. Értéke amúgy sem volt sok.
Btw igazán kezdhetnének valamit a warzone-okban lévő fps problémákkal, ha már körbevesz 3-4 ellenfél akkor már eléggé szaggat :\
Pedig marauder-rel igazán aprítanám őket. Van amúgy Carnage-re valamilyen pvp talent? Vagy csak a Rage használható arra? -
MaRee #36587 Az mi hogy alderaanos wz-ben resetel a counter?
-
Nephin #36586 Nem hagytok játszani... -
Bhalage #36585 sztem maradjunk a jatektemanal!
varom mar a legacy bevezeteset :D titkon remélem h a commendationoket közössé teszik a "családban" :G jo jo nem kell flame :o) -
És ha mind kap egyszerre?
-
maniac002 #36583 Bekaphatjátok mind. Noob SL. Így már jobb? :)
Megvan maniac002-007-ig úgyhogy nem félek a bantól :)
-
Tyrpak #36582 A cikk a kapott sebzéssel foglalkozik, és kihagyja az adottat.
Tehát a fölött siklik el, hogy ha neki nincs expertise-e, az ellenfélnek meg van, akkor ő 8-12%-al kevesebb damage-et tol ki, ami kompenzálja a több effektív hp-t, mert tovább tart leütni az ellenfelet.
De mondom, a megoldás az, hogy 4-8% expertise, ÉS a legjobb pve cucc, és akkor jobb a pvp battlemasternél. -
Amugy ha jol ertelmeztem, szerepel a leirasban az altalad hianyolt scenario is, miszerint full pve gear-ben tamadsz full pvp gear-es (12% expertise bonusz) ellenfelet.
Itt ugy szamolt, hogy az alap 20K HP-bol, amit a pve gear ad, az effektiv HP-d 17,6K lesz full pvp gearelt ellenfel ellen. Mivel ezt a HP mennyiseget nem tudod full pvp gear-rel elerni es tobb mara skill, valalmint a pvp consumable %-osan tolt/ad vissza HP-t, vegeredmenyeben jobban jarsz full pve gear-rel. Valamint meg a high-end pve gear biztosit annyi vagy annal tobb dmg-et, amit az ellenfelel levo expertise felfog/redukal. -
Bhalage #36580 te nem is a maniac vagy hova tunt maniac?!?!?, elvittek az ufok es kicsereltek egy klondrónra!!! invázióóóó -
Boncmester #36579 Mit nem tesz egy kis ban az emberrel :) -
Bar nincs maram, de mindenkepp erdekes es elgondolkodtatto iras. Thx!
Kene ilyen mas AC-khoz is. -
maniac002 #36577 Mivel a trollhadjáratomban elvesztek az érdemi véleménymorzsáim, én is összefoglalom mi a véredényem a játékról…
Antialaising… Nem működik HD6xxx kártyán. Először azt éreztem hogy a beleimet húzzák. No de kérem…! Mi az hogy ezen a kártyán nem megy??? De aztán megtudtam, hogy az ingame AA jobban lassítja a játékot mint a VGA forced. Így nem fáj a hiánya. PvP… Nekem igazából nincs bajom vele, nem nagyon érzékeltem az ability delay-t, és 30 FPS megvolt WZ-okon. Az Ilum PvP nem érdekel, nincs benne számomra értékelhető koncepció. Olyat tudnék elképzelni, mint a Birodalom visszavágban a Hoth ütközet (hogy a hónál maradjunk ha már Ilum). Vannak ott járművek szépen, lehetne használni, és ilyen bázistámadásos móka. A két csapat egymással szemben és lőjjük egymást dolog „nemgyerebe”. A sztori dolog jó, de nem fogok mégegy karaktert felhúzni. Valamiért csak egy kaszt jön be, ezt maxolom ki. A raidekben nem sok SW feelinget találok, ettől függetlenül nem rosszak. Nekem HH annyira nem jön be, de EV nem rossz. Várjuk a következőt. Ami nekem nagyon hiányzik, a gear kusztomizálhazóság (hijnye be szíp szó). Remélem ez a mindent kiszedek és barna cuccba átrakok szetbónusszal együtt dolog hamarosan belekerül. Az UI állíthatósága nem érdekel, nekem úgy jó ahogy van. A CD-s spellek animációja megjavul. Bár egyszerűbb lett volna egy számlálót belerakni.
-
gavor #36576 Fleet commendation-re is van 1000es cap limit ? Vagy akármekkora? -
maniac002 #36575 nem, nem Crassus. De azért adtam ennyire felismerhető mevet ennek a regnek mert az előzőt (aktív) nem ismerte fel senki, és vicces volt hogy olyan sok kérdésemre válaszoltak. Azt hittem rájön a nép :)
Na de a trollkodási szintemből visszaveszek. Bár csináltam jópár accountot, nem váltogatok szívesen :) -
Milyen trükkös álreg ... veriszmart ...
Várj ... Kitalálom: Crassus?
-
maniac002 #36573 Elnézést a késésért, volt egy kis dolgom hehe -
Ez tényleg érdekes írás, bár hozzátennem, hogy augmentes pve top cuccot marha nehéz csinálni, én 25k hp-t szeretnék tanként, csináltam már vagy 15 rakata övet és 10 bracerst, úgy hogy Blizz max affection-on van, és van neki +15 armormerch critje és még nem jött össze.
Viszont azt jó tudni, hogy 8% felett az expertise ennyire rosszul növekszik:P -
talos86 #36571 Ja elég nice a cucc. :D -
Tyrpak #36570 PVE vs PVP armor összehasonlítás, iszonyatos wall of text-tel és rengeteg matekkel.
Végeredmény: marauder hp %-os self-healje miatt az abszolút legjobb pve cucc, (crit craftolt augmentes) jobb a jelenlegi battlemaster cuccnál.
Ami kimarad a táblázatból, hogy mi van ha olyat támadsz, akin vagy pvp cucc, miközben rajtad nincs, de igazából ezen pár expertise-os enhancement segít, hogy pár % expertise legyen.
A második hozzászólás taktikai tanácsok maraudereknek, szerintem nagyon jó, főleg az egyszerűen megjegyezhető rész. -
Van még a screen freez bug? -
szún? xD -
veniccdán :D -
Keddi karbantartáskor, ha megfelelőnek találják. Ha nem, akkor rá 1 hétre. -
Cyber-es granatok cd-jet is lejjebb vehetnek, 5 min az egyaltalan nem fun... -
sata75 #36564 arról van infó ezt mikor élesítik?