60892
  • stern
    Nagyon köszönöm! Így mennyivel egyszerűbb :D nem kell elvennem a kísérőm cuccait sem...
  • Marfy
    "Vatera" nincs, munkapad meg szvzs fölösleges, ctrl+jobb kattintással bárhol tudod módosítani a cuccaid.
  • stern
    Tarison nincs se munkapad, se "vatera" ?
  • DummyBoy
    ???
  • Tyrpak
    Carnage az menthetetlenül single target.

Annihilation-nel a Deadly Saber után azonnal Sweeping Slash feldotol 3 embert egyszerre, plusz 1 pontos Smash, de ez is inkább single target.
    (aoe rota: charge, battering assault, deadly saber, sweeping, smash, rupture)

Rage nagyon 1 trick pony, de a smash túlélte az 1.1.2-t.
  • MaRee
    Jött ma új catalyst drájver vagy nekem legalábbis tölt valamit.
  • a.carkey
    Picit Off:
  • DoctorStryker
    Inkább 20-35 közt elfut.
  • DoctorStryker
    I7-2600k, 8GB Ram, Sapphire 6950@6970
  • DoctorStryker
    Ilumon már nem olyan rossz a helyzet mint régen.

Érdemes nézni a VGA kihasználtságot full graf alatt, direkt raktam rá az AA-t...
    Nem raktam fel képjavításokat a renderelés alatt.

• talos86
    Én ezt használom: http://www.torhead.com/skill-calc#1000cZGRbbddrRrsZMM.1
  • TDC Geronimo
    15-20 fpsel fut neki is. Videó csalóka, felvétel meg render miatt úgy tűnik, mintha jobban menne, pedig nem.
  • MaRee
    Neked milyen géped van hogy Ilum így fut?
  • Marfy
    Megbocsáss, de ezen most mit kell nézni?
  • DoctorStryker

Tegnapelőtti Ilum vágatlan, nincs hang.
  • Fenrir
    Purgáld ki nyugodtan az összes hozzászólását. Értéke amúgy sem volt sok.

Btw igazán kezdhetnének valamit a warzone-okban lévő fps problémákkal, ha már körbevesz 3-4 ellenfél akkor már eléggé szaggat :\

Pedig marauder-rel igazán aprítanám őket. Van amúgy Carnage-re valamilyen pvp talent? Vagy csak a Rage használható arra?
  • MaRee
    Az mi hogy alderaanos wz-ben resetel a counter?
  • Nephin
    Nem hagytok játszani...
  • Bhalage
    sztem maradjunk a jatektemanal!

varom mar a legacy bevezeteset :D titkon remélem h a commendationoket közössé teszik a "családban" :G jo jo nem kell flame :o)
  • DummyBoy
    És ha mind kap egyszerre?
  • maniac002
    Bekaphatjátok mind. Noob SL. Így már jobb? :)
    Megvan maniac002-007-ig úgyhogy nem félek a bantól :)
  • Tyrpak
    A cikk a kapott sebzéssel foglalkozik, és kihagyja az adottat.
    Tehát a fölött siklik el, hogy ha neki nincs expertise-e, az ellenfélnek meg van, akkor ő 8-12%-al kevesebb damage-et tol ki, ami kompenzálja a több effektív hp-t, mert tovább tart leütni az ellenfelet.

De mondom, a megoldás az, hogy 4-8% expertise, ÉS a legjobb pve cucc, és akkor jobb a pvp battlemasternél.
  • MrStokes
    Amugy ha jol ertelmeztem, szerepel a leirasban az altalad hianyolt scenario is, miszerint full pve gear-ben tamadsz full pvp gear-es (12% expertise bonusz) ellenfelet.

Itt ugy szamolt, hogy az alap 20K HP-bol, amit a pve gear ad, az effektiv HP-d 17,6K lesz full pvp gearelt ellenfel ellen. Mivel ezt a HP mennyiseget nem tudod full pvp gear-rel elerni es tobb mara skill, valalmint a pvp consumable %-osan tolt/ad vissza HP-t, vegeredmenyeben jobban jarsz full pve gear-rel. Valamint meg a high-end pve gear biztosit annyi vagy annal tobb dmg-et, amit az ellenfelel levo expertise felfog/redukal.
  • Bhalage
    te nem is a maniac vagy hova tunt maniac?!?!?, elvittek az ufok es kicsereltek egy klondrónra!!! invázióóóó
  • Boncmester
    Mit nem tesz egy kis ban az emberrel :)
  • MrStokes
    Bar nincs maram, de mindenkepp erdekes es elgondolkodtatto iras. Thx!
    Kene ilyen mas AC-khoz is.
  • maniac002
    Mivel a trollhadjáratomban elvesztek az érdemi véleménymorzsáim, én is összefoglalom mi a véredényem a játékról…
    Antialaising… Nem működik HD6xxx kártyán. Először azt éreztem hogy a beleimet húzzák. No de kérem…! Mi az hogy ezen a kártyán nem megy??? De aztán megtudtam, hogy az ingame AA jobban lassítja a játékot mint a VGA forced. Így nem fáj a hiánya. PvP… Nekem igazából nincs bajom vele, nem nagyon érzékeltem az ability delay-t, és 30 FPS megvolt WZ-okon. Az Ilum PvP nem érdekel, nincs benne számomra értékelhető koncepció. Olyat tudnék elképzelni, mint a Birodalom visszavágban a Hoth ütközet (hogy a hónál maradjunk ha már Ilum). Vannak ott járművek szépen, lehetne használni, és ilyen bázistámadásos móka. A két csapat egymással szemben és lőjjük egymást dolog „nemgyerebe”. A sztori dolog jó, de nem fogok mégegy karaktert felhúzni. Valamiért csak egy kaszt jön be, ezt maxolom ki. A raidekben nem sok SW feelinget találok, ettől függetlenül nem rosszak. Nekem HH annyira nem jön be, de EV nem rossz. Várjuk a következőt. Ami nekem nagyon hiányzik, a gear kusztomizálhazóság (hijnye be szíp szó). Remélem ez a mindent kiszedek és barna cuccba átrakok szetbónusszal együtt dolog hamarosan belekerül. Az UI állíthatósága nem érdekel, nekem úgy jó ahogy van. A CD-s spellek animációja megjavul. Bár egyszerűbb lett volna egy számlálót belerakni.
  • gavor
    Fleet commendation-re is van 1000es cap limit ? Vagy akármekkora?
  • maniac002
    nem, nem Crassus. De azért adtam ennyire felismerhető mevet ennek a regnek mert az előzőt (aktív) nem ismerte fel senki, és vicces volt hogy olyan sok kérdésemre válaszoltak. Azt hittem rájön a nép :)

Na de a trollkodási szintemből visszaveszek. Bár csináltam jópár accountot, nem váltogatok szívesen :)
  • DummyBoy
    Milyen trükkös álreg ... veriszmart ...

Várj ... Kitalálom: Crassus?
  • maniac002
    Elnézést a késésért, volt egy kis dolgom hehe
  • Ferro_TwL
    Ez tényleg érdekes írás, bár hozzátennem, hogy augmentes pve top cuccot marha nehéz csinálni, én 25k hp-t szeretnék tanként, csináltam már vagy 15 rakata övet és 10 bracerst, úgy hogy Blizz max affection-on van, és van neki +15 armormerch critje és még nem jött össze.

Viszont azt jó tudni, hogy 8% felett az expertise ennyire rosszul növekszik:P
  • talos86
    Ja elég nice a cucc. :D
  • Tyrpak
    PVE vs PVP armor összehasonlítás, iszonyatos wall of text-tel és rengeteg matekkel.

Végeredmény: marauder hp %-os self-healje miatt az abszolút legjobb pve cucc, (crit craftolt augmentes) jobb a jelenlegi battlemaster cuccnál.

Ami kimarad a táblázatból, hogy mi van ha olyat támadsz, akin vagy pvp cucc, miközben rajtad nincs, de igazából ezen pár expertise-os enhancement segít, hogy pár % expertise legyen.

A második hozzászólás taktikai tanácsok maraudereknek, szerintem nagyon jó, főleg az egyszerűen megjegyezhető rész.
  • MarkBlade
    Van még a screen freez bug?
  • DummyBoy
    szún? xD
  • MrStokes
    veniccdán :D
  • TDC Geronimo
    Keddi karbantartáskor, ha megfelelőnek találják. Ha nem, akkor rá 1 hétre.
  • MrStokes
    Cyber-es granatok cd-jet is lejjebb vehetnek, 5 min az egyaltalan nem fun...
  • sata75
    arról van infó ezt mikor élesítik?